0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kaynanam qil üç qündür bizde bebeqim 1.5 yasımda qece n zamn aqlasa kaynanam hemen qeliyo odamıza bende afedersiniz adet olucam cocukda qece uyumadı üst dişi cıkıyor yani eşimde anlayıslı deqil qece oqlan uyanınca uyku semmese üf anne qeldi dedim kapının dısında duymuş saat 5 di baktım kaynanam qörümceme ve kayınbabaya anlatıyor biz eve qideceqiz diye eşimde qeldi bana kızdı zaten uyku düzenim yok dedi yastıqını aldı baska odaya qitti hayır kimse anşayıslı deqil ya kaynanamda hiç hata kusur skapatmaz kendisi patır patır sayıyor bana o zamn bende herseyi anlatayım demi 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yanı odaya gelmesi tabiki hata sende güzel bi şekilde söyle aman anlamazlar hele kocalar hiç anlamazlar konu aileleri olunca 
tarafından
bi art niyetim yoktu onu söylemekte ama ortalıqı velveleye verdi simdi uyuyorlar asıl mevzu uyanınca olucak
tarafından
Anammm sen ginede sakin ol kizz
tarafından
ne dicem sasırdım ya midem aqrıyor valla eşimde cıktı qitti zatn dediklerine dikkat et söyledin dedin
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bunu duymasi kötü olms ya ama keske öyle demeseydin direk iceri girmesi guzel degil tabi ama belki benek agladigi icin yardm etmeye gelmstir
tarafından
yok qeldi dediki bebekmi düştü yok dedim açmı yok dedim neden ilaç verdin atesimi var dedi yok dişi rahatsız ediyor dedim sonra eşimde anne bizde birer anne babayız rahat ol dedi qit yat oo sonra iste dediqim qibi
(4,098 puan) tarafından
Anladm cnm duymasi kotu olmş:)
0 oy
tarafından
Odaya girmesi başlı başına bir hatta şöyle gelmesin kuuzm 
0 oy
(163,297 puan) tarafından
Kapini kilitle en iyi cozum
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Uf diyerek soylemen yanlış olmuş gibi . Onların duymayacağından emin olup söyleseydin zaten birşey olmazdida. Uf demen dokunmuştur belki kadına sen güzelce izah et zaten anlamasamda kendi bilir bunu da eşinin yanında yap ki esin sn3in elinden geleni yaptığını görsün. 
0 oy
tarafından
Anahtar yok mu kilitle kapını kapıda kalsın yatak odasına paldır küldür girilir mi öyle ayıp denen bişi var hem çocuk her uyandığın da odaya girmek nedir yani gelip napacak 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Odaya girmesi yanlış Bi sıkıntı olsa sen yardım isterdin zaten. Belki de yardım etmek istemiş ama kaş yapacam derken göz çıkarmış. Boşver yanlışını anlasın. 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Mahrem odanız sizin 

Oraya girmesi en büyük yanlış insan bir kapı çalar pat diye girilmezki ama.
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ben her iki taraftan olaya bakarım.

Niye gelio yani cocuga bakmak için mi yoksa nie aglation die mi ? 

Eğer cocuga bakmak icinse gelsin kadin acio demek hem cocuga hem sana cocugu uyuturum die geliodur ama yok uyutamion bakamion falan diosa sen haklısın.
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Benim kaynana da aynı hemde kapıyı çalmadan giriyodu sonunda tartıştım gonderdim
0 oy
tarafından
Kaynanalarda var bu odaya girme hastalığı ne görmek istiyorsalar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 605 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 436 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 592 göst.