Kızlar yine ben mrb herkese..
Hafta sonları mecbur hepimiz evdeyiz yasaktan dolayı.
Eşime balkonu yika bende mutfağı toplayım dedim balkon için suyu hazırladım biraz ileri koydum giderken götürsün diye geri geri gideceği tuttu adamın suyun bir kısmı halıya döküldü
İstek dışı bi sinir basti bana.. o bana bağırdı ben ona . Sonra balkonu yikarken çöp kovasının balkonda ne işi var diyor. Allah'ım sana geliyoruummm
Tabi o an sinirlendim işime karışma lütfen dedim biseyin hesabinida sorma bu niye böyle şöyle diye ben eşin değil miyim soramazmıyım hiç mi ağzımı açmayım dedi . Bir çöp kutusundan ne konular olduu siz düşünün gerisini ..
Eşim herseye karışan biridir ve aynı zamanda evde ve telefonda sürekli ne yiyecez çayın yanına ne var ? Diyorum sağol bende iyiyim iyi oldugunu gördüğüm için sormadım hayatım diyip pis pis sırıtma durumu içinde.. bide üstüne bunlar olduğu için sinirlendim. Ne var ki bunda diyenleriniz olacaktır. Sürekli evde ne eksik ne alayım kafasında . Tamam hakkını yiyemem Allah razı olsun. Bu konuda nankörlük yapamam Allah yukarda !! Ama istiyorum kii benide görsün duysun sevgi beklemekten yoruldum inanın kii
Sizin karantinanız ne âlemde kızlar