0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

BUNALDIM SIKILDIM YORULDUM KAFAYI YEMEM AN MESELESİ ARTIK KAFAYA TAKMAYA BAŞLADIM VE BEYNİMDEKI KITLE ZORLAMAYA BAŞLADI SİTRES YASAK BANA :'( :'( :'( 

6 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Yıllar önce bi hata yapıp hastanelik oldum orda anladım senden değerli hiç bişey yok bu dünyada mutlu ol huzurlu ol sağlıklı ol inşallah 
tarafından
Tahmin edebiliyorum canm hatayı o hataları sürekli tekrarlayan biriydim eşimle tanistıkdan sonra dünya varmis dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırdır cnm noldu iyimisin 
tarafından
Markete bile cıkamıyorum kronik Astım hastasıyım die eşim izin vermiyor

Yarım saat bi hastameye gittik geldik o kadar
tarafından
Kız o zaman çık balkona nefes al böyle bir şey için canını sikms bu illet elbet bir gün biter rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
0 oy
tarafından
Sebep nedir bilmiyorum ama en yakınınsa mesele yani eşin çözüm nulmaya çalışın her neyse konu, onun dışındaki kimseyide takma kafana değmez. İnsan kendine çare olmalı en başta. İnşaallah geçici sıkıntılardır üzülme o kadar. 
tarafından
Etrafımdakileri takmıyorum eşim markete bile cıkmama izin vermiyor  kronik Astım hastasıyım die :(
tarafından
Anladım tatlım ama seni düşünüyor bende çıkamıyorum kronik rahatsızlık var bende de.. Rabbim şifa versin, bu zor zmaanşarı atlatıp topluca pikniğe gidip acısını çıkartırız uygulamaca olmaz mı :) üzülme..
tarafından
İnşallah gülüm inşallah
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Yorumlar dan okudum da cnm 

Keske şu anda tek derdimiz markete bile çıkamamak olsa keşke ..

O nedenin o cikamamanin altında bir sürü ölüm var bunu dikkate almak lazm keyfi değil hiç bir şey .
(76 puan) tarafından
Katiliyorum sana goktug :(
0 oy
(52,676 puan) tarafından
bendede aleejik astim var kendi istegimle cikmiyorum yatalak.hastalari düşün gecici sure evdesin sukret haline canim
0 oy
tarafından

Evet ikbal abla dogru diyo biz yine gecici olarak cikamiyoruz bide yataga mahkum olanlar var canim :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 707 göst.
26 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 591 göst.
17 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mel (23 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 1,098 göst.
0 oy
20 cevap 376 göst.

Kategoriler