0 oy
1,062 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yorum yapıyorum yorumuma cevap yazılmış tam bakicam post kaldırılıyor madem kaldıracaksın neden anlattin çok saçma geliyor bana açıkçası 

20 Cevaplar

+2 oy
(18,181 puan) tarafından
esleri  telefona bakıp gormesin diye belkide
tarafından
Iyice madem öyle bir ihtimal ya da korkuları var anlatmasınlar dertlerini canim
-Reklam-
+2 oy
(16,663 puan) tarafından

Canları ele istemiş demek ki :D

tarafından
Anladım Ondan sonra siliniyormu
(16,663 puan) tarafından
Evet silinir
tarafından
Tesekkür ederim canim
(7,922 puan) tarafından
Sanırım öyle olunca editörler yine de görüyor öyle mi
(16,663 puan) tarafından
Ivet:))))))
+1 oy
(6,975 puan) tarafından
Bende bikac kez sildim, belki o an eşim okur üzülür diye...sonuçta herkes çoğu zaman ailesi veya eşiyle tartıştığı zaman yazıyor...yani sonuçta o seçenek varsa, isteyen silsin, bende çoğu zaman cevap verdiğimde bakıyorum silinmiş. Karsimdakinin aile huzuru bozulmasında varsın ben cevabı okuyamadım diye bozulayim...anlık sinirle yazılıyor çoğu şeyler, yazınca belki pişman oluyor siliyor ne var bunda
tarafından
Bisey olduğundan değil yukarıdaki cevaplara bakarsanız eğer zaten bu konudan çok kişinin rahatsız olduğunu göreceksiniz aynı şekilde bende rahatsız oluyorum madem kocam görecek kaygısı var yazmasınlar o zaman bu benim düşüncem
(6,975 puan) tarafından
Bende rahatsız oluyorum ama bende yapıyorum, yazmasınlar madem demen çok yanlış bence canım, burda herkes içini döküp rahatlamaya çalışıyor...anında silenlere bende sınır oluyorum o ayrı, ama isteyen silsin ne zararı var...alt tarafı cevap okuyamayacaksın. Yarın birgün eşim okumuş kızlar evde büyük kavga çıktı diye post açılsa daha mi iyi olacak...bu kadar ciddiye almayalım derim canım, ben kısmen katılıyorum yazdıklarına...buda benim fikrim, sınır olanlar size de hak veriyorum ama herkesin hayatına kimse karisamaz dimi :)) bebek yanımda uyuyor üşenmeden yazdım böyle uzun bak kıymetimi bilin ❤
tarafından
Öncelikle ellerine sağlık üşenmeyip uzun uzun yazmışsın tabiki bende senin fikrine saygı duyuyorum ama keşke üstünden en azından bir iki sat geçtikten sonra silinse oyuncak gibi ettiler artik burayı yazıyor yarim saat sonra 15 dk sonra siliyor
(6,975 puan) tarafından
Ona bende karşıyım canım evet...ne diyelim sağlık olsun :)
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Al benden de o kadar tam yorum yapacekken siliniyor

tarafından
Tam verdiği cevaba bakarken siliniyor benimde ne cevap yazmışlar göremiyorum bile
(29,597 puan) tarafından
Aynen kuzum
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Tepki çok olunca kimisi gizliyor 
tarafından
Ne bileyim tuhafıma gitti valla
(7,631 puan) tarafından
Kaç kere öyle oldu bildirim geliyo tam bakicam kapandı diyi  çok sinir oluyom
tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
tarafından

Aynen çok sinirleniyorum bende madem eşinden korkuyon görüyo diye post açma yorum yapıyorum bazen bide bakıyomki silinmiş gizlenmiş 

tarafından
Aynisi geldi biraz once başıma yazmış derdini akıl istiyor akıl veriyoruz cevap da yazmış iyi güzelde ben bakamadan silmiş kaçıncı oluyor bu cevap veresi gelmiyor insanın valla
tarafından
Hangi posta diosun  bu sizden başka anlatacak  kimse yok baslikli  posta mi
tarafından
Evet Canim En son onda yaşadım bu durumu
tarafından
Aynen ben de ona kizdim
0 oy
tarafından
Bir iki olumsuz yorum alınca kaldırıyorlar 
tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
tarafından
Tamda bugun yaşadım baktm cevap verilmiş bi girdim soru gizlendi diyo istiyorlar ki herkes istedikleri gibi yorum yapsın farklı yorum gördüler mi hemen gizle
tarafından
Aynen öyle kimse eleştiriye farklı yoruma açık değil kocasıyla kaynanasıyla tartışanlar özellikle hep onlara hak verelim istiyorlar biri başka bi pencereden bakıp onları eleştirince post kapatılıyor gizleniyor
0 oy
tarafından

Bu silme işini bir ben örgenemedim nasıl oluyor :D

(6,975 puan) tarafından
Hahaha postunun kenarında göz işareti var ona basınca gizliyor sorunu :))
tarafından
Okey teşekkür ederim canim
0 oy
(147,605 puan) tarafından
Dun az isim vardi 15 bildirim gekmis bi baktim.post silinmis ayy gicik oluyom bemde
(1,840 puan) tarafından
Sevda profilini cok mu aradın kuzum bu neci :D
Bayb born erkek bebek begeedinmi sultaannn cok tatlis degilmi ☺️
Niye kiz begenmedinmi☺️
(1,840 puan) tarafından
Yok kiz begenmedin senin baby boyun buna 1000 basar onu koysana elin boylarını koyacağınaa :DD
0 oy
tarafından
Ben de şimdi onu yazcaktim  yaa kaç tane bildirim gelmiş o sorudan  girdim baktım soru gizlenmiş Allah Allah yaa tamam gizle  ama bari bikac saat gecsin  mübarek  
tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Aynen öyle cnm bnde yorum yapmıştım bikac cvp gelmiş ama göremedim ne oldugunu
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Yorum yaptığın da epostama bildirim gelsini tikla soru kalksa bile cevaplari görürsun canim:)
tarafından
Hee tamam canim
(6,975 puan) tarafından
Bişey daha öğrendim su an :)
(7,481 puan) tarafından
Daha neler var bilmedigimiz canlar :)))
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Aynen ya sınır oluyorum bekle bari cevabını göreyim
tarafından
Ya yazıyor bir kaç gün gecse silse tamam ama yazıyor yarim saat sonra siliyor oyun gibi yakaladın yakaladın yakalayamadın gitti
(1,793 puan) tarafından
Evet bu akşam bende yaşadım bunu, çok istediği gibi bir cevap vermemiştim farkındayım. Bu yüzden siliyorlar bence
0 oy
tarafından

Pisman oluyorlar herhal :D

tarafından
Olabilir canim
0 oy
(554 puan) tarafından
Mailde silinen cevaplarda görünüyor canım
tarafından
Öyleymiş canim yeni öğrendim
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Çünkü bazıları kusur yazdığı için veya kavga edip hemen geçmiş sorularına bakip aaa  sen böyle idin git o derdini çöz ve diyorlar yani yüze vuruyorlar bnce ondan öyle düşünüyorum yada eşi VS görmesin diye dir 
tarafından
Aynen oyle canım ama keşke üstünden en azından bir iki sat geçtikten sonra silinse oyuncak gibi ettiler artik burayı yazıyor yarim saat sonra siliyor
(12,771 puan) tarafından
Aynen bide gıcık editörler var bazen kapatıyo o da çok sinir bozucu bak tam yazıyon editor kapatmış oluyo
tarafından
Aynen oyle canım
(12,771 puan) tarafından
Bugün editörleri iyi gömdüm ahahahahahah
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Eşi dostu yakında görür korkusuyla siliyor olabilir veya kötü yorum aldıysa canı sıkılıp silebilir Ya da insanların gözünde kötü bir izlenim olarak kalmasın diye ya da akıllarda kalmasın diye anlattığı derdi silebilir bunda şey yok Herkes kendince haklı Tabii yorum yapınca puan geliyor sonra siliniyor Bazı insanlar derdini çevresindeki kimseye anlatamaz ve bunalır bir yere derdini dökp birkaç tavsiye alıp rahatlamak ister sonra da kimse görmesin diye silebilir yani
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin
tarafından
Amin sanada vermesin
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Bilmirem onlara sormak lazım:D

tarafından
Kocaları görür diyeymis canim

İlgili sorular

0 oy