Kızlar yine ben mrb herkese..
Hafta sonları mecbur hepimiz evdeyiz yasaktan dolayı.
Eşime balkonu yika bende mutfağı toplayım dedim balkon için suyu hazırladım biraz ileri koydum giderken götürsün diye geri geri gideceği tuttu adamın suyun bir kısmı halıya döküldü İstek dışı bi sinir basti bana.. o bana bağırdı ben ona . Sonra balkonu yikarken çöp kovasının balkonda ne işi var diyor. Allah'ım sana geliyoruummm Tabi o an sinirlendim işime karışma lütfen dedim biseyin hesabinida sorma bu niye böyle şöyle diye ben eşin değil miyim soramazmıyım hiç mi ağzımı açmayım dedi . Bir çöp kutusundan ne konular olduu siz düşünün gerisini ..
Eşim herseye karışan biridir ve aynı zamanda evde ve telefonda sürekli ne yiyecez çayın yanına ne var ? Diyorum sağol bende iyiyim iyi oldugunu gördüğüm için sormadım hayatım diyip pis pis sırıtma durumu içinde.. bide üstüne bunlar olduğu için sinirlendim. Ne var ki bunda diyenleriniz olacaktır. Sürekli evde ne eksik ne alayım kafasında . Tamam hakkını yiyemem Allah razı olsun. Bu konuda nankörlük yapamam Allah yukarda !! Ama istiyorum kii benide görsün duysun sevgi beklemekten yoruldum inanın kii
Sizin karantinanız ne âlemde kızlar
Bizde karantina yok canım ben eşimi nezaman övsem burda 2 saate kalmaz kavga ediyoruz bişey demicem
benim esimde herseye karışır ama bende ondan hep fikir isterim
Biz en son cam silme yüzünden ters düştük . Çocuğa bakiver camları sileyim diyorum niye siliyorsun ki boşuna yine kirlenecek boş iş yapiyorsun diyor
Bu erkekleri anlamak zor
Bugün akşama kadar sarılıp film izledik
Bakışıyoruz konuşuyoruz ofluyorum sıkılıyorum adam şaklabanlık yapıyo ne istiyosan onu yapayım karıcım diyo ama arada bi şaplak yapıştırıyorum rahatlıyom
Adam az evvel acıktım dedi git yat dedim anammm bi baktım gitmiş çay demlemiş kahvaltılık vs koymuş gel hadi az ye de kilo al diyo beni sinir ediyo taktı benim kiloma boğacam bu adamı ama sakinim
Arada bulaşıyorum sinirleniyorum adamda tık yok tamam diyo anca kavga yok dedi kavga da edemiyoz pufff çok sıkıldım haaa
Hiç yapmadığım kadar günde 3 4 ögün yemek hazırlıyorum ne bulaşık bitiyor ne iş yiyip içip yatıyor bir bardak bile kaldırmaz susar benden ister 3 tane de çocugum var en küçüğü 9 ay içinde köle hizara gibiyim 29 yaşındayım gitti gençliğim
Valla canisi ne zaman ovsem eşimi kesin kavga fln ediorz neblm aramız bozuluyor oyzdn ovmeyecgm:)
2 gün önce evin çay bardağı bulaşık yıkarken kırdığım için yalancı oldum kirmamsm yalan soyluyormuyosm nedn çay bardaklarmza sahip cikmiyormusum 30 haftalk hamilyim birde şoka girdim ya tepkisne sinirden.ne dicgmi sasrd kahvaltı hazrliyordm bhiraktm kizinada aldm komsmda yaptm kahvltmi çayımı karakarantina yaramiyorrr bize aglasammi gülsem mi bilmiyorm sende fcok kafana takma boş ver iki gün sonra gelir yanına zaten aşkım aşkı diye
Benimkisi bugün evi temizledik beraber burnumdan getirdi ilk basta cok guzel anlasar isimzi yapiyirduk acimkmaya basladi uemk yaptim yedik oglum yemedi diye bugjn yaptığı bütün işi burnumdan getrdi 2 saat ağlayarak geri kalan isimi hallettim bahsr temizliği bitti cok sukur 10 gündür içindeydim bu hamile halimle
1,493,201 soru
24,397,996 cevap
349,911 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın