0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kızlar kızımın 10 aylık olmasına 17 gün var 10 haftalikta hamileyim bir yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum bi zararı olur mu karnimdaki bebeğime sağlık ocağindaki ebe emzirebilirsin dedi ben sana söylüycem bırakacağın zamanı dedi benim durumda olanlar sizler nasıl yaptınız hem hamilelik hem kızım çok yoruyo bide bu hamileliğimde çok üşüyorum  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

15 ay emzirdim sonra biraktirdim 

tarafından
Yok kiz sirke sürdüm az biseyde tuz sürdüm igrendi bi dahada istemedi aklina bile gelmedi zaten cogu seyi yiyodu sorun olmadi uyurken falanda karnini doyururdum memeye yatirmis gibi yatirir emzik verirdim öyle uyurdu
(7,659 puan) tarafından
Sadece oğlan çocuklarına değil kız çocuklarınnda iki yasa kadar emme hakkı var . Sağlık siktintiniz yoksa emzirin kesmeyin lütfen
(7,659 puan) tarafından
Sütten keserken gogsunuzu kötü bilmesin . Hayata gözünü açtığından itibaren bu zamana kadar onun en güvende hissettiği  mekanı bir anda öcü olarak gösteriyorsnz bu onun güvende sıkıntı olusturur
(1,134 puan) tarafından
Anladım cnm
tarafından
Valla hicte bi sıkıntı olmadi suan 6 yasinda hala koynumda yatiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana hemen biraktir demişlerdi bende kesmiştim zaten o süt bebeğe yaramazmis öyle söylediler öğrenir öğrenmez biraktirmistim 
(1,134 puan) tarafından
Cnm her doktor farklı söylüyor işte hangisini yapacağımızı şaşırıyoruz bizde çocuk doktoruna bile danıştım sütün hâlâ kalitesi yerinde bebeğine faydası olur ama karnındaki için bir sorun teşkil eder mi bilemem dedi
0 oy
tarafından

Kız sen benden öndesin bende 8+4 hamileyim doktor 4 ay daha emzirebilirsin dedi bana yani 10 uncu ayda kesecem bende şu anda 6 buçuk aylık 

(1,134 puan) tarafından
Seninki daha küçükmüş kuzucuk  bende 1 yaşına kadar emzircem 3 temmuz doğumlu kızım zaten az kaldı 1 yaşına kadar bari emmiş olsun sağlıkla kucağına al cnm
0 oy
(11,087 puan) tarafından
Kuzu 9 aylıkken hamile kaldım 3 aylık hamileyim suku R bu zamana kadar emzirdim doğuma 3 ay kalaya kadar emziririm ınşaallah 
(1,134 puan) tarafından
Kimiside öyle yapiyo ama ben çok yoruluyorum ebede dedi zaten seni zorluyosa bırak diye de ben 1 yaşına kadar emzircem
(11,087 puan) tarafından
Niye yoruyor kuzum seni ne acıdan
(1,134 puan) tarafından
Yani çok halsizlik yapiyo kız vitamini minareli aliyo karnimdaki bebeğim kanımı emiyo yorucu oluyo demek istedim cnm ana olmak hiç kolay değil
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Canım ben Hamile kaldığımda oğlum 17 aylıktı emziriyordum Çünkü 21 aya kadar kesmeyi düşünmemiştim hiç gebeliğimde plansız oldu zaten doktora gittim 5 aya kadar emzirebilir sin dedi başlangıçta Ben de ne güzel tam 21 ay Olana Kadar emzireceğim diye sevinirken Oğlum 20 ayına girmesine Az kala ben de zehirli guatr çıktı acilen ilaç başlayıp emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım bir sorun olmazsa 5 ay diyorlar ama ben 12 haftaya kadar emzire bildim
(1,134 puan) tarafından
Anladım cnm bende 1 yaşına kadar emzircem az kaldı sayılır 3 temmuz doğumlu zaten kızım
0 oy
(996 puan) tarafından
Büyük kızım 6 aylıkken 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim ama hamile olduğum halde büyük kızımı 12 aya kadar emzirdim ve kestim küçük kızımı 15 ay emxirdim oğluma da Allah kerim :-):-):-)
(1,134 puan) tarafından
Maşallah sorun olmadi mi cnm emzirmede
(996 puan) tarafından
Hiçbir sorun olmadı canım sadece iyi beslenmen gerekiyor hepsi bu
(1,134 puan) tarafından
Bende de o yok işte iştahsız bir gebelik yaşıyorum bunda kizimda öyle değildi
(996 puan) tarafından
Canım benim de ilk zamanlar öyleydi mesela kusmaların 3 ay boyunca kusmaların devam etti tavuk eti yemiyordum kırmızı et yemiyordum ama sağlıklı şeylerle sık sık beslendim hem sütümü hem de çocuğumu besleye  bildim
0 oy
(96 puan) tarafından
2 bucuk yıl 
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Ben kızımı 2 yaşına bikaç ay kalasıya kdar emzirdim ikinciyide inş 2 sene emzirmeyi düşünüyorum ramazan denk gelmezse 
(1,134 puan) tarafından
İnşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 269 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 397 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 272 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 583423 (140 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,170 cevap

36,597 kullanıcı

...