Ben geçen beni atamıyorlar diye sitem ettim etmez olaydım eşim annesini aramış kızmış eşim üzgün sormuyorsunuz diye akşam geldi keşke gelmeseymiş yeminle gelir gelmez mutfakta domates halinin üstünde tahtada doğrayıp suyunu hep halıma döktü kalktim sildim leke oldu diye bu günde sen kalk tuvaletin terlikleriyle mutfağıma kadar gir dolaş koridorlar mutfak halısı hattı sabahtan beri onları sildim ama içine hiç sinmedi yıkamasam olmaz ama eşim gondermiyorda ya bu kadın bile bilemi yapiyor bunu :((
birak uzak olsunlar kiz valla ya niye dert ettin gelmek isteuyen gelir arar sen kendini uzme bosver
Atamiyorlar derken? Atanmak mi? Ogretmensiniz galiba.. hamilelikte her sey goze batiyor belki istemeden dokulmustur kasten yaptigini dusunmuyorum ama.. siz taniyorsunuz tabi.
Insanlar insan olduklari icin kotu herkesin icindw vardir kotuluk ama vicdan gizler bunu Allah korkusu olmayanda ayyuka cikar kotuluk iyiligi sollar gecer kuzum :) allah yardimcin olsun 20 gun daha
Resmen bilerek yapmış ya insan tuvalet terliği ile gezer mi :(( allah bildiği gibi yapsın.
tuvalet terligiyle mutfagsmi girdi yuh gorgusuz kadın ya
Kız bizden uzak Allaha yakın olsunlar :-):-)en iyisi tabi ama insan sıkılıyor bazen özellikle ben tek basimayim akşama kadar esim u,ak bi yerde çalışıyor iki ayda bir gelir;-:-(ama iyiki uzaklar
Aman keşke gelmeseymiş iş yaparken iş çıkarmış kaç yasında insan WC terliği nerde kullandığını bilmiyor mu aman dert sahibi yapar insanı böyle insanlar
Kızlar ya bana da akıl verin ben hayatta söz söylemek bilmem kimsem yok ya bi kaynana bi kayın peder alt üst oturuyoruz 22 yaşındayım 19 da evlendim 1 buçuk yaş oglum var oğlumda 3 ay bizimle kaldı bi kat yukarısı kızlar yani kalp kırmadan soyleyim dedim bana sen kimsin benim çocuğumun evi dedi ya alt üst 3 ayda kalınır mi ya şimdi bu çocuklarda diyo gelir 1 ay yatarım yanında diye offff hiç istemiyorum yüzüne de diyemiyorum eşim anaya çok düşkün bi tartışsak varya annesiyle beni hiç tutmaz aksine beni döver ne yapayım özgür rahat hayatım yok tamam yardım ediyor ama istemiyorum ki allah razı olsun demesem hemen hatırlatır bi gün sinirlendim bırak içimden geliyosa diyeyim dedim sen dedin diye allah kabul etmez ki hergun yukarda sabah 10 da geliyor işini bitirip aksama doğru gidiyor yani günde en az 10 defa çıkıyor yukarıya anahtar da onda evin bi baktın çat kapı girdi bişey diyemiyorum bi saf ben miyim anlamadım
Ben simdi kayinvalidemin nasil birsey oldugunu bildigim icin esime soyliycem sezeryan gununu soyleme gelmek isterler ben kafami dinleyip cocugumla ilgilenmek istiyorum.onlarin pislikleriyle ugrasmak degil.zaten yardim edecek annem var sinirden sütüm kesilir sonra.daha sonra gelsinler diycem ama esim su icse haber veriyor onlara.ben boyle deyince surati dusecek ama mecburum.seninkinden bir farki yok ve mahsustan yapiyorlar.esime rahat ol deme annene zaten yeterince rahat diycem.sen de yuzune fazla bakma surat as cabuk gider duramaz herhalde
Allah kolaylık versin. Ben halıya leke olunca a101de satılan brid parlatıcı var onu sıkıyorum hiç silmiyorum o leke öylece uçup gidiyo denemeni tavsiye ederim domates lekesini denemedim ama sen genede varsa veya alırsan azcık sık inşallah çıkar.
Çoğunlukla bile bile yapıyor lar cnm bizim karı da bana gelince döküp saçıyor tuvaleti kirli bırakıyor elini yikamadan yemek yapmaya kalkıyor aman çekilmez ler ALLAH yardımcın olsun
Kendini sokakta sandi heral tuvalet terligi ile evin içinde dolaşmış
Kendi kendini yakmissin resmen benim kaynanamda hic ilgilenmez merak etmez ne durumdasin diye bu benim isime geliyo sacma sapan yorum yapip canimi sıkmasindansa aramamasi daha iyi valla zor bi hamilelik geciriyorum normalden daha sinirliyim cekemem valla kimseyi :)
1,498,738 soru
24,481,572 cevap
356,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın