0 oy
598 göst.
Aile kategorisinde (782 puan) tarafından

Merhaba oncelikle gunaydin herkese 

Esimin calistigi yerde 2 tane arkadasi var 3 kisi calisiyolar zaten o yaninda ki iki kisi den biri isten sonra yalanlarla pavyona falan gidiyo esi kac kere bana sordu seninki geldimi beninki gelmedi falan diye 3 saatlik yol gider bide is vardi der karisina yalan soyler aldatir falan boyle birisi.

2 cisi de icki hic icmemis ama karisini aldatiyo yani hatta soyle soyliyim bunun esiyle ben arkadastim konusmuyoruz su an da kadin anlatirdi beni eltimin kiz kardesiyle aldatti falan derdi ki zaten ben bu adami esimle sozluyken tanidim esime konustugu kizin fotograflarini atmis sen sakla alirim senden demis. Ben bi gun telefobu karistirirken bi baltim acik sacik kiz tanga falan giymis o fotolari da benim ki saklamis sonra o gun sildim hepsini 1 hafta konusmadik cok kizmistim.

O gun dedimki aha bunun is arkadaslari boyle insanlar bu onlarinkini sakliyosa onlarda bu yapinca saklar kesin sonra evlenince esime daha cok guvendim hic gec kalmadi bugune kadar bir sorun olmadi yani.

Neyse su an 1bucuk senelik evliyiz  dun aksam bu 2. Dedigim kisiyle tefonla yazisiyolardi normalde hic silmez mesajlari bi arkadasi var hatta cok asiri kufurler ederek yazisirlar esimle ama bu oyle degil kufur etmez biliyorum yani neyse yazisti yarim saat sonra silerken ben bunu yakaladim secerek sildi hatta yuzume bakti hizli hizli sildi bazi yazismalari neden sildin dedim kufur falan vardi dedi oldun ben onlari okumuyorum zaten dedim oyle sildim iste dedi anam beynime kaynar sular dokuldu cok kotu supgelendim bide bu adamin 1 tanede is yerinde gizli telefonu falan varmis esim anlatiyodu ben icki icen adamdan degilde bundan korkuyodum zaten bu cok fena cunku  cok kotu oldum ya ben ne yapicam bu supheyle simdi bundan once bir iki kere daha biseyler oldu suphelendim yazismalarindan bisey sakladiklari belli of kuruntumu yapiyorum niye sildi o mesajlari niyeee 

Uzun oldu ama kusura bakmayin :(

13 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından

En İyi Cevap
Peki simdi acik acik yazsam mesajla. Senmi beni aldatiyosun arkadasinmi esini aldatiyo diye cubku bilsin istiyorum suphelendigimi yoksa bile olursa ne kadar uzulecegimi anlatmak istiyorum ona  bebegimiz olmuyo diyemi  boyle yapiyosun falan derim belki anlatir ne sakliyolarsa
-Reklam-
0 oy
(28,785 puan) tarafından

Şüpelenmemek elde degil emin olmak istiyorsan belle takipte kal

(782 puan) tarafından
8Degilmi  birinden suphe etmek en nefret ettigim sey eger birsey yapiyosa varya ben bu zor zamnlardayken allah bildigi gibi yapsin   onun oesini birakmiycam ama
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Takıldığım tek nokta şerefsizler karılarını aldatıyor ve siz topluca bu durumu saklıyorsunuz. Aynısı sana yapılsa hiç hoş karşılamazdın diye düşünüyorum. Bu arada şunu da söylicem Körle yatan şaşı kalkar. Kocana ne kadar güvensen de aklında bu olsun.
(782 puan) tarafından
Kuzum saklamak degil esleri zaten biliyor bunlari diyorum ya aldattigini hanimi anlatiyodu bana diye ben saklamam zaten esime dedim soyliycem eslerine diye biliyolar zaten  onlarda kocalarinin ne halt oldugunu fln diyodu   bu yuzden korkuyorum iste zaten su an bebek istiyoruz olmuyo diye kafasi cok dalgin baska birine giderse sasirmam
(4,906 puan) tarafından
Valla ben olsam pusuya yatıp beklerim böyle bi durumda. Sürekli hareketlerini takip ederim gizli gizli. İnşallah yoktur öyle bişey ama sen yine de temkinli ol.
(782 puan) tarafından
Aslinda harektleri falan normal ama ben sessizce takip ediyorum  insallah bana ihanet icinde degildir
0 oy
tarafından
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soylim...Ya senin ve esin hakkinda digerlerinin esleride arkanizdan biyle dusunuosa?Herkesin kocasi masum hic yapmaz zaten.Oyle erkeklerle muhatap olmasi arkadaslik etmesi yanlis.Is icabi konusur gecer.Lakin is disinda tlfla bile gorusuolarsa sIKINtI.
(782 puan) tarafından
Esim bormlade pek konusmaz is disinda ama onlar hep arar mesaj atar oda konusuyo kendisi de demisti zaten ben onlarla fazla samimi degilim diye  ama hic oyle durmuyor
(782 puan) tarafından
Benim kocam yapmaz demedim bu zamnaa kadar cunku erkekler hep guvenlerimizi bosa cikartiyolar benim kocam asla asla yapmaz diyenlerin bile aldatildigini girdum ben onlarin karilar aldattiklari insanlardan daha guzel pirlanta gibi esleri var ama yibe yapiyolar yine yapiyolar
0 oy
tarafından
Az önce hayatı inanc in bi sozunu okudum. Cevresi kötü olan kisinin iyi kalmasi zor değil imkansızdır. 

Onlarla ilişkisini kesmezsen sende yakinda aldatilirsin 
(782 puan) tarafından
Allahim gostermesin eger onlarin yuzunden aldatilirsam onlarin yuvalarini birakirmiyim heosinin yuvasini yikarim. Bunuda buraya yaziyorum
0 oy
tarafından
Eşinin de nasıl arkadaslari var mış ben olsam hayatta izn vermem mecbur kalmadigi sürece o kisilerle asla konuşamaz . Şüphe duyman normal sürekli onlarla muhatap oluyrsa etkilenir bir gün Allah yardımcın olsun
(782 puan) tarafından
Birlikte çalisiyolar mecbur konusuyolar ben biseybdiyemem ki ama korktuklarim basima gelecek diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Valla üşendim okumaya canim
(782 puan) tarafından
Yazmaya usenmedinmi ;)
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Arkadaşları eşinşde yoldan çıkarır buna eminim. Ama ne yapacağın konusunda bi fikrim yok malesef
(782 puan) tarafından
Benim bi arkadasim var onun eside ayni yerde calisiyo ama fakli vardiyeleri sadece ikimizin kocasi bisey yapmamis aralarinda en sakini diyolar oda onalrin icinde calistigi surece suphelerim hep olacak demsiti dogru soyluyomus
(1,357 puan) tarafından
WhatsApp Web indir ondan habersiz whatsappını kendi teline bağla bildirimleri gizle bişey anlamaz o zmn şüphen kalkar bi nebze
(782 puan) tarafından
Onu dusundum dun aksam burda hep kadinalr paylasiyodu okuyodum ama bisey varsada kendi telefonundan yapacagini sanmiyorum  bunu yapmayada cesaretim yok
(1,357 puan) tarafından
O zmn yapacak birşey yok cnm
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Benden kacmaz ben onun herşeyini yakalıyorum Allah çıkarıyor bir yerden
(782 puan) tarafından
Bende oyle oluyo bi sekilde patlak veriyo bisey saklayinca ama insallah  buyuk bisey cikmaz bu sefer su da var o adamda karsini aldatiyo olabilir baska biriyle benimkide sakliyo olabilir  oyleysede cok kotu olur bu sefer ben oyarim benimkini gevertirim
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Kurunun yanında yaşta yanar cnm calistigi ortam hiç iyi dgl şimdi yapmiyosa bile aa herkes yapiyo ben niye yapmayim diyip oda onlara uyabilir
(782 puan) tarafından
Evet cok haklisin esimden degil cevresinden korkuyorum zaten bende
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Burda cok şeye takildim birincisi hala onlarla arkadas olmasına razi gelmen 

Ikincisi ikinci adam nasil olurda sevgilisi veya metresinin tabgali fotoğraflarını arkadaşında saklar ki hiç mi mide yok namus yok. Demezmki bu sakla dedigim adam baksa hallense falan... Bu durumda sen bunu duyunca canim kesinlikle bir tavir sergilemeliydin o insanlardan uzak durmaai için.

Belliki canim kendine benzetmisler ya da onlara benzitor yabas yavaş sonucta küfürlü mesajlarini biliyorsun silmiyor da e sildigi neydi ozaman

Sonuc olarak keisnlikle bir dur demelisin
(782 puan) tarafından
Simdi kuzum soyle soyliyim cok haklisin ama bu fotograf mevzusu sozluyken olmustu ve ben tavrimi koymustum onalrda zaten ar namus olsa oyle ben niye bu kadar sitem ediyim birbirlerinin karilariyla konusuyolar karilarda normla degil zaten ikincisi esim onlarla mecbur konusmak zorunda biri calistigi yerde mudur diyeri 13 senedir orda calisan biri ayni yerde calisiyolar esimin meslegi oldugu icin oda calismak zorunda  zaten normalde dunyanin arkadasi vardi hicbiriyle su an girusmuyo sadece bunlar oda mecburi is geregi olmasa zatn kendiside hic sevmiyo onlari
0 oy
tarafından
Wp web yukle kur. Tek cozum...

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,235 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 352 göst.
9 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.