❤️
Söze nasıl gireceğimi bilemedim canımın en içi ☺️ evet hamileyken canımdan bir parça olacağını biliyordum ve seni çok çok çok çok seviceğimi, ama bu kadarını tahmin etmiyordum bana annelik duygusunu anlat deseler anlatamam ama yukarıda ki resimde gösterebilirim ☺️ yukarıda ki resimde tam tamına 15 saat boyunca sancı çektim dönmeni inmeni bekledik birtanecik doktorum @opdrovgudogan ❤️ile ❤️ve çok acılar çektim yalan yok ☺️ ama seni kucağıma aldığım saniye çektiğim ağrıyı anında unuttum 15 saat sancının ardından sadece 1 saat uyku ile uyandım ama asllaaa şikayetçi değildim aksine dünyanın en güzel yorgunluğu uykusuzluğuymuş❤️evet annelik tam da bu evladın için çektiğin ağrı, sancı, uykusuzluk, yorgunluk onun bir gülüşüne değermiş.
şöyle bir toparlarsak ben bunların hepsini seninle beraber öğrendim anneliğin ne olduğunu senin sayende öğrendim inci tanem ❤️senin büyüyeceğini evet biliyordum ama bu kadar hızlı büyüyeceğini hiç tahmin etmiyordum tam geçen yıl bugün seni kucağıma aldım, geçen yıl el kadar küçücüktün seni incitmemek için şekilden şekile giriyordum şimdi ise küçücük boyun ile tıp tıp tıp yürüyorsun Dünyamı güneş ☀ gibi aydınlatın ❤️❤️iyi ki benim kızımsın iyi ki doğmuşsun hayatımıza renk kattın bir tanecik bal kızım annen seni çoooooookk seviyor.❤️
Oyy oyy Dünyam canım benim ne güzel bir resim o, maşallah size bitanem..❤❤
Oyy benim kuzuma maşallah yalnız bakarmısınız nasılda agzı yüzü belli annesi gibi Allahım o duygu ne güzeldir bilirim. Mina çok şanslısın böyle bir annen olduğu için çok güçlü ve akıllı seni çok güzel yetiştirecek ❤️☺️
Dünya Allah size bagışlasın hep güzel günlerini görün canın inşşallah iyiki dogmuş size yavru prenses olmuş Allah kaderini güzel etsin ponçiğim in Bi kere serçe teyzesi çok seviyor onu çok çok çok annesinide hem :p
Sizin güzel gözlerinizden öpüyorum burda bir dolu teyzesi var ama en çok beni seviyor hıh
Güzel minnoşlarım ya seviyorum siziiiiiii iyiki dpgdun Mina bebek (:
1,492,527 soru
24,387,266 cevap
349,063 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın