Vallahi bıktım, canımdanda bezdim
Her gün ama her gün heryeri güzelce toparlıyorum, bir güzel süpürüp siliyorum ertesi gün bi kalkıyorum yine aynı
En çokta mutfağım ve oturma odam dağılıyor
Bi sabahta uyanıp sadece yatağımı toplayıp oturabilmek istiyorum
Ben niye diğer hanımlar gibi düzenli olamıyorum yaa
Siz nsl üstesinden geliyorsunuz ev işlerinin banada tüyo verin kızlar
Valla kuzum bnde senn gibi o kadar dert yanıyordum ki . Akşama kadar kıçım yer görmüyor !hiç işim bitmiyor ! Bıktım artık bende yatmak istiyorum ! Biraz kurtluyumdur yapılcak iş varsa o yapılcak içimi kemirir yoksa azcık hasta olsam da umursamasam şöyle iki gün yatıp dinlensem diyordum sonra Allah bana evlat verdi evlatla birlikte baş dönmesi mide bualntısı kusma . O kadar kötü ki 2 dk dan fazla ayakta duramadm mide bulantısından zaten kafamı kaldıramadm gidip mutfaktan su almaktan aciz 6 ay yatalak hasta gibi yattım . Al dedi Allah yat dinlen . Artık hiç şikayet etmiyorun iş yapabildiğim için şükür ediyorum
sabah kahvaltidan hemen sonra heryeri toplayip supuruyorum haftada iki uc kkere falan dip kose silerim haricinde silmem . aksama kadar derli toplu duruyo esim bir geliyo heryer dagiliyo hele haftasonu asla toplanmiyo .birde bebek gelecek napcam hic bilmiyorum.. ah anam hakkini nasil odeyecem evde kac nufus vardi surekli toplardi tertemiz olurdu her dakika ev bizde hic yardim etmezdik ilkokulda falan meger nasil zzormus
Dağıttığım her yeri yatmadan önce düzenlerim. Sabahta temiz ve düzenli olur.
1,487,599 soru
24,318,418 cevap
345,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın