Tabiki verim canım
Önce şerbetini yap
Soğsun.
Şerbeti : 3,5 su bardağı su,3 su bardağı şeker.
Hamuru için.: 3 su bardağı un, 2 yumurta, 200gram ooda sıcaklığında yumuşamış margarin ya da tereyağ. Yarım çay bardağı sıvıyağ, 1 çay bardağı hindistan cevizi, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı irmik, bir paket kabartma tozu ve vanilya, 2 yemek kaşığı kakao. Bunları güzelce yoğur. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopar. Bir kaseye süt koy bir pakette ayrı bir kaseye haşhaş koy. Ceviz büyüklüğünde yaptığın parçaları önce süte batir sonra hashasa batır bula. Fırın tepsisine diz canım .yağlı kağıdın varsa onun üstüne yoksa da tepsiyi yağlayın.
Ortalarına ceviz fındık filan hangisini istersen koy ben de yoktu parmak bastım piştikten sonra oraya hindistan cevizi doktm:))
Fırında 180 derecede pisir , sicakken şerbeti dök çekmesini bekle afiyet olsun ❣️❣️