0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kizlar 2bucuk yasinda kizim var kahvatida bisey yemiyor siz ne yediriuosunuz patates kizartmasi yumurta yiyor baska bisey yemiyor tiksinecek diye korkuyorum ayni şeyleri yemekten 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
benimkide ayni sigara boregi falan yaoiyorum krep arasina sarelle suriyorum yani herseyi yemiyor zor valla
(45 puan) tarafından
Ayn valla cok zooorr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bosver canim tiksinirse baska şeylere yönelir birak ne isterse yesin benim oglum ne peynir ne zeytin asla yemez. Acma pogaca börek böyle şeyler sever 
(45 puan) tarafından
Ins canim cok ugrasiyom
0 oy
tarafından

Özenecegi sekilde tabak hazirla yer mesela salatalik dilimle uzerine kurdan tak peynir dilimle kurdan tak ona heves edip yer

(45 puan) tarafından
Birde oyle deneyim yediriken kililktan kiligA giriyom valla
0 oy
tarafından

Canm benm 4 yasinda bi oğlum var yemegin adini duyjnca bile deliriyor yemkten nefret ediyor artik üzülüyorum bu halına keske benden yemk isyese anne acim dese ama yok sofrayi uerde girunce kaçıyor böğürüyor zorlqda verince doktorada gotrdum sorun yok dediler ama cok zayiff:'(

(26 puan) tarafından
Boyu kısa değilmiş aslında bizde raporlu mama kullanıyoruz gerçi onuda zorlan yediriyorum
(26 puan) tarafından
Benimki istemediği bişey olduğu zaman hemen kusuyor bide biraz fazla yesin kusar anlamadım gitti
tarafından
Inan ayni durumdayiz canm benkidr öyle suan ac yatıyor cok üzgünüm:( ben aksama kadr yemk yemsem titriyorm bu nasil dayanıyor anlam veremiyirm insallah kardeşi dogunca iştahlı bi çocuk olur bari
(26 puan) tarafından
İnsanı çok yıptatıyor bu durum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
(45 puan) tarafından
Yemegen cocuk cok zor cok seni cok iyi anliyorim
0 oy
(179 puan) tarafından
Sende patates ve yumurta ile değişik şeyler yapıp vermeyi dene krep gibi peynir falan rendele yumurtaya omlet yap farketmez bile patatesten börek yoğurt çok faydalı mesela onunla kek yap yesin sonuç ta vitamini gider ona
(45 puan) tarafından
Demedim malesef yemiyor omrumu yedi ama
(179 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm ne diyim ki düzelir inşallah zamanla
0 oy
tarafından
Benim oğlan da kahvaltıyı pek yapmaz kahvaltıda çorba veriyorum onu yer
(45 puan) tarafından
Yemeklerde ayni aslinda yemiyor yemek yiyen cocuk gorunce cok ozeniyom
0 oy
tarafından
Kahvaltıyı atıştırmalık diye yiyor
(45 puan) tarafından
Yesin de oyle yesin
0 oy
tarafından
Zeytin

Peynir

Domates 

Salaata 

Pekmez li tahin 

Kahvaltı da pankek bazlama kıymalı pide vs 

Yanında ballı süt veya ıhlamur veya açık çay

Kaymak

Her şeyden yiyo
tarafından
İştah açıcı şurup dene canım
Ya supravit yada nutricen balık yağı
(26 puan) tarafından
Ya benimki yemek görünce kaçıyor doğduğundan beri ağzına değişik bişey gitse hemen kusar. Çok zorladı beni ya
(45 puan) tarafından
Masallah ne guzel yiyormus
tarafından
Bana Dr önermedi kendim araştırma yaptım aldım nutricen balık yağı diğer şuruplara göre daha iyi bu . sonra Dr söyledim aldım bunu diye iyi yaotin dedu
Kilo aldiriyo evet ama çok iştah açıyor gerçekten
(4 puan) tarafından
Maşallah darısı başıma çok yoruldum hiç bir şey yediremiyorum sadece emiyim diyo kızım gece de aynı sabaha kadar 6 7 kez kalkıyor...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde blm96 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 310 göst.
13 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,224 cevap