öncelikle herkese merhaba coranadan biraz uzaklasalim başka konuda sohbet edelim istedim uzun olcak ama benimki supriz deil planliydi eşimle ilk evlendimde duzenime buraya yeni yasamima kaynanamgillere alışayim diye ilk yil cocuk istemedim sonra esime dedim bebegimiz olsun istiyorum dedim oda borçlar bitsin araba alalim gezelim tozalım hayatimizi biraz daha yasayalım cocuk olunca cok gezemeyiz bende israr etmedim erteledim bir ara gene dedim bak hemen olmayabilir kucamiz hemen dolmaz bebekle allah sınayabilir sabir lazim dedim belki cok arancaz cocuk diye hastalik olur ölüm olur dedimhem borc cocuk bulmaya engel deil arada buyur gider dedim esimde bana dedi merak etme ben bi yaptimmi olur bida ugrasmayiz dedi allahim su adamin dedi lafa göre bizi sinamazsin umarım dedim ilk ay planlama yapma ya başladık yumurtalama donemini takip etcez ogun olcak diyom sen tavukmusun diyor bana her neyse o arada ninesi hastalandi kanser oldunu öğrendik esim tabi üzgün o halde cocuk planlamak doğru deildi sade bir kere birliktelikle cocuk olmaz öbür aya kldi dedim nenesi sonra vefat etti yıkıldık üzüldü agladi bana sarilip yemekti yedisiydi lokma dök yasin okut derken hamilemiyim diye kafama getirmiyom test almistim iki tane adetim 1 gun geçti test yapcam annem 1 hafta geçsin öyle olmaz anne bnmki bir gun bile sasmazdi hep önce gelirdi nenesi öldü sitresten gecikir hayır kendimi bilirim sitrs beni etkilemez yaptım silik çizgi cift hamilelik demek tek te yok silik neydi kimisi böyle ogrendim yenidir yaziyodu saglik ocagina kan vermeye gittim yarın gel dedi kan gonderimi doldi yolda testi doktora neden gostermedim dedim aklima eczaci geldi oda doktor yarisi neticede kadin eczacıya gösterdim yok gebelik dedi dan diye sinir oldum yokmusmus diye diye eve geldik yarın oldu motorla saglik ocana geldim kan verdim
3 te cikar dedi gittim 3 te geldim teste bakti doktor hamilesin dedi meger nenesi hasta oldu zaman o zmanlar hamile kalmisim o heyacanla eve motor sürüp nasil geldimi bilmem bile heyecandan esimi aradim tabiki annemi suan oğlum 10 aylik uzere allah dileyen herkese nasip etsin bebekleri.olanlarinda bahtı açık omru uzun olsun