0 oy
689 göst.
Diğer kategorisinde (7,130 puan) tarafından
Evimize geleli 6 gün oldu eşim annesinin elini opmye gitmişti biraz önce kaynanam aradı gelcem diye konurken bi laf geçti aradan eşinin yeğeni şişko mu gelmiş demiş sinirden kudurdum resmen çocuk 5 yaşında ama bu 2 olsu 3. De ağzına çarparım gelir heralde sinirden yüzüm asıldı aśık aśık oturuyorum

6 Cevaplar

0 oy
(123,021 puan) tarafından
Esim askerdi demi yuuh yani bi yankiz biraksin bi zahmet
(7,130 puan) tarafından
Nerdeee canimmm
-Reklam-
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Pardonda kimse benim yegenlerime oyle laf soylemeyemez birak.kaynanayi kocam bile ikitane var ikisinede cok duskunum agzini yirtarim o kisinin o derece ay nasil sinirlendim
tarafından
Yegen sevgisi oylemi oluyor gercekden
(1,822 puan) tarafından
Ikiside elimde buyuduler canim hele ben uzaga gelin gittim buyuk olan daha 7 yasinda gozleri doluyo annesine teyzem cok uzakta olmasaydi giderdik diyomus hep biz kardeslerimlede birbirimize cok duskunuz oyle olunca yegenlerede duskun olunuyo illaki canim teyze teyze diye dolanirlar pesimde bi gulusleri dunyaya bedel evlat gibiler. Senin yegenin yok mu
tarafından
Hayir yok yani bende hala olucam bugun yarin :) ama teyze olamicamm hiccc
(1,822 puan) tarafından
Bende hala olmadim daha erkek kardesim henuz bekar ama iki kere teyze oldum benim yavrumda karnimda simdi gelir gider karnimi severler hele kucuk olan 3 yasinda gelir ne yiyosa banada yedirir teyze sen ye fatih bebegede gitsin der karnima boya kalemi koyar fatih bebekte boyama yapsin orda diye yegende gercekten bambaska bisey canim evlat gibi bisey. Ama bu kardeslerin birbirine duakunlugunede bagli ablamla ben birbirimize duskun olmasak.uzak olsaydik yegenlerimle aramda bu bag olmazdi bu kadar ama ablamla duskun oldugumuz icin yegende caninin bi parcasi oluyo
tarafından
Cok haklisin siz yakin oldugunuz icin onlarda sizlere yakin ama cok tatilar ya sen ye oda yemis olsun falan demesi cok guzel grrcekden  keske benimde bir ablam yada kiz kardesim olsaydi insana dert ortagi arkadas oluyor dimi
(1,822 puan) tarafından
Aynen kuzum bence her kiz bi ablayi bi kiz kardesi hakeder abla bambaska bisey gercekten iyi ki bi ablam var diye sukrederim hep
(7,668 puan) tarafından
Eski gönderi ama yazmadan edemeyeceğim çocuk kocaman kıza şişko demiş kim olsa zoruna gider bence .. çocukları edepli ahlaklı yetiştirmek gerekiyor şımarık çocuk yetiştirmekten Allah'a sığınırım
tarafından
Şımarık cocuk yetistirmekden Allaha sığınırım okadar anlamli bir duaki benim icin.  Cunku sadece şımarikliklari cocuklukda kalmiyor malasef yetiskin bir insanin şımarıkligida hicc cekilmiyor hatta zarar veriyor karşısındakine.  ve genelde empati yetenegi olmiyan insanlar oluyor
(7,668 puan) tarafından
Zaten çocukluk bir şekilde kötü geçince devamı geliyor bu şımarık çocuklar okullarda başlıyor insanların hayatlarını karartmaya ve hiçte masum değiller . Psikolojik olarak başlayıp ilerde fiiziksel şiddete devam ediyorlar . Geçen senelerde yurtta bir cocugu oturtup ayaklarına süpürge sapıyla vuruyorlar sonra açılıp çocuğun kafasına vuruyor çocuk nasıl acı içinde kıvranıyor öyle ağlamıştım ki yine gözlerim doluyor kim sana o hakkı veriyor ? Sen kimsin ne haddine annesinin öpmeye kıyamadıgina böyle yapabiliyorsun resmen küçük terörist bunlar.  Ve çocukta görme kaybı olmuştu.   Rabbim yavrularımızı her daim merhametli insanlar ile karşılaştırsin yatıp kalkıp böyle dua ediyorum
tarafından
Aaaa inanmiyorum ne diyorsun ya ne vicdansizlar ahh nasil yapiyolar aklim almiyor gercekden bir insan bir insana nasil acı cektiriyor
(7,668 puan) tarafından
Düşün tahta süpürgenin sapı kırılıyor nasıl bir şiddet uygulamassa...
tarafından
Allah ıslah etsin cok uzuluyorum bilmedigimiz neler var daha
0 oy
tarafından
Kim kime şişko demiş anlayamadım canım ben 
(7,130 puan) tarafından
Eltımın oğlu bana
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Virüs var gelme deseydiniz oğlu gitmiş madem
(7,130 puan) tarafından
B.ok var yaa ondan geliyo
(7,935 puan) tarafından
:) :) :)
0 oy
tarafından
Sana mi diyor şişko diye. Kaç senedir ilk defa bulustun eşinle ne iş varmış ki bı başbaşa biraksin
(7,130 puan) tarafından
Evet bana diyo canım 5 yaşında bu 2 oldu kaynanam ve aldım kendi aralarında kousuyolar demek ki oda bana diyor
0 oy
(28,830 puan) tarafından

Felaket tellali neye geliyor gene

(7,130 puan) tarafından
Bilmm ne felaket getrecek acaba yarin ola hayrola

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 707 göst.
28 Kasım 2021 Aile kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,002 göst.
24 Ocak 2024 Aile kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 662 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
20 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,023 soru

12,171,202 cevap

36,637 kullanıcı

...