Canim basin saolsun cok uzuldum biliyorum acini hafifletmez ama inan beterin beteri var. Kaybin buyuk küçüğü yok tabi ama. Ben 31 haftada dogum yaptım 3gun yaşadı kizim kaybettim. Yani Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuku vermez. Demekki hayirlisi bu şekilde imis. Verende O alanda O. Kurban olduğum yeniden nasip eder. Cennette sana sefaatci olcak insAllah. Rabbim tez zamanda kucagini doldursun...
Bende 16 haftalikken oglumu kaybettim canim sanin acini cok iyi anliyorum Allah sabır versin
İnsallah ahirette şefatcin olur minik kuzun.
Başın saolsun cnm allah sabır versin
Başın sağolsun canım Allah sabır versin üzüldüm
Kıyamam sana. çok üzüldüm. Bende yaşadım 8 haftalıkken bı kaybettim sonra bi de 22 haftalıkken kaybettim doğdu aldım götürdüm gömdüm yıkadım ismini verdim falan öyle çok acı inan bana. Beterin beteri var de ve sakin isyan etme. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun canm
Başın sağolssun Allah sabırlar versinn. Allah hyırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin sağlıklı bir evlat inşallah
Ay yavrum kiyamam Öbür tarafta seni beklicektir bende Ekim ayında 8 haftalik bebeğimi kaybettim oda dayanamadı şimdi 2 buçuk aylık hamileyim 3 ay bekledim ve oldu şükürler olsun seninde olur üzülme Rabbim sabır versin
Başın sağolsun kuzum. Gerçekten çok üzüldüm. Diğer tarafta şefaatçi olacaklar inşallah :(
409,035 soru
12,294,053 cevap
38,288 kullanıcı