Kızlar dün biraz temizlik yapayım dedim malum bebekle bsey yapılmıyor akşam üstü beş gibi bebeği verdim eşime annesine yolladım az baksın dye neyse banyoyu falan yıkadım ne var ne yok çıkardım koridora işte uğraşırken eşim geldi bebekle birlikte kaynanam yemek yoksa gelin burda yiyelim madem ugrasiyo kız demiş neyse canıma minnet tamam dedim ciktandr da evden çıkmayınca bı nefes olsun hemde yoruldum dedim daha da ütü yapcam dye ortaya çıkardım eşimin gömleklerini falan salonu supurdum çıktık gelip kalan işleri tamamliycam neyse gittik yemek cay falan geri geldik saat 11e geliyor ve dışarda yağmur var baya yağdı ev üç adım. Yer olmasına rağmen ıslandık anahtarı taktım kapı açıldı ama tama açılmıyor baktım iç taraftan demir olur ya o takılı şaşırdım oha bu nasıl olur içten yapmayınca dedim eşimle bı bakistik eşim hemen arkaya dolandı yatak odasının balkonu var ama kapalı camlı balkon balkondaa demir kapı da var ordan cami kırıp balkona giriyor ordan da yatak odasına işin kötü tarafı iş yaptım için hem demir kapı hemde balkonun kapısı açık kalmış bütün yatak odami dağıtmış yatağın altındaki burçlara varana kadar hemen polisi aradik ekip geldi arkasından olay yeri inceleme falan filan hiç bsey almamış bizi psikolojik olarak korkuttugu yanına kar kaldı valla dikkatli olun hırsızlar korona morina dinlemiyor