0 oy
652 göst.
Aile kategorisinde (59 puan) tarafından
Bu koronavirus illeti daha bitmeden bir felaket daha gekiyor deprem olmus :(dunya cok kotu bir hal aldi ben artik korkmaya basladim yaptigim hc bsyden zevk almiyrm ..oylesine mecburiyyetten yasiyoruz hic tat yok sanki..siizde bmm gibi kndinizi boslukta hsdyrmymsbz :((  2 evladim var rabbim onlari korusun ins 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,159 puan) tarafından

image

Allahım bize merhamet etsin.... Amin amin amin... 
(59 puan) tarafından
Amin amin insallah
(2,720 puan) tarafından
Amiiin
-Reklam-
0 oy
tarafından
kuzum yeryüzünde onca zulüm vardi  (evet biz yapmadık ama sessiz kaldik ) dogu turkistan,  arakan, savaslar, susuzluktan acliktan olenler ( biz torba torba ekmek atip keyif banyolari yapıp suyu acip sar sar araba hali yikarken ) . Rabbim onca seye ragmen bence bize acidi bunlar hafif bu kadar seye tas üstünde tas kalmasa yeriydi 
(59 puan) tarafından
Evet oylede kndimizi gectik coluk cocugumuz icin artik endiselenmeye basladik en masumlarimz onlar :( rabbim hakkimizda hayirlisini etsin insallah
tarafından
amin masum yavrularin agizsiz dilsiz hayvanların alimlerin ulemalarin yuzu suyu hürmetine bari geçse amin
0 oy
tarafından
Nerde olmus kuzum
(59 puan) tarafından
Istanbulda  oldu
0 oy
(3,024 puan) tarafından
İmt e bakiyom deprem buyuklugu 3.7 diyor kizlar anlamadimki cok kucuk bu
0 oy
tarafından
Allahin sevgilisinin bile taslandigi bu dunyada rahat yaşamayı beklemek zaten gaflet olurdu canim. Bize dusen Rabbimize kavuşmayı beklemek 
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun canım .. biz günahkar kullarını affetsin
0 oy
tarafından
Bende artik hicbir seyden zevk alamiyorum. Ölümlü dünya. Tesettürlüyüm ama hakkını vermedigimi düşünüyorum. Artik tam anlamiyla tesetture gireceğim insallah. Olecegiz. Makyaj yapip kendimizi begendirmek cok sacma geliyor artik bana.
tarafından
Tebrik ediyorum tesettürlü olup makyaj yapanlar zaten anlamamış demek tesettturun anlamini
tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(383 puan) tarafından
Bende öyle çok korkuyorum virüs deprem karma karışık hal alıyor sanki gece kızımın altını değiştirirken bu virüsü düşünüyordum birden sallayınca rafda duran krem düştü psikolojim bozuldu ağladım oturdum çok korktum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 575 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 743 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
12 cevap 578 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu

405,842 soru

12,163,084 cevap

36,611 kullanıcı

...