Eski kadınlar dermiş ki kocan sana düşmandir her arzusunu yerine getirmezsen, yani temizlik, yemek, cocuk dogurma, itaat, tatli dil, güler yüz, bakimli ve güzel görünme, hersey herzaman mükemmel olacak ki ancak ozaman dost olurmuş. Saçma geliyordu. Ama burada kocalarin hamile eşlerine yaptiklarini gördükçe doğruluk payi varmiş diyorum dediklerinde. Yani kocalarimizi nekadar dost görsek de aslında en ufak bişey de, işine gelmeyen durumlarda idare edemeyip düşman olduklarini görüyoruz. Ama kadinlar hep idare etmeli bunu bekliyorlar. Tuhaf ama gerçek.
Anneleri evlenince ne kadar buyuyor gozlerinde ya ben de sinir olmaya basladim.benimkinin annesi de bi halta yaramaz 2 3 gunlugune gelir evime soguk suda bulasik yikar alir tekrar makineye atarim caydanligimi yakar tek laf etmez oh olmus gibi balkonumu ictigi sigaranin pisligiyle mahveder yemek hic bilmez ama gocunmaz da.annem ise erken dogum riskim var diye en son geldigonde birikmis utulerimi esimin gomleklerini utuledi sabah gomlek giyiyordu annem butun gomleklerini utuledi dedim valla dolabimda hic de utulenmis yeni gomlek yok dedi bana.birikmisleri utulediginden bazisi kisa kolluydu.sanki kadin utulemeye mecbur.annem bir ise yaramiyor demezler de..
Canım ben senin yerinde olsam anneme söylerim yapmasın. Eşin zaten yemek yapamadığını biliyor değil mi bırak bakalım birkaç gün ne yapacak. Sende evde ekmek arası falan idare et ya da yapabiliyorsan kahvaltı türü falan ye eşin gelene kadar . Sorarsa yapamadım anneme de söyledim artık yapmayacak dersin ohh miss. Hadi bakalım .o değerli annesi ne yapacak. Bu erkeklerin annecilik yanı beni deli ediyor.
Amaaann begenmezse uğurlar olsun gitsin ne buldu onu yesin lüzumsuz şeyler bizim buranın bir meşhur yemeği vardır onu kayinbabam ışte kızım annen şöyle güzel yapar böyle güzel yapar anlata anlata bitiremedi kaynanami övüyor ay bi yaptı allahım ağıza alınmıyor yemek nimet ama o kadar kötü yapmış bende evde yaptım çağırdım her biri bi taraftan ay aynı anamın yaptığı gibi olmuş nasıl güzel olmuş diyor dedim ananiz essah iş bilir olsada içim yanamasa yaptığım nimete de hakaret etmeyin dedim :D
annen sana kadar yapsın yada sen annende ye bi kac gun ac kalsin. benim annemjn yemegini begenmiyosun aama senin annenin yemegi bile yok ortada dersin
Dert yesin sinir oldum kurban et birdaha yaptirma yemek. benimki de 3 sene oldu daha yemeğimi beğenmiyor cok canim sıkılıyor:/
Biz esimle nisanliykn surekli annesinden dert yanardi isten geldiqinde ewde yemek yok olurdu iste utusunu yapmazdinesim yapip ise qiderdi. Esim cok uzulurdu o zmnlar ewlnim duzenim olsun ewe qeldiqmde sicak yemek olsun derdi hep. Ewlndik smdi ben hasta bile olsam elimden qeldiqi kadr her aksam yemek yaparim utusunu olsun atletine kadr utuler cekmeceye koyarim ise qiderkn ne qiyeceqini falan ben ayarlarim ayakkabilari kirlnsin ise qitmeden silerim.. Sofrayi kurarim ewe qelir direk sofraya oturur yani. Ben eslik qorewimi yapuorum. Tabi kaynanam hala ayni yemk yapmaz herqun qezmeye qider kndi qezmede yer icer aksam ezan saati qelir ewde 2bekar kaynim birde kayinbabam war onlar ne yiyor falan hic ilqilnmez bu yuzdende ewlerinde heo kawqa cikar. We zamaninda dert yanan esim smdi derki annem herqn yemk yapr babamqil inkar edio der. Yani ewlndikten sora nedense erkekler annelerine duskun oluyor hatalarini yanlislarinu qormuolar. Ettiqi sikaytleri coktan unutmusa benzior esim. Bnde diorum anca kndini kandr bu saatten sonra
Ozaman deseydin anana soyle yemek yapsın ozaman sana ben memnunum sanki yapmış getirmişte ben istemedim de yiyosan ye yemiyosan yeme ben bebeğimi besliyim yeter de valla sacmaliyo yeterki eşim yesin aç kalmadın demiyorda kendi gırtlağını düşünüyor madem beyenmiyorsun git ananda ye !
Bunlar Anne meraklısı canım o kadar çok seviyolarsa evlenmesinler. Ben kaynanamla oturuyorum geçen gün tartıştık konusmuyoruz eşim Dün işten geldi anacum nasılsın diye peşinde dolanıyor resmen bizi gören yok
Dışardan söylesin biraz parası gitsin belki aklı başına gelir zaten çoğu kadın yemek bile yapmıyor annen sağolsun kendini düşünüp yapmış daha nr istiyormuş ki
Sen yine sukret haline bence benim kaynana oğlunu kiskaniyor neler neler yapiyor ah bi bilsen düşün hamileyim dedim sesini cikarmadi 2 yıldır olmuyordu birde sevinmedi bile
1,489,947 soru
24,351,023 cevap
346,481 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın