0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün oglumla topuk kanı İçin saglik ocagina gitmek zorunda kaldik.Esim işinden izin aldı geldi götürdü.Saglikocagina kimseyi almiolar.tek tek alıyorlar.Iceri bir girdim morg gibi.Ebelerin hemsirelerin uzerinde astronot gibi tulum gozluk icerisi buz gibii.Topuk kanıni verdik tam çıkacağım sırada disardan astronot kiyafetli ekip geldi.Ebe bana hadi canm cabucak cik dedi.O sirada disardan gelen görevli,Yan odadaki adam için Korona virusu pozitif cikan nerede diye sordu diger Hemsirelere:(((Sinirlerim oyle bir altust olduki ordan çıkar cikmaz aglamaya basladim.Bu illet dibimize kadar gelmis.Bebegim daha 6 gunluk.6 gundur aklimdan cikmio ya ona bise olursa diye.Bide bu olaya rastladim.Saat 1den beri agliorm gözümün yaşı kurumadı:(Nasıl olacak boyle?Gelemiyorum kendime.

11 Cevaplar

0 oy
(1,508 puan) tarafından
Dua et canim bide madem boyle bisey varmis neden aliyolarki seni iceri ama hastayla karsi karsiya gelmediysen bisey olmaz insallah
tarafından
Yok canm karsikarsiya gelmedim.Onu hemen baska bir odaya almislar karantinaya.Ben bukadar yakindan sahit olunca sok gecirdim o an sinirlerim bozuldu hala durduramiorm gozyasimi.
(1,508 puan) tarafından
Bisey olmaz gelince kendini dezenfekte etseydin sikayet etmek lazim ama onlari
(1,508 puan) tarafından
Ayrica bu test saglik ocaklarinda yapiliyomumuşki yeni duydum bunu
tarafından
Banyoya girdim hemen.Oglumunda uzerini deistirdik sildik. O şekilde nasil orda karantinaya aldilar test nasil yapildi bilmiorm canm.Odalar cok uzak birbirinden.Ekip almaya gelmisti ambulansla.Ben onlar girerken cikiodum hemsireye sorarken duydum.Benim hicbiryere temasim olmadi zaten cocuk kucagimda topukk kani alindi.
(1,508 puan) tarafından
Anladim cnm hersey iyi olacak Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuk vermez bu da ulkemizin imtihani sabir edip bekliycez Allah buyuk
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Sakin ol canım zaten hepimiz bu konulardan çok üzgün ve stresliyiz sen bir de lohusasın daha çok etkilenirsin kendini üzme bebeğine odaklan inşallah bir şey yoktur canım üzülme 
tarafından
Ne zman bitecegi belli olmayan aşısı cozumu olmayan bu virüs beni karamsarliga surukluo.Zaten oglum cok kucuk kiyamiorm hicbiseyine.Bugunler gecmicek gibi hissediorm cok bunaldim; (
(12,521 puan) tarafından
Çok haklısın canım ama yapmamız gereken tedbir ve sabır. İnşallah geçer en kısa zamanda :(
0 oy
tarafından
Icini ferah tut aklına kötü bisey gelmesin kuzum
tarafından
Cok bunaldim canm ya.Ona bise olacak korkusu gunlerdir yiyip bitirio beni.
0 oy
(128,680 puan) tarafından
O kisiyle temasin olmadiysa ayni ortamda bukunmadiysan bisi olmaz ins 
tarafından
O an bulasacak bi durum olmadi.Derdim o deil zaten.Sahit olunca birinin pozitif cikmasina şok gecirdim
(128,680 puan) tarafından
Bitsede rahatlasak yaa valla bende oturup agliyom artik iyi degilim yaa cuma gunude bizim aşimiz var
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Kuzum sakin ol normal bir şey bu enfekte olan bir sürü insan var. Bebeklere çocuklara çok şükür bir zararı henüz tespit edilmedi. Sen de gönlünü ferah tut o kişiyi çoktaaaan izole edip her yeri dezenfekte etmişlerdir sen merak etme ağlama
tarafından
O an bulasmazda canm ben ilerisini dusundum cozumu yok asisi bulunmadi yayilio iyice.Cok kotu bi zamanlama oldu zaten huzursuzdum bastiriodum duygularimi.Cocuk gibi agladim arabaya donunce:(
(1,697 puan) tarafından
Kıyamam lohusasın ya etkilenmişsin. Şöyle düşün bu kadar teknoloji ve sağlık sektörünün olmadığı zamanlarda da salgın hastalıklar oldu. Hepsini atlattı insanoğlu. Bu da geçecek düzelecek. Sabır gerekiyor sen kendini üzmemelisin
0 oy
tarafından

Çok zor bir durum :(gerckten artık kimse kendinde değil resmen korkudan evden cikamiyoruz :(

0 oy
tarafından
Sakin ol cnm böyle üzülüp panik yapmanın ne sana ne bebeğine faydası yok
0 oy
(984 puan) tarafından
Ayy canım ağlama Allah büyük geçecek inşallah 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Iyı dusunme ye calis ıyı olsun. Zaten lohusasın. Allah a dua et hepimiz atlatıcaz ınsallah bu illeti 
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canım üzme kendini virüsü kapan herkes ölmüyor. Eceli gelenler ölüyor. Eğer ecelin geldiyse sen ya virüsten ya başka Bi sebepten ölürsün zaten. Bebeğin içinde aynı şey geçerli. Tedbirini al Allaha tevekkül et. Bizimde 1.5 aya kadar doğumum uz var ve gün geçtikce vaka çoğalıyor bnde oturup ağlasam neye yarayacak? Dua et sen bebeğine. Peygamberimiz demiş ki.. Anneler çocuklarına dua ettiklerinde onu koruyan zırhı görselerdi duayı hiç bırakmazlardı diyor... 
0 oy
(16,447 puan) tarafından
Allah korusun ya o küçük bedenler dayanamaz Rabbim yardım etsin 

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,597 göst.
23 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,034 göst.