0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
57 gun oldu dogum yapali bi vakit bulupda yazamamistim simdi yaziyim dedim.erken dogum riskim oldugu icin agrilarim vardi esim ne olur olmaz geliyim dedi gelme dedim ama iyikide gelmis beni dinlemedi geldi benim agrilar yok oldu ama sag kalcam cok agriyodu evde topalliyodum artik aglicak duruma geliyodum tam onun gitmesine 3 gun  kala suyum siziyodu gece sonra belki su deildir akintimdir dedim  ertesi gun gece yine ayni oldu 3 gibiydi ertesi gun kahvalti yaparken yine ole oldu yine bacagim kalcam agriyodu megersem dogum sancisiymis kalcama vurmus  ve esime dedim gidelim dedi gittim cati muayenesi oldum tarih 13.02 .2020  saat 11 bucukdu ebe dediki galiba enfeksiyon sonra cekti elini su geldi yine  bakti harbiden suyun siziyo dedi dogumhaneye giderken esim yanimdaydi  sonrasinda olamadi dogumhanede odalar vardi bi odada bekledim  saat 5 e kadar cunki kahvalti yapmistim acligimi beklediler benim duzenli agrilarim vardi nstde cikiyodu ben ssatler gectikce hiisediyodum kanamam oluyodu arada sonra hazirladilar ameliyata aldilar 35 haftalik dogum yaptim sukur 2 .sezeyanim belden uyusturmali oldum ama sonra uyuttular cunki ben asiri usumustum  o yuzden  kizimi gormek istedim solunum skinti olmus ertesi gun toparlamis ben 5 gun yattim 3 gun yuruyemedim benim durumum farkliydi orasini bosverin sonra sutum hemen geldi zaten sagip yolladim hep  sonra emzirme flan derken 9 gun sonra taburcu olduk sariliktan dolayi bu kadar yatti neyseki iyiyiz simdi sukur allah herkese sagsalim dogum yapip kavusmayi nasip etsin rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin aminn 

4 Cevaplar

+1 oy
(659 puan) tarafından
Ayni tarihte dogum yapmışiz canim :) bizim burda o gun o kadar kar yagdiki hastaneyr gidene kadar canimiz cikti 
(368 puan) tarafından
Hadi ya ne kadar zor ya  allah sagsalim kurtarmis canim burasida cok soguktu  eskisehir hep soguk hic sevmiyem ama olsun guzel sehir
(659 puan) tarafından
Evet geldim gordum sazovayi felan gelin aldik ordan s.urfaya getirdik :)
(368 puan) tarafından
Oh massallah iyi  ne ka guzell  ne guzel hayirli ugurlu olsun :D
(659 puan) tarafından
Aallah razi olsun
(368 puan) tarafından
Sendende canim
-Reklam-
+1 oy
(2,159 puan) tarafından
Amin canım amin. 

Bebeğin neden sarılık olmuş acaba lan uyuşmazlığı felan varmıydı?

Ve doğuma girdiğinde çıktığında kan Değerlerin kaç tı? 
(368 puan) tarafından
Esimle benim aramda yok  ama bebekle benim aramda varmis sutumden dolayi oluyomus doktor ole soledi  dogumdan once anemi  takviyesi aldim 9 lardaydi hamisken sonra 13 lere kadar cikti kan degerim  dogumdan sonrada baktirmadim kan degerlerime bakilmistir belki ben bilmiyorum
(368 puan) tarafından
Ama canim dogumdan sonra 6 unite kan verildi bana 1 gun yogun bakimda kaldim  kactiki acaba
(2,159 puan) tarafından
E nabız kullanıyorsan orda en son yapılan testlere bak HGB  yazar o kan değerin.
Benimde kanım 9larda ve nasıl olacak bilmiyorum :(
(2,159 puan) tarafından
Peki bebeğini emziriyormusun hala.
(368 puan) tarafından
Evet canimm emziriyorum sutum azaldi bidada cogalmadi su zamanda stok yapmistim az kaldi onlarda bitince ne yapcam onu dusunuyorum e nabiz kullanmiyorum  ama bi yerden bakarim insallah bi tane yaptirmistim ama dur bakiyimda yaziyim simdi geldi aklima
(2,159 puan) tarafından
Bak bakıyım canım.
(368 puan) tarafından
Dogumdan sonra 12 lerdeymis  3 aydada 13  cikmis
(2,159 puan) tarafından
AA iymiş canım ya teşekkür ederim.
+1 oy
tarafından

Amin amin amin inşallah 

.rabbim evkatlarinj sana bagislasin

(368 puan) tarafından
Amin canim sagol allah razi olsun
+1 oy
(15,721 puan) tarafından

Gule güle büyüt canım. Bak herşeyde bir hayır var , normal zamanında doğurmuş olsan virüse denk gelecekti doğumun. Senin bebiş acele etmiş ama iyikide etmiş.:)

(368 puan) tarafından
Aynen canim sagol allah razi olsun

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 360 göst.
15 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
16 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İnurggunes (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,962 soru

12,326,103 cevap

39,097 kullanıcı

Kategoriler

...