0 oy
1,021 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
1 buçuk aylık bebeğim var kızlar bakmakta açıkçası zorlanıyorum ev iş eş herşey bana bakıyor yapmasam olmuyor eşimle tartışır olduk bende dayanamadım anneme geldim Dün Ama bugün ablam şakayla karışık sürekli gıt evine falan dedi Allah var oğlumu çok sever ama işte saka da olsa insanın zoruna gidiyor neyse demin de annem bana Al çocuğu millet kadar da mı yoksun bak çocuğuna dedi bır zoruma gitti anlatamam ilk çocuk daha küçük üstüne ev yemek kı eşim herşey istiyor çayını kahvesini yoruluyorum artık hhalsiz düştüm kızlar napim siz söyleyin nolur ya

31 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hic bekleme git evine 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani ev işi yapmamak icinmi küstün cnm 
(143 puan) tarafından
Yokkk kuzum ya evin işi için değil annemle ablamın sözleri zoruma gitti kendi evimde herşeyi yapıyorm ama bebegim geceleri durmuyor gün içerisinde en fazla bir saat uyuyor eşim çok bi yardım etmiyor
tarafından
Anladım cnm inan bana hiç kimsenin evi kendi evin gibi değil kocanın huyuna suyuna git al avcunun içine kadınlığını kullan baslarda çocuk çok zor ama biz kadınlar güçlü insanlarız akşamdan yap işini gündüz çocuğun uyudugunda uyu esininde hizmetini yap karşına al güzelce konuş inan insanın kendi evi gibisi yok ne kadar baba evide olsa rahat etmiyorsun ilk günden bunları sana söyleyen ailen zamanla kim bilir neler söylerler
0 oy
(18,171 puan) tarafından

herkesin eleştirisine maruz kalacağına kendi başının caresine bak bence bende tek basıma baktım Allah yardimcin olsun canm

0 oy
(658 puan) tarafından
Tabiki de çok kırıcı konşmşlar ama mecburuz  Bende senin gibiyim Ama bu hayatta şunu öğrendim karşında ki kim olursa olsun güçlü görünmek zorundyz
(143 puan) tarafından
Öyleymiş cidden keşke gelmeseydim
0 oy
tarafından
Acıdım şuan haline düşüncesiz insanalr ya 
0 oy
tarafından
Valla bana sorarsan en kötü koca evi , baba evinden iyidir. Al çocuğunu dön evine
(143 puan) tarafından
Yarın gitcemmm dedim az dinlenirim annemdir yardım eder haaa kotu değiller ama keşke derim gelmeseydim
tarafından
Yaa profiline baktım da hasta babanı kaybetmissin. Ben bile üzüldüm kuzum ya basın saolsun :(
(143 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum Rabbim kimseye yaşatmasın inş
tarafından
Amiiinn bitanem gecinden versin
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Bak çocuğuna derken? Neden bunu dedi ki başka bişeyle mi meşguldün o sırada
(143 puan) tarafından
Yok kuzum ilk çocuk zorlanıyorum uykuya dayanamıyorum gün içerisinde hep ayaktayım dedim az annemde kalırım biraz da olsa dinlenirim neyse ister istemez laflarımız karşılaştı annemle oda bak çocuğuna herkes çocuk bakıyor yapıyor dedi zoruma gitti doğru ne deyim
(1,792 puan) tarafından
Kötü bişey dememiş canım boşver anneler bilerek kırar mi evladını kendinde annesin empati kur ;)
0 oy
tarafından

Eşin bir zahmet hizmet beklemesin

Sende boyle bir şey için baska bi yere gitme elinden geldigince yap yetisemedigin yerde kalsin bosver zamanla oturtursun baslarda sikinti olabiliyor normal..

(143 puan) tarafından
Öyle görmüş kuzum öyle alışmış çocuktan önce yapıodummm iyiydim hoştummm şimdi hiç bişey yapmıyorum paspal oldum tembel oldum sürekli bunu der demediği gün değil yok bende oturur ağlarım doğru
tarafından
Sacmalama insan zorlanabilir daha once alisik olmadığın bir durum bu ne anlayışsızlık şu erkek evladını paşalar gibi yetistermesin anneler de ya sıkıntıyı eşleri çekiyor sonra is yapsınlar elleri var kolları var
0 oy
tarafından
Tırnağın varsa başını kaşı evine git bugünler biraz zor olabilir ama ogreniceksin zamanla kendine zamanının bile kalcak benim 3 tane canim kahve keyfi bile yapiyorum yani ilkte zordu 
(143 puan) tarafından
Doğru inş Rabbim yardım ederse inş
0 oy
tarafından
Evine git yavrum bu zamanda hersey zoruna gider belliki hassas da dusunmuyolar senin adina en iyisi evinde kalmak alisirsin zamanla daha yeni annesin vucut temya alisinca zorlanmaz bi sure sonra ;)
(143 puan) tarafından
İnş ya valla bunalıma girdim
tarafından
Normal kuzum ama hemen pes etmissin sende
0 oy
(3,993 puan) tarafından
erkege cok is dusuyor bu durumda , onlar da hakli disarida calisiyorlar ama bir sure de ayagina cay kahve istemesin . yemek konusunda agir yemekler beklemesin . :( esinle konus guzelce halden anlasin biraz
(143 puan) tarafından
Çokkkkk konuştum kuzum En son bana dedi ki ben *** yedim bekarken daha iyiydi uyanmadan yemeğim hazır olurdu dedi doğru ben yapamadım valla ne ev hanımlığı nı nede anneliğiii
0 oy
tarafından
Seni Çok iyi anlıyorum canım bana  bazen eşim yardım ediyor  ama yinede çok yoruluyorum 
(143 puan) tarafından
Valla benımki yardım ediyor Ama lafını da çekmez söyler bende odaya gider ağlarım anneme geldim onlarda bak çocuğuna herkes bakıyor dedi haklılar bir ben anne olamadım galiba
0 oy
tarafından
Evlenince baba evine sığamıyor insan canim
(143 puan) tarafından
Galiba tabiii babada kalmadı ya Rabbim yanına aldı insan sığıntı gibi olurmuş meğer :-(
tarafından
Allah rahmet eylesin kuzum baba başka tabi ama zor oluyor hem de çok zor
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Cnm haklılar maalesef mecbur dönüp ev işi herkes yapiyo minnet edip laf bile verme din evine Bi kan vs ver kan değerine haktır elinde geldiğince yap 
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Evine git napican gerekirse yemek yapmican o şekilde bakıcam çocuğa 
0 oy
tarafından
Canım inanki kimsenin kimseye faydası yok bir gözünü kapat bak bakalım diğer gözüne faydası var mı?

Bovsr herkesi git evine yapabildigin kadarını yap işlerini çocuğun uyuyunca da yemeğini temizliğini yaparsın 
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Kötü niyetle söylememişler kuzum, yangına körükle gitmek istememişler, 

Eşin keşke anlayışlı olsaymış, bebeğin daha kuçuk hayatının düzene girmesi en erken 4 ayı bulur, 

Akşamları bebeğin uyudugunda hemen uyu kuzum

Gündüzleri o uyuyunca, her defasında bir işini hallet, yemeğinide o şekilde yavaş yavaş bu şekilde dğzeni oturturursun, birde iki kişinin işi, çamaşırı, bulaşığı yemeği rahat olur

Bende biri bebek olmak üzere 4 tane var, bebeği emzirmek için otıruyorum sadece, gündüz bazen o uyuyunca uyuyasım geliyor, uyuunca tüm işim kalıyor, o yüzden uyumamaya çalışıyorum, akşam yataga girince belden aşağısını hissetmiyorum :D
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Ya belki kötü niyetke söylememiştir kuzum hemen kötüyü düşünme motive etmek amacıyla söylemiştir yanlış üslupla 

Sana gelirsek ben olsaydım evime giderdim İnan bende başta çok zorluk çektim bebeğimle 1 buçuk yaşında kızım vardı iki çocukla perisandim ama üstlendim ve smdi elhamdülillah iyiyiz toparlandık
0 oy
tarafından
En iyisi evine git. Anladigim kadarıyla esinle büyük kavga etmemissiniz bosver git evine. Ne olursa olsun insanin kendi evi gibisi yok cnm. Bebegin kac aylik bu arada. Eger kucukse zorlanman normal. Sık dislerini büyüdümü rahatlarsın insallah
(143 puan) tarafından
Bir buçuk aylık kuzum
tarafından
Sık dişini canim daha ufak o yuzden zorlaniyorsundur. Üç bes ay sonra rahatlarsın
tarafından
Sana senden baska kimsenin hayrı yok unutma. Cocugunada evinede gül gibi bak kimsenin agzina laf verme canım.
0 oy
tarafından
Bir aya yakındır annemdeyim geceleri annemler bakıyorlar eviniz karşı karşıya sırf virüs için geldim hani gidi gelme yakında olsa olmasın öyle diye. Tamam arada onlar diyo al kendi çocuğuna bak diye ama ben damarlarına basıyorum. Kolayına çok kaçıyorum yalan yok şimdi. He kendi evimde de olsaydım eşim hep diyor bırak işi gücü diyor yapma sende yapma boşver kalsın çocuğuna ilgilen ona şarkılar ac kucağına al dans et yor onu. Eşin neden yemek yok derse bir benim sipam değil senin sipanla ilgileniyorum dersin. Bazen ben kendim bastığım halde damarlarına benim bile zoruna gidiyor ama... üzme kendini arkadaşım 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 330 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 602 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 953 göst.