Yetişirme tarzı ile alakalı, bazı çocuklar çok hiperaktif oluyor, coğı zaman zapdedemiyorsun, değişiyor kuzum, benim çocugum evde nasılsa dişarda da öyledir, başkasının evine gitsem hiç mahcubiyet yaşamam, gezme olsun alışveriş olsun, şimdi büyüdüler tabii
Misal yazlık veya kışlık alışverişe çıkcaz, evde çocuklara sana şu adetten kazak, pantolun boy veya ayakkabı alacağız diyorum, alılveriş sırasında ihtiyaçlar alınır, oğlum 14 yaşında doyumsuz bir çocuk, evde 1 tane desem 2. Snı ister, evde 2 desem 3. İster, bunu bıraz dingillemek için, iki kazak alacaksam bir tane alıyorum, anne hanı iki tane alacaktın dediğinde, o gün ayın kaçı ise diğer ay o gün gelip alırız diyorum, maddi durumumuz iyi ona da güveniyor, ona 2 tane alsam okadar mutlu görmüyorum, iki tane yerine bir tane alınca bakıyorum o aldığım daha kıymetli oluyor, babası okullar tatile girdiği hafta bi miktar para verdi, oğlumda o paradan 100 tl aldı geri kalanını bana verdi, kendine 65 tlye Bluetooth kulaklık aldı, 3 gün geçti kendi parasından anne para veririmisin kendime, beğendiğim sweatshirt alıcam, olmaz bu ay kulaklık aldın, diğer ayki paranla da onu alırsın dedim tamam dedi, babasının bu ayki parasını vermesini bekliyor :)) bakıyorum plan yapıyor bu ay o 100 tşnin şu kadarını ona versem geri kalanına da şunu alırım diye :Dd