0 oy
998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (236 puan) tarafından
 Kaynananiza anne diyomusunuz ya ne diyosunuz   anne diyosaniz ictenmi diyosunuz  anne gibi davraniyomi ben anne diyorum yada anneciyim falan  gercekten anne kiz gibiyiz cok sukur hep sen benim.kizimsin der 

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben anne diyorum canım:) 
-Reklam-
0 oy
(518 puan) tarafından
Anne diyorum çünkü gerçekten ikinci annem gibi oda bana kızım yavrum der.
0 oy
(680 puan) tarafından
4 yıllık evliyim bir kere bile demedim eşimde demiyor zaten öz annesi değil vefat etmiş öz annesi o cok kücükken kadın bana karşı iyi ama yinede söylemem eşim benim anneme anne diyor
0 oy
(776 puan) tarafından
Anne derdim icimden de gelirdi oz annemden daha cok düşünürdü 2 yil oldu vefat edeli mekani cennet olsun
0 oy
(1,822 puan) tarafından
E tabikide anne diyorum benim esim anneme anne babama baba derken ben ona baska ne diyebilirim ki kaynanamin bi faydasini gormedim ama zararinida hic gormedim 
0 oy
(65 puan) tarafından
Malesef içimden gelmeyerek söylüyorum küsüz zaten şimdide 
0 oy
(3,435 puan) tarafından
Ben diyorum sonucta anne yarisi eşimi vermiş bana 

Yüzde 50 hak ediyor dememi 
0 oy
tarafından

Mecburi diyorum icimden gelmeyerek yuregim sizlayarak:D

0 oy
(615 puan) tarafından
Bşka bişe denmezkı. Lafın gelişi anne işte. 
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ben teyze derim
0 oy
tarafından
Diyom da bazen zoruma gidiyor 
0 oy
(673 puan) tarafından
Evet içten gelerek anne diyorum çünkü hiö bi kötülüğünü gördüm topu topu iki ay görmüşüzdür bir birimizi 2 buçuk senenin içinde onlar yurt dışında biz türkiyede hep görüntülü konuşuruz ama kendisi çok iy kalpli
0 oy
tarafından
Sağolsun beni kızlarından hiç ayırmadı şimdiye kadar ben de hep anne dedim o da hep kızım dedi ben bazen şakasına kız kaynana gelinin elinden kahve içcen mi derim güler yap gelin içelim der 
0 oy
tarafından
Kendi annem gibi olamaz.Sadece eşimin hatrı icin anne diorm.Yoksa anne denilecek bi kadın deil.Kendi süsünun püsünün derdinde.Torunu olmus 25 günlük 1 kere geldi oda elini kolunu sallaya sallaya.Fiyonklu tokasini takmis gelmis.Annemde bizde yemek yapmayla ugrasio.Gercekten anne olsa bunlar hastaneden cikti yemek yapim goturim cocukla ugrasiolar der.Gecen gunde aradi lohusa lohusa sinirlerimi bozdu.Kocama mesaj attim Allah anana cennet yuzu gostermesin dedim.Cok mesele varda boswer.
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Allah bin kere razi olsun kayinvalidemden kayinbabamdan çok iyi insanlar bana karsi davranislari hareketleri annesine anne babasina baba derim amcasina amca esimde ayni sekilde benim aileme karsi öyle binlerce kez şükürler olsun 
0 oy
(582 puan) tarafından
Anne diyorum ama gerçekten anne kız ilişki olduğu için değil 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Adının arkasına anne ekliyorum, ben de çok seviyorum, o da bana kızım der hep. Kayınpeder de öyle ona da adının arkasına baba diyorum. ❤️ 
0 oy
tarafından
Benim eşim annem saygı gösterip anne diyor bende onun annesine saygı göstermem gerek o yuzdn anne diyorum 
0 oy
tarafından

Teyze diyorum:D:D

0 oy
tarafından
Benim kayinvaldem vefat etti ama ilk başta zorlaniyordum biraz demek gelmiyordu içimden sonra isimyle cemile anne diyordum. Içimden yine fazla fazla gelmeyerek

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 444 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 916 göst.
0 oy
19 cevap 1,179 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,161 göst.
8 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu