Elti sıkıntıları ile ilgili bır.cok post okuyoruz..
Aklıma geldi hani biz eltiler hakkında yorum yapıyoruz ya eltilerimiz Bizim hakkımızda biri ile konuşuyor olsa ne der mesela ?
Benim3 eltim var ikisi konuşur büyük ihtimalle
Burnu havada kendini beğenmiş derler herhalde,
Sebebi ise kimseyle gorusmemem, hayat görüşümun farklı olması falan filan..
Ornek : çocuk eğitim i ile paylaşım yaptığım zaman eltim bizi beğenmiyor laf atıyor filan demiş görümcem e
Evet sizi alalım,eltilerinize göre kötü özelliğiniz nedir ? Nasıl bilir sizi ?
Bilmem bi 10 sene sonra filan öğrenirim heralde kaynım daha 15 yaşında ben tek gelinim
Eltim yok bacım ya ama olmasını çok isterdim kaynımın evide bize yakın inşallah hayırlı zamanda anlaşabileceğim bi elti bulur bana
Eltim yok evin tek geliniyim esim evin tek oglu hehe
3 eltim var kucukleri benim 2 buyukler hakkimda hep iyi konusurlar benden buyuk olani da kocam oglumuzu cok abarti sever gormemisin oglu gibi davraniyolar falan diye hakkmzda cok atar tutar sagolsun
iki elti var en büyüğü cok sever beni iyidir hakkinda bisey demez kızı yasındayım , diger eltim benim hakkımda diyordur biseyler ama ne diyor bilmiyorum
4 eltim var 2 büyüğü konuşur beklerim. Arkamdan söyledikleri ' onda ki şansı Allah herkese versin dert tasa zahmet çekmeden hop ayrı eve kuruldu her istedigini aldı kocası da iyi' gibi gibi derler) ( 2 büyük eltim annemle yaşıt 48ler)
Benimkinin hakkımda diyeceği tek bir şey var O da "ne yapsam kandıramıyorum" )))) bit kadar beyni ile ağzımdan laf almaya çalışmalar araştırıp karıştırıp bir açığımı bulup kaynanaya söyleme çabası ama her seferinde eli boş kalması da cabası))) artık en ufak bir mesajında bile Yemezler tatlım diye cevap veriyorum))))) az kaldı orta yerinden yarılacak
Hahah ah canim ah onlar beni cekemdgnden kayanama dırdır ederlr sebebi ise ben ailemde heryere giden serbest bir kızdım ailem biseyime karsmzdi okudum calstm gezdim tozdum arkdslrmla e haliyle cevrmdede okumis insan coktu bilgi akışı olurdu hep armzda bende ne zman konuyla ilgili doğru bilgi versm arkmdn hep sey derlrms herb.kuda bilmese olmz iyi ki de okumuşta bisey olmus felan ama hic takmyorum ha birde eşim beni heryere serbest gonderir devlet dairsnde isim varsa ben halldrm diye catlarlar sonra anam dedikoduyu yayr dururlar
1,491,399 soru
24,371,055 cevap
348,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın