Eşim çarşı ve mahalle bekçisi. Hep geceleri çalışır. Ama 3 4 gündür ptt nin para dağıtımlarını yapıyolar ve geceleri evde. Uyurken bi kaç kere inledi dedim kötü rüya gördü heralde. Aradan bi kaç dakika geçti üstüme oturup boğazımı sıkmaya başladı. Gözleri kocaman açmış ve boş boş bakıyodu. Ben uyumadığımı anladı şaka yapıyo sandım. Ama gittikçe daha şiddetli sıkmaya başladı. Dürttüm, ellerini gevşetmeye çalıştım ama olmadı. En son can havliyle bi tokat yapıştırdım ve gözleriyle koca koca bakmaya devam ederken acayip sesler çıkarttı. O sıra çocuk ağlamaya başladı Allah'tan bizim herif kendine geldi. Bakışları normale döndü ve boğazımı sıkmayı bıraktı. Ne yaptığının farkına varınca ağlamaya başladı.
Noldu rüyanda ne gördün diyorum hatırlamıyorum diyo. Boğazımı sıktığını da hatırlamadığını söylüyo ama inandırıcı gelmedi nedense. Rüyasını hatırlıyo gibi ama anlatmak istemiyo.
Daha önce rüyasında suçluyu etkisiz hale getiriyorum diye beni yumruklamışlığı vardı ama bu ilk defa oldu.
Böyle şeylerden korkmayan ben bile korktum ve düşünüyorum acaba musallat falan mı oldular. Çünkü o boğazımı sıkarken ki bakışlar hiç normal bakışlar değildi.
Ben şimdi bu adama güvenip nasıl uyucam
Canm evlilgmn ilk aylarinda benm esimde bana aynisini yapmisti karabasanla kavga ediyormuş bebi bogacakti az daha yatmadan once ayetel kürsü okusun nas felan ihlas bunlari okusun allahin izniyle bisey olmaz muskadan medet ummak cok günah o tür seylere bas bile vurmayın
Ona musallat olmuş olabilirler ama davranışlarını takip et kendi kendine konuşursa yada jendi kendine agresif davranırsa olabilir istemsiz hareketler yapabilir ve yarımyamalak hatırlar gecmiycekse onu bi hocaya götürmeniz şart eşim anlatmıştı bi ara amcasının kızına musallat olmuşlar neyse evde sofra kurmuş anası falan oturmuş milete gülüyomuş ağzı kocaman olmuş birsürü kişi varmış işde kalkmış ayağa sofrayı duvara firlatmış bikerede kizkaedesinin ayağına makas saplamış en sonundada ağzına bildiğiniz yatak çarsafını sokmuş komple hemde bi hoca ayarlamışlar elini kolunu bağlayıp götürmüşler bilmiyom ne kadar sürede geçti ama ilginç rabbim kimseye vermesin kurban olduğum
1,493,193 soru
24,397,851 cevap
349,903 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın