0 oy
643 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,501 puan) tarafından

Selam kızlar genetik testim kötü çıktı dmd taşıyıcısıyım ve 22 haftalık hamileyim yarın Amniyosentez yapılıp bebekte olup olmadığına bakılacak dua eder misiniz bebeğimde çıkmasın sonuçlar 15 günde anca çıkar sonraki süreç nasıl olucak hiç bilmiyorum ama dmd çıkarsa bebegimde 10 11 yaşından sonra yürüyemeyecek yatağa bağımlı olucak maalesef tedavisi yok hastalığın ne yapıcam ne olucak bilmiyorum ama çok üzgünüm 

29 Cevaplar

+1 oy
önce (2,149 puan) tarafından

Ay bende çok üzüldüm gerçekten İnşAllah cıkmaz Amin 🥺🥺🥺🤲🤲

önce (1,501 puan) tarafından

İnşallah canım o kadar şansızım ki umudum hiç kalmadı ama

önce (2,149 puan) tarafından

Kesme umudunu direncli dur 😥

Denerim canım çok sagol ❤️

-Reklam-
0 oy
önce (2,937 puan) tarafından

Kötü düşünmeyin hemen önceki çocugunuzda var mıydı ki 

önce (173 puan) tarafından

Kızlar sadece taşıyıcı olur semptom göstermez. Aksi çok nadirdir

Çok detayını bilemiyorum maalesef umarım bişey yoktur bebeğinde

İlk bebeğim kız olduğu için taşıyıcı olma ihtimali var sadece onada bugün test yapıldı varsa ilerde büyür evlenir çocuk sahibi olmak isterse tüp bebek yöntemiyle sağlıklı bebekleri olur

Yorumlarda gördüm bebeğiniz erkekmiş sizin için dua edeceğim bebeğinizde bişey olmasın eğer kötü bi sonuç çıkarsa hayırlı karar vermeniz için dua edeceğim mevlam korktugunuzu başınıza getirmesin

Allah razı olsun canım ❤️ bu hayırlı günler hürmetine sağlıklıdır inşallah bebeğim 

0 oy

Çok üzüldüm gerçekten, beklediğiniz bebeğinizin erkek olduğunu varsayıyorum üzüntünüze bakarak :( merak ettiğim nokta, yani eğer sizi incitmeyecekse böyle bir test yaptırmaya neden 22.haftada karar verdiniz. Yani anne karnında bir semptom mu gösterdi

Hayır canım bende olup olmadığını bilmiyordum bi yanım yaptır bi yanım doğumdan sonra öğren diyordu 19. Haftada test yaptırdım sonucu anca çıktı evet cinsiyeti erkek olduğu için korkuyorum %50 %50 şans var 

Ahhh be canım şunu gebelikten önce yaptırsaydın ya. Gen ayıklamayla tüp bebek yapardın. :((( şu strese yürek mi dayanır :(( allah korktuğunla sınamasın inşallah. Dilerim çoook mutlu haberini alırsın. Bize de haber et

Keşke canım bu gebelik sürpriz oldu  yoksa riskli zaten oldu bi şekilde. Haber veririm tabiki 

0 oy
önce (6,439 puan) tarafından

Erkek mi bebek?

Evet canım 

önce (6,439 puan) tarafından

İnşallah bebek da çıkmaz . Allah gönlüne göre hayırlı haberler versin

Amin canım inşallah 

0 oy
önce (143 puan) tarafından

İnşallah çıkmaz Allahın izniyle Rabbim şifa versin 

İnşallah canım dualarınızda bebeğime de yer verir misiniz 

0 oy
önce (290 puan) tarafından

tek cocukmu cnm diğer çocuklarında böyle birşey varmi isanllah birşey cikmaz

Kızım var ama kız bebeklerde sadece taşıyıcı olma ihtimali oluyor erkek bebeklerde hastalık ihtimali yüksek maalesef canım 

peki canım daha önce bunu biliyormuydun yanılmıyorsam taşıyıcı olanlar tüp Bebek yapiyor

Hayır canım erkek kardeşim dmd hastası doktor anneme biz küçükken test yapalım demiş yaptirmamislar bende yeni yaptım testi 1 ay oluyor işte maalesef 

+1

inşallah birşey çıkmaz cnm 

0 oy
önce (4,153 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım dua et bol bol. İnşallah çıkmaz bebeğinde 🤲🤲 

Allah razı olsun canım ediyorum sürekli rabbim bu hayırlı günler hayrına yüzümüze güler inşallah 

önce (4,153 puan) tarafından

Aminn canım🤲🤲

0 oy
önce (6,459 puan) tarafından

Rabbım yar ve yardımcın olsun canım 

Allah'tan ümit kesilmez olmazlari olduran odur 

Bol bol dua et 

Ediyorum canım bol bol inşallah hayırlı haberler alırım 

0 oy
önce (198 puan) tarafından

Canım umudunu kesme inşallah bebeğinde çıkmıyacak dualarım sizinle 

Amin inşallah canım 

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah 

İnşallah iyi haberlerini alırız dualarımdasın🌸💕

Allah razı olsun canım inşallah 

0 oy
önce (1,923 puan) tarafından

Tamam test kötü çıkmış sen neden bukadar umutsuzsun onu anlamadım derdi veren dermanida vermezmi gülüm belki bebeginde hicbisey çıkmayacak şu karamairligi at bi kenara mübarek gün rabbim korktuguna ugratmasin yada şöyle düşün engelli doğdu ve ömür boyu sana muhtaç ee ozaman böyle olmaz vardır Allah'ın bir bildigi kaldiki eltim hepatit b hastası tasiyici felan ama çocuklarına hiç geçmedi haataligi evet senin karnında büyüyor ama Rabbimin zırhı sarılı onda korkma🩷

Haklısın canım baya üzüldüm öğrenince elimde değil inşallah hayırlı sonuç çıkar bu hastalık kötü bi hastalık kardeşim de gördüm biliyorum o yüzden daha çok üzülüyorum 

önce (1,923 puan) tarafından
+1

Allah büyük umutsuz olma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 🤲 

Amin canım inşallah ❤️

0 oy
önce (2,157 puan) tarafından

Bebeğin erkek mi erkek bebeklerde çıkıyor. İnsallah bebeğinde yoktur canım. Yeğenim de bu hastalığın pençesinde ne yazık ki 

Evet canım erkek o yüzden çok korkuyorum kız olsa en fazla taşıyıcı olma ihtimali vardı

önce (2,157 puan) tarafından

Rabbim dualarını kabul etsin de evladında bu hastalık çıkmasın insallah 🤲 sen gönlünü ferah tut olacakların önüne geçilmez ama dua kaderi değiştirebilir. İnsallah temiz çıkar sonuç haber ver bize de hayırlı ve güzel haberler alırsın inşallah 

0 oy
önce (538 puan) tarafından

İftar masasindayimm Rabbim Ramazan ayı hürmetine gönlünden nasıl geçiyorsa öyle versin. İnşallah çıkmaz bebekte 

Allah razı olsun canım inşallah 

0 oy
önce (4,268 puan) tarafından

Rabbım korusun İnşallah temiz çıkar.Rabbim kalbine ferahlık versin canım.

Amin canım inşallah 

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Allah muhafaza eylesin bu test sonuçlanana kadar şimdi çok strest yaşayacaksın fakat rabbim korktuklarından emin kılsın

önce (553 puan) tarafından

Bugün 2 Yasin 1 Fetih okudum niyetine bağışalayabilirsin rabbim muhafaza etsin

Allah razı olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırım 

0 oy
önce (1,959 puan) tarafından

Ay canım çok üzüldüm esinizde de var mı acaba dmd taşıyıcılığı . Benim bildiğim iki taraftan da taşıyıcılık olursa çocuk hasta doğabiliyor . İnşallah sağlıcakla dünyaya gelir oğlunuz 🥺 çok zor sizin için çok iyi anlıyorum sizi 

Eşimin tarafında yok canım benim tarafımda var Allah razı olsun canım 

0 oy
önce (266 puan) tarafından

Belki de çıkmaz canım iyisini düşün bu testi nerede verdin canım eşim de vermesi gerek ücretlii

İnşallah canım. Araştırma hastanesinde yaptırdım canım ücretsiz 

0 oy
önce (10,420 puan) tarafından

inşallah bebeğin de sonucu iyi çıkar canım. 

bugün arkadaşım da bebeğin kafasında su varmış falan dedi, o da hamile. ona ayrı üzüldüm sana ayrı şimdi. rabbim güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin 

İnşallah canım çok sagol arkadaşına da çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun hayırlı sonuc alırız inşallah 

0 oy
önce (2,574 puan) tarafından

Ahhh canım benim bu hayırlı ayın yüzü suyu hürmetine şuan ezan okunuyor ve postunu okudum çok dua ettim Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahin izniyle her şey tertemiz çıkacak dualarım seninle 🤲

Allah razı olsun canım sende hamilesin bizim için de dua eder misin canım 

önce (2,574 puan) tarafından
+1

Ederim tabi canim Allahin izniyle her şey tertemiz çıkacak sem stres yapma Rabbıme sığın 🤲

İnşallah canım benim ❤️

0 oy
önce (9,374 puan) tarafından

İnşallah yoktur canım olursa da sana da bebeğine de eziyet ve sonu belli 

İnşallah yoktur canım çok sagol

önce (68 puan) tarafından
+1

Rabbim bu mübarek ayda Allah Şafi ismi ile şifa versin abla büyüktür canım İnan ki Benim ağabeyimin bebeğine de çok şey söylediler doğduğunda Çok şükür hiçbir şey yok

Amin canım umarım genetik test olduğu için kesin sonuç çıkacak bu beni korkutuyor maalesef 

önce (68 puan) tarafından

Canım bir sürahi doldur sun Ya Şafi Ya Allah Okul Üfle sabah akşam iç ikinizi de inşallah Şifa olacak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 416 göst.
20 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Melek8663 (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
10 Şubat 2026 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (106 puan) tarafından soruldu
+5 oy
17 cevap 1,088 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,311 göst.