2016 ağustos ayında ilk çocuğumu kucagima aldım Şükürler olsun Rabbim nasip etmisti oglumu. Eşimle oglumuz küçük olduğu icin ve sezeryan dogum yaptigim icin 2 yıl cocuk icin ara verelim diye karar almıştık. Sonra Rabbimde nasip ederse artik.2.cocugu istedigimizi farkettik. Gectigimiz yil temmuz ayinda korunmayi bıraktık. Tam 6 ay sonunda gebelik testinde pozitifi gördüm ama evladimin kalp atisini duyamadan düşükle sonuçlandı. Sonra biz tekrar denemek istedik ve yine tam 6 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Bir yanimiz cok mutlu bir yanimiz da o kadar tedirgin.. Bu gebeligimde gittigim hafta keseyi gördük dünyalar bizim oldu tabi. Ama erken sevinmişiz. Bidahaki kontrolde doktor kalp atisi icin cagirmisti ama birakin kalp atisini duymayi bebegi bile goremedik Bos gebelik dedi doktorum.inanmak istemedik hemen baska bi doktora gittik o da aynisini soyledi 1 hafta bekleyelim yine oluşmazsa kürtaj olucaksin.dedi. O bir hafta ölüm gibiydi bizim için sonunda doktora gitme gunumuz geldi ve doktor yolk kesesini gördüğünü artik bos gebelik olmadigini soyledi ve bize 1.hafta daha bekleyelim dedi. 1 hafta sonra tekrar gittik bebekte oluşmuştu ama bu seferde kalp atisini duyamadik ve yine 1 hafta erteledi doktor kurtaji.. Gittigimizde bebegin büyüdüğünü fakat kalbinin atmadigini bu bi hafta içinde 3 4 gun atmis durmuş olabileceğini söyledi. Belkide haftalardir ertelenen kürtajı oldum o gün. 2 kaybim oldugu icin doktorum genetik test yaptirmami istedi ve bu testi yaptirdik. Kromozom testlerimizde bi sıkıntı cikmadi ama kan pıhtılaşma testimde az da olsa degerlerimin bozuk oldugunu soyledi doktor. Ve yine 6 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ve ogrenir ogrenmezde doktora koştum cunku kan sulandirici igneye baslicaktik. Kucuk oldugu icin kese gorunmedi ama kanda pozifi gorunce doktorum hemen igne yazdi 3 gun oncesine kadar hersey cok guzeldi 6 haftalik gebeligim sorunsuz ilerliyordu. Taki kahverengi lekelenmem olana kadar. Hemen acile gittik acildeki doktor düşük tehliken var dedi progestan yazdı ama raporunda da kese icerisinde canli embriyo mevcuttur yazmisti.ilaci kullanali 3 gun oldu ama hala devam ediyor lekelenmem ve sanirim ben bu bebektende ümidimi kestim((
Umudunu kesme
Allah büyük
İlacını kullan .
Ve bol bol su iç
Dinlenmeye çalış, ve ilişkiden uzak dur bebeğin biraz gelisene kadar ...
Benimde hamileligimden beri hep lekelerkm devam etti düşük tehlikesi dedi progestan verdi hep kullandm,
1,434,870 soru
23,598,181 cevap
305,876 kullanıcı