Merhaba oncelikle gunaydin herkese
Esimin calistigi yerde 2 tane arkadasi var 3 kisi calisiyolar zaten o yaninda ki iki kisi den biri isten sonra yalanlarla pavyona falan gidiyo esi kac kere bana sordu seninki geldimi beninki gelmedi falan diye 3 saatlik yol gider bide is vardi der karisina yalan soyler aldatir falan boyle birisi.
2 cisi de icki hic icmemis ama karisini aldatiyo yani hatta soyle soyliyim bunun esiyle ben arkadastim konusmuyoruz su an da kadin anlatirdi beni eltimin kiz kardesiyle aldatti falan derdi ki zaten ben bu adami esimle sozluyken tanidim esime konustugu kizin fotograflarini atmis sen sakla alirim senden demis. Ben bi gun telefobu karistirirken bi baltim acik sacik kiz tanga falan giymis o fotolari da benim ki saklamis sonra o gun sildim hepsini 1 hafta konusmadik cok kizmistim.
O gun dedimki aha bunun is arkadaslari boyle insanlar bu onlarinkini sakliyosa onlarda bu yapinca saklar kesin sonra evlenince esime daha cok guvendim hic gec kalmadi bugune kadar bir sorun olmadi yani.
Neyse su an 1bucuk senelik evliyiz dun aksam bu 2. Dedigim kisiyle tefonla yazisiyolardi normalde hic silmez mesajlari bi arkadasi var hatta cok asiri kufurler ederek yazisirlar esimle ama bu oyle degil kufur etmez biliyorum yani neyse yazisti yarim saat sonra silerken ben bunu yakaladim secerek sildi hatta yuzume bakti hizli hizli sildi bazi yazismalari neden sildin dedim kufur falan vardi dedi oldun ben onlari okumuyorum zaten dedim oyle sildim iste dedi anam beynime kaynar sular dokuldu cok kotu supgelendim bide bu adamin 1 tanede is yerinde gizli telefonu falan varmis esim anlatiyodu ben icki icen adamdan degilde bundan korkuyodum zaten bu cok fena cunku cok kotu oldum ya ben ne yapicam bu supheyle simdi bundan once bir iki kere daha biseyler oldu suphelendim yazismalarindan bisey sakladiklari belli of kuruntumu yapiyorum niye sildi o mesajlari niyeee
Uzun oldu ama kusura bakmayin