0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuklarımı kaybedeli fazla olmadi onlarin acısını yasarken bir darbede eltilrmden gelmişti  bunu cocuklrmi kaybttfm zmaan kaynanmdan ogrenmstim sonra kendi gözümle gördüm hersey ust uste geldi  artik geceleri uyku uyuyamyorum hep aklimda kötü dusuncelr surekli kötü rüyalar görüyorum esmie olur olmadk zamanlarda sert cikisyorum sonradan pisman oluyorum ama is isten geçmiş oluyor birde cok korkuyorum evde tek kalamyorum ozellikle geceleri esim benden once uyuya kalinca hiç uyuyamyorum hep bir vesvese içimde  ne yapmalıyım sizce doktora gorunsem mi esimde farkında korktgmun ve gordgm ruyalrda hep acı dolu uykudan sicrayark uyanyorum aileden kimseyde anltmyorum gülerler dalga gcerelr kimseyede guvenemyorum  cocuklrmda hic aklimdan ckmyor ne zaman gözümü kapasam o yogun bakimdaki halleri geliyor aklima o mmorga götürdüğüm zaman yawrularimi hiç iyi durumda degilim ne yapmam gerkyo bilmyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,340 puan) tarafından
Canım hoca işlerine inanma senin psikolojik sorunların var yaşadığın acılardan dolayı bence doktora git biri hocaya git demiş gece uyuyamamak normal değil demiş ama bnde bi ara gece uyuyamıyordum psikolojik sıkıntm vardı ve sonradan geçti şuan iyiyim sende iyi olursun inşallah kuran oku namaz kıl doktora git Allahtan başka kimse şifa olamaz hoca cahilliğine inanma lütfen 
tarafından
Milletinde gücü hep hocalara yetiyor manevi rahatsızlığa doktor müdahale edemez ancak haplar ile beynini uyuşturup uyutur boş keseden sallama bilmedigin konu hakkinda
(1,340 puan) tarafından
Pardonda hoca ne yapabilecek zaten kötü olan herşeyden korunabilesin die Allah dualar sureler ve kuran vermiş hoca ne yaa dolandırıcılık hiçbi hoca yani gerçek hoca böyle boş işler yapmaz sizin o hoca dedikleriniz büyücü sahtekar ama valla onlarda iyi yapıyo sizin gibiler varken iyi para kazanırlar tv de bile gerçek hocalar Allaha yönel hocayız diyen sahtekarlara inanma dio Allah güçlü kimse yok ve rabbim kötülükler için dualar yollamış kalpazanları tercih etmek ne bizim burda vardı hoca muska yazar okur üflerdi kimse faydasını görmedi çünkü dolandırıcıydı ama bna ne sen git öylesine inan
tarafından
Sen hiç manevi bir hastalığa yakalamamışsın belli başına gelen bilir bir rastlarsa sana görüşelim tekrar
(1,340 puan) tarafından
Hıı tamam hocaya koşarım hıı
-Reklam-
+1 oy
(7,940 puan) tarafından
Canım sen kendini manevi rahatsızlığın için hocaya bir okut  muhakkak çünkü gece tek kalamamak normal değil.  Diğer türlü psikolojik sıkıntın için de psikiyatriye görün derim . 

Basın sağolsun rabbim kucagini doldursun insallah . 
tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
tarafından

Basın sağ olsun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah ❤

Sen psikolojik olarak kötü etkilenmisin , evde sürekli bakara suresi ve Ayetel Kürsi ac inşallah bir nebze olsa dahi rahatlyacaksin ,

tarafından
Insallh cnm yapyorum tum bunlari ama dogumdan sonra 49.gunume giridm halen tmzlndm diye namazda kılamıyorum cok huzurszm kafamda allak bullk
tarafından
İyi şeyler düşünmeye çalış , kötü bir zaman atlaatmisin z olumlu şeyler düşün ,  bende kürtaj olunca kafam çok karisikti , kötü şeyler düşündükçe sürekli korkular basiyordu beni artık delirmek uzereydim , bol bol ihlas suresi okudum çok şükür geçti , kendini kontrol etmeye çalış ...
tarafından
Insllh cnm
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bence bol bol namaz kil Allaha sigin Rabbim şifanı verir insallah
tarafından
Amin cnm namz kilmyorum dha temzlnmdm diye
0 oy
tarafından

Canım en kısa sürede psikolojik destek al 

Tanıdık güvenilir hoca varsa bi görüşün 

Bende yaşadım bunu tedavi oldum 

Çok şükür iyiyim

Rabbim kucağını boş bırakmasın 

tarafından
Amin insallah canım
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Canım kolay değil evlat acısı o yüzden kendinden normal da ranış bekleme bu süreci mümkün olduıunca sağlıklı atlatmaya çalış. Ayrıca elti falan bir başkasını düşünme şuan düşüneceğin kendinsin ve eşinle olan huzurun. Evin huzurunu tekrar yakalamak kolay değil. Benim tavsiyem iyi bir psikoloğa git belki eşinle beraber aile danışmanlığı da alırsınız. Sadece senin değil bence eşinin de seans alması gerekir. Binde kendine mümkünse bir meşguliyet bul zihnini meşgul et odak noktan değişsin. Hocaya gitmeni tavsiye etmem ne zaman bişey olsa hep hoca ihtiyacı duyarsın seh kendinde kuran okuyup duanı yapabilirsin hem bi sayede ibadette yapmış olursun. Psikiyatride tavsiye etmem önceliğin psikolog ve aile danışmanı olsun sonra ihtiyaç görülürse psikiyatriye yönlendirir psikolog seni.
tarafından
Bu dedigini yapcm cnm Cok saol

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 714 göst.
27 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde WhiteSwaN (14,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
11 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tuba Y (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 447 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 34. (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,150 soru

23,703,302 cevap

311,794 kullanıcı

...