Kizlar ocakta dogum yapicam mayi haziran gibide bir kopek almak istiyorum oglum ile büyümesi icin. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Yani alirmiydiniz buyumesini istermiydiniz?
Golden al ❤ tam bebek hayrani oluyo goldenlar. Cok yardm sever oluyolar eve hirsiz girse ayagina terlik getirir oyle sevgi dolular. Ben seviyorum hayvanlari tüy vs icin biraz uzak durdum. Ama severim köpekleri. Kusum var benimde o da evimizin uyesi gbi
Benim var köpeğim ve oğluma arkadaş olacak diye mutluyum psikolojik olarakta evcil hayvanlar çocuklar için iyi oluyor
Bn istemezdim kopek zatn dinimize gorede evde beslenmesi uygun degil birde kılı tuyu bebege alerji yapabilir yutabilir killari
Köpek değil de kedi tercih etmeyi düşünür müsünüz? İnanma dercesine göre değişmekle beraber dinen de köpeğin temiz bir hayvan olmadığı dile getirilmiştir. Sürekli ağzı açık ve salyalı olduğu için mikrop taşıma düzeyi ve çeşidi çok fazladır. Köpek besleyen insanlarda görülen hastalıklar konusunda da araştırmalar mevcut belirli sıkıntılar köpek sahibi olan insanlarda daha fazla görülüyor diye yazı okumuştum. Yetişkine etki bu kadar fazla ise bebeğin henüz gelişmemiş ciğerinde ve genel olarak vücudunda daha fazla sıkıntıya sebep olabilir gözle görülmesine gerek yok ileriye dönük sıkıntılar çoğu
evimde kedim var oğlumla birlikte büyüyecekler ve iple çekiyorum ikisini tanıştırmayı. bir çocuğun sahip olabileceği en güzel dost bu paticanlar :) daha önce beslediniz mi bilmiyorum ama evde ilk kez bir can besleyecekseniz o sorumluluğu alıp alamayacaginizi iyi düşünün derim. ikisi de evlât çünkü sevgi aynı sevgi inanın. bu işle aktif olarak ilgilenen biri olarak söylüyorum, "çocuğumun alerjisi var, vakit ayıramıyorum, tüy döküyor, evime misafir gelmiyor, mobilyama zarar verdi" gibi bahanelerle hevesini alıp bu hayvanları atan çok kişi oluyor sonra biz uğraşıyoruz onların travmasiyla. aşı, kaliteli mama, kısırlaştırma gibi konuları yapabilecek misiniz? tatile çıkarken yanınızda götürebilecek misiniz arabanız var mi? toplu taşımalar sürekli problem çıkarıyor. bunları göz önünde bulundurun mutlaka. eğer zaten asina olduğunuz konular ise tamamdır. not düşeyim, kedi bakımı daha kolaydır köpeğe kiyasla
Bende çok istiyordum alacaktikta hatta çocuklar bi evcil hayvanla buyuduklerinde daha mutlu ve daha hir sorumluluk sahibi oluyorlar. Ama ne yazıkki yavrusunu sahiplenecegimiz hayvancagiz ölmüş:( o yüzden bizde şimdilik vazgeçtik
İki yıldır kedim var, birlikte bekledik oğlumun gelmesini, oğlum şu an dört aylık kediyle beraber büyüyor ve acaip ilgisini çekiyor oğlumun sürekli izliyor kedimi. Bencede iyi düşünmüşsün cnm çevremden duyduğuma göre hayvanlarla büyüyen çocukların hem bağışıklık sistemi daha güçlü oluyormuş hemde daha sevgi dolu oluyorlarmış. :))
Kedim var ilk çocuğum kedi ile iç içe büyüdü. Hiç bir hastalık ta olmadi .kayınvalidemin de golden i var onunlada büyüdü çok güzel oynuyorlar.simdi 2.ye hamileyim kedim ile buda büyüyecek
Internette falan videolar var bu bebekler ve köpeklerle ilgili o kadar güzel ki .. köpekler nasıl da seviyor bebekleri bakıyorlar onlara taklit ediyorlar ama geneli hep yabancı ülkede. Sağlık açısından problem oluşturur mu bilmem ama bence bu konuda mutlaka doktora danismaniz gerekir.
Canım yanlış anlama ama hayvan olan eve melek girmezmiş
1,492,408 soru
24,385,470 cevap
348,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın