0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gözümü kararttım net bu kez gidecem bebek için haftasını öğrencem belki kalp atışı bile başlamıştır diye düşünüyorum artık yetti gâri  :woot:

11 Cevaplar

0 oy
(135,452 puan) tarafından

Yuruuuu beee rahimeee arkandayiz :D

tarafından
Hahaha gidecem bak gör gitmessem ne olayım
-Reklam-
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Senle ayni durumdayiz. Ben de hafta falan bilmiyorum. Ama korkuyorum gitmiyorum :)
tarafından
Gidecem 1 ay olcak artik be oldugunu bilmem lazım
0 oy
(12,866 puan) tarafından

Adet tarihin ne zamanki canım :)

tarafından
İlk gittim kese yok dedi 1 ay geçdi üzerinden 2000 lerde cikmisdi galiba kan sonucum taa 2 hafta önce isde oyüzden merak ettim mide bulantılarimda başladıya
(12,866 puan) tarafından
Zamani gelmis.o zaman canım git valla :) ben 17+3üm 2 haftayi gecti zor tutuyorum kendimi ya gitmemek icin
tarafından
Gitsen aslında iyi olur ben hem emziriyorum hemde folikasite başlamadım var bitane onu kullanıyorum ama doktora sormam lazım gene onun icin yoksa haftasini bilsem gitmem
(12,866 puan) tarafından
Ya 15+1 de gittim işte en son şimdi 17+3 oldum. 2 hafta yani. Korkuyorum gitmeye ya. Bide hissetmeye basladim sanki 3 gundur
tarafından
Yinede bi kontrol şart canım maske takarsın giderken eve gelincde kıyafetlerini yikarsin ellerini yikarsin
0 oy
tarafından
Aaaa hamilemisin kiz senn bebegin küçük degilmiydi senin :) 
tarafından
Amannn sorma yaa hamileyim ertesi gün hapı kurbanıyım ben elleme dokunma yarama
tarafından
Nasil yani kizzz Aman yarabbim onun yicek ekmegi varmis Allahim saglikli uzun ömürlü evlat versin digerleri kac yadinda kucuk kac aylik rahime inan bende cok korkuyom suan esim yok ama gelince 3uncu olur diye :(
tarafından
Hahaaa beenimki ilki 4 bucuk yaşında ikincisi 6 ay 3 günlük işde bu bıcırığı bilmiyorumda kızmış gibime geliyo
0 oy
(4,175 puan) tarafından
O günü gitmedinmi hahaha inşaAllah gidersin
tarafından
Yokk kızzz belirsiz valla bilmiyorum kaç haftalık oldu bide gidiyomuşum 9 haftalık falan diyomuş nerde o günler ama kücükdür daha adet takvimine uymuyo
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Hadi inşallah rahimecim olacak bu sefer<3hayırlı haberleri ver bize <3

tarafından
Kesin kesin allah izin verirse olacak gidecemmmm :))
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Aynı Bana da tak etti Pazartesi gideceğim vallahi Zaten guatr varmış Ben de bir de o çıktı başıma
tarafından
Bizimkide boş ama çaresiz gitmem lazim
(2,891 puan) tarafından
bir açıdan boş olduğu çok iyi Demek ki iğne atsan yere düşmez kalabalıktaki onca insanın derdi Aslında pek de acele değilmiş bak mecbur kaldık mı nasıl gidiyoruz günde tıklım tıklım olur da hastane geçen eşim psikiyatri ilaçları bitince mecbur gitti raporlaştırma ya bundan sonra o da gitmeyecek hastanenin resmini çekmiş koridorlar bomboş
tarafından
Valla doğru diyon hee acil olanda gidiyodu olmayanda
(2,891 puan) tarafından
Hiç çevresini düşünen yoktu mesela kadın doğum da randevu bulmak İmkansız olurdu geçen mhrs den randevu alayım dedim gözlerime inanamadım listede  eskiden hiç boşta poliklinik yapan doktor olmazken o gün 2 tane var hem de 15 gün sonrasına değil ertesi günü randevu veriyor Şok geçirdim
tarafından
Benim doktor da öyle işde bi bakdım anamm haftalari bomboş
0 oy
tarafından

Hadi koçum be göreyim seni :D

tarafından
Dutmayınnnnn biniiiiiii :)
tarafından
Kim tutar seni ☺ yıldızlar bile tutamaz ☺
tarafından
Heee tutamaz pazatesi ola hayrola inşallah
tarafından
İnşallah cano haberlerini bekliyoz))
tarafından
Amin canım insallah
0 oy
(2,029 puan) tarafından
bend3 hamileliği öğrendim virüs çıktı hiç gidemezdim bende dayanamıyorum kendimi zor tutmuyorum
tarafından
Gidecemmm vallaa yeter artik 1 ay olcak
(2,029 puan) tarafından
benim üç buçuk aylık olacak:)
0 oy
tarafından

He kiz rahime maske eldiven tak git kalabaliga girme 

tarafından
Kadın doğum ayrı canım zaten boşdur kesin orası
tarafından
Kiz belli olmaz  :D kalabalik olmadigini dusunerek giden bi gurup cikar mutlaka  :Dd
tarafından
Maske takarim artik napim
tarafından
Kiz rahime bende kontrole gidiyimi sence
tarafından
Enson 1 buçuk ay once gittim kilosunu falan cok merak ediyorum  gitsemmi sence bide soyle bi durum var bu corona ilk ciktiginda bizim burdaki buyukcekmece mimarsinan hastanesi kapatildi aslinda bide ondan korkuyorum
tarafından
Gitsen iyi olur maske tak git aslına bakılırsa bende gitmezdim ama ben hem emziroyorum hem folikasit başlamadım kese varsa hemde kaç haftalik onu öğrenmem lazım ama seninde gitmen lazim ordan gelincede üzerini değişirsin elini yuzunu yıkarsin tamam işde
tarafından
Aynen ya doğru diyon randevu alimda gidim bi anca bi kac hafta sonraya duser zaten sende gidince haber ver merak ederim cocuklarada cok dikkat et kimseye yaklastirma hatta birakacak birileri varsa hic götürme
tarafından
Onları babasına bırakcam canım hastaneye götüremem
tarafından
Aynen rahimem dikkat et
tarafından
Sende bitanem gideceksen dikkatli ol
tarafından
Randevu alimda artik ne gune denk gelirse giderim
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz 
tarafından