Merhaba k8zlar geçen yazmıştım eşimle ilgili dün wassapta bi durum yaptım ihanetle ilgili oda gördü neyi ima etmeye çalışıyorsun dedi bende biliyorsun sen biraz düşün dedim sonra kavga ettik mesajda evlenmeseydim pişmanım falan filan dedi eve geldi uyudu yemek bile yemedi çok mutsuz muş ne yapacam bilmiyorum ben uzaklaşmak istiyorum ama gideceğim bir yer yok bebegimin daha kırkı çıkmadı bi yere gidemiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(((
ihanet etmişse sana hiç bir şekilde tavır yapmaya hakkı yok
Cnm bnce tavrini belli et seni uzmus madem bosaninca gideck yerinde yokmus hem direk bosanmayi aklina getrme ihanet asla kolay bsy dgl ama bebegin cok kucuk cocugun icin sabret Allah yardmcn olsun
Neden pişmanım diyor? sebebini biliyor musun?Rabbim eşinin kalbini tekrardan sana ısındırsın, aranıza kopmaz bir bağ yerleştirsin inşallah canım.
Canım doğum yapmışsın hamilelik süreci hormonlar değişmiş sakın acele karar verme 40 gün boyunca adam sana yaklaşmamış ihtiyacı var onu da telefondan yapmış doğru değil ama onu karşına al güzelce konuş sevdiğin şeyleri sevmediğin şeyleri yeni doğum yaptığını acele karar verme bende de oldu hepsi lohusallık piskolojisi bütün evliliklerde olur sadece dua et Allaha acele karar verme bundan ayrılırsın oda senden ya da Allah korusun daha kötüsü olmayacağı ne malum
1,492,601 soru
24,388,673 cevap
349,141 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın