0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Oğlum bugün 1 yaşına girdi ortalıkta dolaşırken yüz üstü düşüp alttaki süt disini kırdı ilk başta kanadı sonra bı baktım dış yok yuktu herhalde . Bişey yapmam gerekiyor mu? Malum hastanelerede gitmek istemiyorum.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diş yok mu? yarım mi kırıldı anlamadım 
(114 puan) tarafından
Ya alt dişin çıkışını bilirsiniz işte biri tamamen çıkmıştı digeride yeni yeni cikiyordu iste
tarafından
Eti sistiyse içine girmiştir ben seni anladim sen beni anladin mi . Kiziminda öyle oluyordu bir vardi bir yoktu tamamen çıkana kadar .e düştü diyorsun kanamayla birlikte şişip disi saklamıştır. Net.
(114 puan) tarafından
Anladım sizi valla benimde ilk çocuk olduğu için insan bişey bilmiyo napcagini şaşırıyor
tarafından
Anladım canım bunun için sakin hastaneye gitme bu hastalıkta .  Bir kaç güne dişi  gösterir yine kendini merak etme .
(114 puan) tarafından
Yok yok zaten gitmemek için yazdım buraya bilgi almak için. İnşallah. Çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgim yok postun yukarıda kalsın diye yazıyorum çok geçmiş olsun aklıma ilk gelen kakasini kontrol et doğal yollarla çıkar insallaj
0 oy
tarafından
Nasil kirildi 
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Çok mu kırıldı yuttu mu biliyor musun 

Benim esimin yeğeni de aynısı oldu çektiler dişlerini :(
(114 puan) tarafından
Ya yeni yeni cikiyordu minicik biseydi tam çıkmamıştı hani üstü et kaplı gibi düşün yeni çıkan diş minicik bişey kanadı ağladı elini yüzünü yıkadım bı baktim o miniciklik yok
(12,562 puan) tarafından
Ayyy kıyamam ya geçmiş olsun canım
0 oy
(54,504 puan) tarafından
bence bir götür doktora bizim bile kirilinca nasil rahatsiz ediyor zonkluyor geçmiş olsun canim. ayrıca dogum günüsü de kutlu olsun nice güzel yaşları olsun insallah
(114 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz. Yemin ediyorum varya ne zaman oğlumun resmini paylaşsam mutlaka bişey oluyo çocuğuma içimi rahat tutuyorum bişey olmaz diyorum ama yok ya millette nasıl bı göz varsa artık . Çok morelim bozuldu öyle dişi kırık olunca ya
(54,504 puan) tarafından
bende ne zaman resim paylassam hemen huysuzlasiyo kaldiriyorum hemen yildizi alçak hemen nazar çekiyorlar millet çarşaf çarşaf resim paylasiyo :) insallah bişey yokturda icin rahatlar ama discilerde kapali degil mi virüsten
(114 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
tarafından
Benim oğlumun da Kırılmıştı çok üzülmüştüm. Götürdük doktora kanal tedavisi yapacaklardı. Sonra başka bir doktor yormayın çocuğu o dış gidecekti zaten tramca olmasın demişti. Öyle kaldi
0 oy
tarafından

Kiz cok aciyodur simdi dr a götür bence yazik 

Geçmiş olsun 

0 oy
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun yarım kırılmışsa sızlar yazık ama gece acilde de hiç bişey yapamazlar malum bide virüs derdi var 

İdareten ağrı kesici ver 

Ve yarın çocuk druna götür yuttuysada bakılır ve gereken yapılır şuanda yapacağın tek şey çocukla ilgilenmen ilaç ver rahatlasın kuzucuk
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Hastaneye götürmelisin tuttuysa dışarı atabilecek mi aynı zamanda damağa zarar vermiş olabilir ALLAH korusun olması sağlık ocağına danis
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Sen bi hastaneye gotur bence yaa
0 oy
tarafından
Dış komple mi gitti yoksa kırıldı mı . Inşallah yutmamistir ya kiyamam
0 oy
tarafından
Yiğenimin dişiyle bu sebepten çok uğraştılar. Sakıncalı zamanlar ama dişçi görmeli bebeği. İçine girmiş olabilir onu düzeltmeliler, sonraki dişi bile etkiliyor. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 368 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 817 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (526 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,332 soru

24,384,246 cevap

348,932 kullanıcı

...