0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından

Kızlar bekarken çok sıkıntılı zamanlarım oldu ve bigün rüyamda şelale gibi uçsuz bucaksız bi suda boğuluyodum bi erkek gelip bni kurtardı yakışıklı ve renkli gözlüydü ve bu rüyayı aileme anlattım babam güldü ama 1 sene sonra renkli gözlü yakışıklı biriyle evlendim çok rahat ettim tabi rüyamdaki kişinin aynısı değilde olsun:Dbi gün 2 sene önce rüyamda zihinsel engelli kayınım araba kazasından ölüyodu ve o araba kendi arabasıydı hatta bn onun arabası yoktu ki diyodum filan uyandım kayınımın adını sayıklayarak ve eşime anlattm rüyamı eşim rüya bu boşver dedi ve bikaç saat sonra kayınımın araba aldığını öğrendik o araba yüzünden başına bi iş geldi 2 yıldır ceza evinde.1 sene önce rüyamda 2 çocuğum büyük olanı erkek küçük olanı kızdı ve ben o sıralar tedavi görüyodum çocuk olmuyo die aradan 1 sene geçti hamile olduğumu öğrendik doktor dahil tüm çevrem kız dedi bn erkek dedim hep ve erkek olduğunu 2 ay önce öğrendik.2 gün önce rüyamda çatlaklar için çay ağacı yağı kullanmamı söyledi biri ve uyandm internetten böyle bi yağ varmı baktım hiç bilmiyodum böyle bi bitki ve yağ olduğunu:Dsizde böyle rüyalar görüyo musunuz

12 Cevaplar

0 oy
(29,422 puan) tarafından

Aksiyon bir filim hikayesi gibi 

(1,340 puan) tarafından
Öyle ve bazen korkutucu geliyo bana :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimi insanların rüyası gerçekten çıkıyor inanırım 
(1,340 puan) tarafından
Bazen annemin öldüğünü görüyorum ve o rüyamda ya çıkarsa die ağlıyorum çok kötü bi durum ya
0 oy
tarafından
Evet benim gördüğüm rüyalar da çıkar hep bi kere eşimin benden habersiz bi yere gittiğini gördüm sonradan öğrendim gitmiş bi kere de rüyamda eşim şehir dışında işe gidiyodu ama iş bozuluyodu geri geliyodu aradan bir haft geçti iş var Konya ya gitcem dedi o iş bozzulcak gitme dedim he sen hocasın dedi dalga geçti gitti iki gün sonra geri geldi. Bi kere de çocuğa çok nazar değiyodu rüyamda biri bana akan suyla elini yüzünü yıka geçer demişti aradan bir hafta geçti kuzenim geldi nazar değdi dedim elini yüzünü akan suda yıka dedi ben şok
tarafından
Evet canım rüya değil sadece bazen içimden bişey geçiririm o da çıkar böyle eşimle ilgili özellikle yalan vs olursa içime düşer mutlaka. Kız kardeşimle ilgili de aynı içimden bişey geçer keisn çıkar
(1,340 puan) tarafından
Ewet oda var bnde içimden kötü bişi geçirmemeye çalışırım hatta en son kayınbabam biriyle mahkemelikti millet önemsemiyidu bn dedim ya babam onu öldürcek ya o babamı dedim 3 ay oluyo o pislik kayınbabamı öldürdü ve hep dediğim çıkıyo ya
tarafından
Ay çok kötü olmuş ya ama o içinden geçirme olayı istemli değil bi anda bi his geliyo
(1,340 puan) tarafından
Ayyy sorma içimde dehşet kötü bi his var umarım o çıkmaz eski nişanlım evli ve oğlu var bnm şuan kızım yok ama ilerde bi kızım olcak ve onun oğluyla tanışıp evlenmek isticek gibi geliyo umarım öyle bişi olmaz tek tesellim onun baska şehirde olması yoksa korkuyorum bu hissim çıkar ve eski nişanlımla dünür olurum die
tarafından
Ay çok değişik kız  bu hayırlısı olsun inşallah canım
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Benzer değil tıpatıp aynısını gördüğüm zamanlar olmuştu Ama ben bu konuda fazla konuşmak istemiyorum Sadece ne yaşadığını anladığımı bilmeni istedim
(1,340 puan) tarafından
Çok garip bi duygu demi
(2,891 puan) tarafından
Ilk rüyamda neredeyse çarpılıyorum sandım :)
(1,340 puan) tarafından
Allah seni :D
(2,891 puan) tarafından
kız Rüyamda Başka Bir Şehirde yaşayıp yıllardır görmediğin birinin Normalde hatırladım görüntüsünden çok farklı bir biçimde ve çok sıradışı bir kıyafetler içinden kapımı çaldığını gördüm sabah gözümü açtım Daha yeni çay koydum Kapı çaldı bir açtım Rüyamda kinin aynısı kapıyı suratına çarpp geri açtım sonrada küfür etmiştim galiba:))))  o tepkimi hala anlatıp Güler
(1,340 puan) tarafından
Özel güçlerimiz var hava atalım o dalgasını geçsin :D
0 oy
tarafından

Ben evlenmeden önce eşimi gördüm ama yüzünü görmedim el ele tutarak yürüyoduk ama bi tek ellerini hatırlıyorum eşimin  :angel: 

(1,340 puan) tarafından
Kız eller aynımı bari
tarafından
Haha :)) evet canım hislerim de aynı ruyada ki gibi :)
0 oy
tarafından
Haşa Allah dan made kimse bilemez hiç bir şeyi lakin benim rüyalarım çok çikiyor korkuyorum artık hocayla daniştim gördügün rüyayi kimseye anlatma suya oku dedi eger rüyayi çok kişiye anlatirsam bidaha rüys düzgün ehli rüyalar göremezmişim
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Bazi kisilerin ruyalari boyle olabiliyo canim ama sen anlatma kimseye ben boyle ruya gordum cikti veya benim ruyalarim cikiyo deme kimseye bence
tarafından
Çok haklısın onu bana eşim de dedi senin rüyaların çıkıyo kötü rüya görünce kimseye anlatma bi de senden bilirler bişey olunca dedi
(1,822 puan) tarafından
Yani senden bilmek degil canimda iyi degil anlatmak derler
0 oy
(255 puan) tarafından
Bende genelde nerede mezarlık görürsrm ordan biri ölür :(
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Evet bazen oluyo mesela birirnden hoşlanıyodum ben rüyamda onun biriyle nişanlandığını gördüm öok üzüldüm ağladım fln sabah bi uyandım facesine girdim ilişkisi var yazıyodu sonra aradan vakit geçti baya ayrıldklarını gördüm arkadaşım dedi onlar ayrılmış kız oğlanı aldatmış fln diye malum oluyo gbi bide mesela çarşıda şu sokaktan gidelim derdim hissetmiş gbi orda karşıma çıkardı fln tuhaf şeylerim olur arasıra :D bide onların marketi vardı ilk defa girip konuşcaktım niyeti bozmuştum bütün şehirde elektrik kesildi sokaklar heryer kapkaranlık bunlarda markette mum yakmış fln romantik bi ortam olmuştu haha çocukluk işte ama değişiğim bnde biraz böyle gariplikler bulur yani beni :P

(1,340 puan) tarafından
Sana gezegenden garip sinyaller varmış:D
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bn canm ruyamda kimi gorsem onla ilgili bisey olur garip bisey kucuk oglum dogmadan ruyamda benim kizim olmaz dedim o gun erkk oldugunu ogrendik ruyamda gordum bebegimi aynisi dogdu kendimden korkarm en son ruyamda birinini gordum nisandan bahsettik o gun nisani varmis kizin vs vs kotu bise
0 oy
(776 puan) tarafından

Bende cooookkk ruya gormeme de gerek yok cogunlukla bir gun esim tutturdu motora bincem dedim ki bugun gitme yok illa gitcem gidersen kaza yaparsin bir sey olmaz gitti kazayi yapti geldi dedem kanserdi annem memleketteydi anne gelme dedem olcek dedim annem dinlemedi geldi o gece oldu ertesi sabah geri gitti cenazeye darbe gunu ankara kizilay metrosundan çıkarken annemle konusuyorduk telefonda anne havada resmen kan kokusu var hayir olsun cok kisi olecek dedim akşamına darbe girisimi oldu yurtta 2 arkadasim hazirlanmis cikacaklar uyuyorum nereye dedim guvenparka dediler dedim bomba patlayacak gitmeyin bizimkiler gitmis bir seyler yerken benim dedigimi hatirlamislar ne olur ne olmaz diyip kalkmislar yarim saat sonra bomba patladı eşimi lise 2de ruyamda gördüm 6 sene sonra tanıştım kuzenim biriyle nişanliydi aralari limoniydi dedim uzulme sen bundan ayrilcan sinan adinda bankaci hafif kel uzun biylu biriyle evlencen 3 sene sonra evlendi adi da sinan :angel:

(1,340 puan) tarafından
Seninki başka bi boyut malüm olmuyo resmen medyumluğa geçmişsin tövbe yarabbi :D
(5,371 puan) tarafından
Oha gerçek mi kız müneccim olmuşsun sen resmen :D
tarafından
Sen ermişsin bacım
(776 puan) tarafından
Rabbim nasib edince biliniyor ama bilmek de olacağı engellemiyor malesef
0 oy
(11,506 puan) tarafından
Benim annenin rüyaları çıkar hatta kendisi şunu der baştan savma gördüklerim değil canlı canlı gördüklerim cıkıyor diyor ve onları anlatır .benim nerede okuyacagımı gördü sonra kardeşimin askerlik yerini görmüş söyledi çıktı. Bir akrabasının ve dedemin öleceğini gördüğünü söyledi aynı gün çıktı. Yengenine daha yaşı gençken çocuğu 7sene olmamış senin ikizlerin olacak gördüm demiş ve ikiz doğurdu daha bir sürü şey. En son bana da senin ikizin olacan dedi biri kesin kız onu gördüm dedi aynı eşimin bir akrabası var ona benziyor dedi diğer çocuğu göremedim dedi kız mı erkek mi diye bakalım bekliyorum buda çıkar herhalde;) o yüzden inanırım
(1,340 puan) tarafından
Temiz kalplilikten mi oluyo ki neden oluyo acaba
(11,506 puan) tarafından
Olabilir canım annem dış görünüş olarak  sinirli görünür ama çok çekti babamdan içkiyi bırakana kadar bıraktıktan sonra şükür düzeldi herşey de Saf temiz kalplidir
(11,506 puan) tarafından
Hamilelerin de rüyaları çıkar diyorlar
(11,506 puan) tarafından
Bence sende temiz kalplisin hep ondan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 126 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,758 puan) tarafından soruldu

411,583 soru

12,390,105 cevap

43,733 kullanıcı

Kategoriler

...