0 oy
2,345 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba ben 25 eşim 40 yaşında. Biz severek evlendik. Aramızda 15 yaş fark var. Sizde de bu yaşlarda yaş farkı olan var mı? Bazı insanlar kendine yazık etmişsin gibi yorumlar yapıyorlar anlam veremiyorum neden öyle dediklerine. Eşim beni sever bazen çok çocuk gibidir hatta. Böyle yorumlar alınca kendimi çok kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum. Ancak eşimden dolayı değil asla insanların söylediklerinden dolayı 

49 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım şuan herşey yolunda olabilir çünkü şuan eşinde genc ama on sene sonra sonra sen 35 olacaksın adam olacak 50 yaşında bakımlı bı kadın 35 yaşında iken genç kız gibi olur yanında 50 yaşında bı adamla bı düşün .şuan sorun olmaz ama ilerde olacaktır 
(1 puan) tarafından
Yani aslında şu an 50 yaşındaki insanlar bitik durmuyırlar bence artık erkekler kendine bakıyor birde bu kesime göre değişir diye düşünüyorum giyim aksesuar konuşma. Zaten o tarzda 40 yaşında bi adam olsa istemezdim. Ama bakımını botoksunu yaptırır. Giyimine dikkat eder. Biraz babalarımızın profilleride kalmış olabilir aklımızda çok çalıştıkları için hep yıpranmışkar ancak yeni nesil öyle değil bence
(14,168 puan) tarafından
Bence boşverin 10 sene snra ne olacağını kimse Bilemez anı yaşamakta fayda var
-Reklam-
+1 oy
(7,620 puan) tarafından
Sen mutluysan eşin senin istek ve arzularını yerine getiren biriyse sıkıntı yapma . Erkekler yaşlandıkça huysuz oluyor kadın genç olunca onun enerjisine yetişemiyor . Her konuda. Ama burda senin mutluluğun önemli herkes aynı olacak diye bir kaide yok evlenmişsin bitmiş gitmiş 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
sen seviyorsan anlasiyorsan kimsenin bir sey demeye hakki yok , biz esimle yasitiz memnunum bu durumdan ,bana da erkek buyuk olmali diyorlar ama umrumda degil :)
0 oy
(496 puan) tarafından

Kime neeeee difididifi kime neeeee :D

Herkes kendi yasantisina baksın sen mutluysan gerisini boş ver onlar yaşamıyor bu hayatı sen yaşıyorsun onun bunun lafına kulak asma ağızları çuval değil buzemezsin

Benim eşimde benden 5 yaş küçük  :D bananeeeee diyorum. Ben mutlu o mutlu gerisi dirmalasin kendini 

0 oy
tarafından
Boşver kız benimle eşim arasında da 12 yaş var ben eşimle mutlu huzurlu olduktan sonra diğerleri dış kapının dış mandalı umrumda olmaz ben kendi evime yuvama bakarım basklari beni ilgilendirmez
(1 puan) tarafından
Sizde insanlara söylediğinizde çokmuş gibi tepkiler alıyor musunuz ? Ben bunu hiç hissetmiyorken insanların o yaşı belli bi kalıba sokması ilginç geliyor. 10 yıl sonrası kısmet nasip 20 yıl sonrası öyle bence insanlar kendi babalarımızın yaşlaeı gibi düşünüyorlar. Ancak şu an giyim tarzı şu bu herşey değişti.
tarafından
Kuzum dediğim gibi mutlu huzurlu olduktan sonra diğer insanların ne dediği umrumda bile değil biri bişi dedi diye ne kendimi ne de eşimi degistirim herkez ince kendi hayatjna baksın eledtireye kulak asmam bı kulağımdan girer diğerinden çıkar 3 günlük dünya sonuçta kime ne ben kendi aileme yuvama bakarım basklaarin dedigini takma bu kadar
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Ruhlariniz uyusuyosa olabilir neden olmasin ama bazen erkek o yasa gelince duruluyo gezme tozma eglenme kalmiyo kadinda genc olunca gezmek tozmak istiyo o sorun oluyo ama esin oyle degilse ruhunuz uyusuyosa neden olmasin ki
(1 puan) tarafından
Şu an için eşim gezmeye bayılır. Hatta o şuraya gidelim buraya gidelim der ben yok derim zor gelir. 60 yaşa kadar böyle gider diye düşünüyorum allah ömür verirse . Geleneksel bi tarzı yok
(1,822 puan) tarafından
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim siz mutlu olduktan sonra afedersin millete bisey yemek duser kimsenin ne dedigini umursama hic
0 oy
tarafından
İnsanların dediklerine bakma canım benle eşimin arasındada 8 yaş var insanların agzı torba degil ki büzesin
(1 puan) tarafından
8 yaş normal bence. Bazen önüne geçemiyorsun. Önceden aklıma  gelmezdi. Ama o da bu yaşa kadar evlenmemiş beni beklmiş demekki kader diyorum. Aslında çok kötü bi durum yok ortada aslında ama insanların neden böyle düşündüğünü de biraz merak ettim. Bu zor günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun . Sağlığın ne kadar önemli olduğunu çok acı bir şekilde hatırlattı bu olaylar maalesef
tarafından
Canım insanlar konuşur kendilerine göre herşey kötüdür
0 oy
(2,998 puan) tarafından
Bizde de 13 yaş var.

ya yaş farkından ziyade insanın ruh yaşı ve kafa yapısı önemli .

kafalar farklıysa ruh ta yasliysa o iş yaş :)
(1 puan) tarafından
Evet bende bundan bahsediyorum. İnsanlar biraz 30 yılın önceki dış görünüşte kalmış sanırım. Yani ben eşimin 50 yaşında Sağlıklı olduktan sonra yine tarz biri olacaktır diye düşünüyorum. Zaten dünya sağlık örgütü bile 64 e kadar modern yaşam insanını genç kabul etme kararı aldı. 65 ten sonra orta yaş kabul ediliyor:) ( yeni günümüz nesli için geçerli) :)
0 oy
tarafından
Resminizi ar oyle karar verelim belki 2 niz göstermiyorsunuzdurr bunu bilemeyiz 
0 oy
(106 puan) tarafından
Büyük olursa niye  büyük küçük olursa niye küçük yaşıt olsan niye yaşıt o insanlar da laf çıkmış zaten boş ver cnm karamsar olma severek evlenmişsin onun bunun dediğine bakarsan mutsuz olursun eşinden soğursun 
0 oy
(106 puan) tarafından
Bide benim eşim benden yedi yaş büyük ben 20 o 27 
0 oy
tarafından
Kendin sevip kendin karar vermişsin burda bu postu açıp bu soruyu sorduğunu eşinin gördüğünü düşünsene onun için ne kadar kırıcı bir durum..

Kendin mutluysan başkalarının dediklerinin pek önemi olmamalı bence:-)
(1 puan) tarafından
Ben aslında sorun etmiyorum. Eşim üzülmez çünkü insanların bu tepkilerini konuşup gülüyoruz zaten. Sadece insanlar bunları neden söylüyor onu merak ediyorum o çerçeveden bakmak istiyorum. Rahatsız olduğum bir konu yok
0 oy
tarafından
Aynıymış 

Eşim 40 

Ben 26 yaşındayım canım çok çok çokkkkkk mutluyuz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 
tarafından
Ooooo kimler neler diyor ☺️ ama duyuyormuyum asla ben mutlusam huzurluysam kime ne????
Onlar benim kapımın dışında kalıyor kocam beni el üstünde tuttuktan sonra bana değer verdikten somra yaşın hiç bir önemi yok adam benle evlendikten sonra adeta herkez sen gençleştin diyor eşime buda genç çıtır kadın aldın haaa ne mutlu size diyorlar hasetlerinden çatırrr çatırrr çatlıyorlar ❤❤❤❤
(1 puan) tarafından
Allah hep huzurlu mutlu sağlıklı etsin inşallah. Böyle iyiliğe iç güzelliğe önem veren insanlarla komuşmak daha iyi hissettirdi. Günümüzde artık hep dış görünüşe önem veriliyor. Birde ben hep hadsiz insanlara denk geldim sanırım gelin saçım yapılırken bile kuaför laf söylemişti niye bu adamla evleniyor diye insan bakışlardan fesatlıktan rahatsız oluyor ister istemez :) ama kendi mutsuzluklarını böyle atıyorlar maalesef
tarafından
Canım kimsenin ne dediğüne dikkat etme
Bizim ikinci evliliğimiz onun da benim de ikinci baharımızdı biz ayrıyetten dikkat ediyoruz birbirimize destek olabiliyoruz
Bana benim kendi sülalemden çok laf geldi :) ama ben ne yaptım kulak arkası yaptımm benim mutluluğumun huzurumun farkına varınca ve eşimin huyunu suyunu öğrenince herkes benden fazla sevdi eşimle annemin arasında 6 yaş var ☺️☺️ düşünsene ne garip demi ama ailem eşimi çok seviyor el üstünde turuyor iyiki evlenmişsin diyorlar ❤❤
(1 puan) tarafından
ne kadar oldu eveleneli bizim daha çok yeni 6 ay.
tarafından
4 sene oldu canım ❤❤❤
0 oy
(592 puan) tarafından

Guzel bir soz var, severim;

"Birini gerçekten sevdiğin zaman; yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır."

Sen seviyorsan mutluysan gerisi teferruat canim.

(1 puan) tarafından
evet insanlar kalıplaşmış düşüncelerde sanırım. Müslüm baba ile eşine de çok şey söylediler. Şimdi ikiside yok maalesef ,aşkları şimdi değerli oldu. Keşke zamanında saygı duysalardı
(592 puan) tarafından
Ya bence baskalarinin ne dusundugu onemli degil, muhim olan ciftlerin birbirini sevmeleri, mutlu olmalari. Ayni yasta yada yaslari yakin olup neler yasayanlar var, kistas yas olmamali duygular, sevgi, saygi, baglilik olmali.
0 oy
(16,895 puan) tarafından

bwnim 10 yas var cokta seviyorum sende seviyorsan yasın onemi yok

(1 puan) tarafından
Seviyorum tabi ki. Çok minnoştur bazen çocuk gibidir hatta :)
(16,895 puan) tarafından
ne guzel o zaman kimseye bakma evliliğinin tadına bak Allah daha da mutluluk versin
0 oy
tarafından
Aman bırak milleti her zaman dicek bise bulurlar bende eşimle aynı yaştayım eşin cocuk gibi diyolar napiyim minyon tipliyse ask bu
0 oy
(389 puan) tarafından
Ben 18 yaşındayım eşim 30 yaşında kim ne derse desin halimden memnunum iyikide evlenmişim
0 oy
(57 puan) tarafından
Kız boşver benimde eşimle aramda 10 yaş fark var ben 22 o 32 yaşında insanlar ilk başta banada diyorlardı büyüktür bilmem nedir hiç takmadım ben kocamı seviyorum bidaha dünyaya gelsem yine onu seçerim senin hayatın senin tercihin seviyorsan kimseye kulak verme 
0 oy
(240 puan) tarafından
Ben 23 yaşındayım eşim 33 çok seviyorum değnekle gezen bi dede bile olsa ben eşime bakarım bugün o yarın ben o dede olacak ben nene olmayacakmiyim sanki allah eşime sağlık versin basımdan eksik etmesin yaş sorun değil bana göre eşimin canı sağ oksun ben ona bir ömür destek olurum insallah
0 oy
(240 puan) tarafından
Ben 23 yaşındayım eşim 33 çok seviyorum değnekle gezen bi dede bile olsa ben eşime bakarım bugün o yarın ben o dede olacak ben nene olmayacakmiyim sanki allah eşime sağlık versin basımdan eksik etmesin yaş sorun değil bana göre eşimin canı sağ olsun  ben ona bir ömür destek olurum insallah

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 541 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 614 göst.
3 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Hello1234 (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 154 göst.
5 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Italya (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 333 göst.