Eşim çarşı ve mahalle bekçisi. Hep geceleri çalışır. Ama 3 4 gündür ptt nin para dağıtımlarını yapıyolar ve geceleri evde. Uyurken bi kaç kere inledi dedim kötü rüya gördü heralde. Aradan bi kaç dakika geçti üstüme oturup boğazımı sıkmaya başladı. Gözleri kocaman açmış ve boş boş bakıyodu. Ben uyumadığımı anladı şaka yapıyo sandım. Ama gittikçe daha şiddetli sıkmaya başladı. Dürttüm, ellerini gevşetmeye çalıştım ama olmadı. En son can havliyle bi tokat yapıştırdım ve gözleriyle koca koca bakmaya devam ederken acayip sesler çıkarttı. O sıra çocuk ağlamaya başladı Allah'tan bizim herif kendine geldi. Bakışları normale döndü ve boğazımı sıkmayı bıraktı. Ne yaptığının farkına varınca ağlamaya başladı.
Noldu rüyanda ne gördün diyorum hatırlamıyorum diyo. Boğazımı sıktığını da hatırlamadığını söylüyo ama inandırıcı gelmedi nedense. Rüyasını hatırlıyo gibi ama anlatmak istemiyo.
Daha önce rüyasında suçluyu etkisiz hale getiriyorum diye beni yumruklamışlığı vardı ama bu ilk defa oldu.
Böyle şeylerden korkmayan ben bile korktum ve düşünüyorum acaba musallat falan mı oldular. Çünkü o boğazımı sıkarken ki bakışlar hiç normal bakışlar değildi.
Ben şimdi bu adama güvenip nasıl uyucam