0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Kızlar bu hastalıktan bir günde yoğun bakımda hastane koridorlarında evde sokakta binlerce insan öluyor burda sosyal media hesaplarda işte yaşlılarla ilgili bilmem işte koronadan sonra kadınlar vs. Gibi paylaşımlar yapılıyor binlerce insan aci ceke ceke bogularak ölürken sizce bu tarz komik paylasimlar yapilmasi  doğru mu ?

Not:bu sadece bir sorudur eleştiri değildir 

8 Cevaplar

+1 oy
(6,396 puan) tarafından
Ne yapalim kara yazma baglayip yas tutup iyce kendimizi sikintiya mi sokalim ... Allah herkesin yardimcisi olsun hepimizin buyugu yaslisi hastasi war bu illete musait ama surekli  dusunerek can sikmak hayati cocumuzu esimizi eksi yonde etkilemek nie 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabikide doğru değil 
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Malesef doğru değil ama malzeme bulmuşlar kacirirlar mi hiç 

Hayat devam ediyor 
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Bende paylastim komik bir video ama ben hasta olanlara ithafen olan bisey paylasmadim herkes eve kapandi illaki herkesin cani sıkılıyor yapacak birsy ariyorlar su donemde gulmeye kafa dagitmayada ihtiyacimiz var diye dusunuyorum aksama kadar evin icinde surat asip oturamayiz sonucta benim fikrim bu. Sizin fikrinizede saygim sonsuz herkes ozgurce istedigi gibi dusune bilir ben sadece kendi dusuncemi belirtmek istedim o kadar
0 oy
(1,652 puan) tarafından

İşi şakaya da vurmasak sıkıntıdan kafayı yerğz heralde çok kasmamak lazım oturup aglasakta degısen bısı yok gulsekte en iyisi gulmek gul kı cesedin guzel olsun :D:D

tarafından
Ay korktum kız cesedin güzel olsun  demişsin :(
(1,652 puan) tarafından
Ölüden de ölümden de korkmam :D diriler daha sıkıntılı :D
0 oy
(441 puan) tarafından
Bence doğru değil bu bize Allah'ın bir belası oturuo Tevbe etmemiz lazm diye düşünüyorum tabi şahsi fikrim herkes farklı düşünebilir 
0 oy
(18,668 puan) tarafından
dogru degil tabi ama hayat dsvam ediyor boyle iste kimi aglar kimi guler 
0 oy
tarafından

Bazı şeyler kabul edilir ve tevekkül edilir sonrası mizah olur boşver mişlik olur en korktuğun şeyle dalga geçerken bulursun kendini dağ taş erir insanoğlu erimezmiş. Fıtratımızda var bu çok sorgulama 

İlgili sorular

+7 oy
18 cevap 738 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,542 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,613 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,318 göst.