57 gun oldu dogum yapali bi vakit bulupda yazamamistim simdi yaziyim dedim.erken dogum riskim oldugu icin agrilarim vardi esim ne olur olmaz geliyim dedi gelme dedim ama iyikide gelmis beni dinlemedi geldi benim agrilar yok oldu ama sag kalcam cok agriyodu evde topalliyodum artik aglicak duruma geliyodum tam onun gitmesine 3 gun kala suyum siziyodu gece sonra belki su deildir akintimdir dedim ertesi gun gece yine ayni oldu 3 gibiydi ertesi gun kahvalti yaparken yine ole oldu yine bacagim kalcam agriyodu megersem dogum sancisiymis kalcama vurmus ve esime dedim gidelim dedi gittim cati muayenesi oldum tarih 13.02 .2020 saat 11 bucukdu ebe dediki galiba enfeksiyon sonra cekti elini su geldi yine bakti harbiden suyun siziyo dedi dogumhaneye giderken esim yanimdaydi sonrasinda olamadi dogumhanede odalar vardi bi odada bekledim saat 5 e kadar cunki kahvalti yapmistim acligimi beklediler benim duzenli agrilarim vardi nstde cikiyodu ben ssatler gectikce hiisediyodum kanamam oluyodu arada sonra hazirladilar ameliyata aldilar 35 haftalik dogum yaptim sukur 2 .sezeyanim belden uyusturmali oldum ama sonra uyuttular cunki ben asiri usumustum o yuzden kizimi gormek istedim solunum skinti olmus ertesi gun toparlamis ben 5 gun yattim 3 gun yuruyemedim benim durumum farkliydi orasini bosverin sonra sutum hemen geldi zaten sagip yolladim hep sonra emzirme flan derken 9 gun sonra taburcu olduk sariliktan dolayi bu kadar yatti neyseki iyiyiz simdi sukur allah herkese sagsalim dogum yapip kavusmayi nasip etsin rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin aminn