0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (1,306 puan) tarafından
öncelikle herkese merhaba coranadan biraz uzaklasalim başka konuda sohbet edelim istedim uzun olcak ama benimki supriz deil planliydi eşimle ilk evlendimde duzenime buraya yeni yasamima kaynanamgillere alışayim diye ilk yil cocuk istemedim sonra esime dedim bebegimiz olsun istiyorum dedim oda borçlar bitsin araba alalim gezelim tozalım hayatimizi biraz daha yasayalım cocuk olunca cok gezemeyiz bende israr etmedim erteledim bir ara gene dedim bak hemen olmayabilir kucamiz hemen dolmaz bebekle allah sınayabilir sabir lazim dedim belki cok arancaz cocuk diye  hastalik olur ölüm  olur dedimhem borc cocuk bulmaya engel deil arada buyur gider dedim esimde bana dedi merak etme ben bi yaptimmi olur bida ugrasmayiz dedi allahim su adamin dedi lafa göre bizi sinamazsin umarım dedim ilk ay planlama yapma ya başladık yumurtalama donemini takip etcez ogun olcak diyom sen tavukmusun diyor bana her neyse o arada ninesi hastalandi kanser oldunu öğrendik esim tabi üzgün o halde cocuk planlamak doğru deildi sade bir kere birliktelikle cocuk olmaz öbür aya kldi dedim nenesi sonra vefat etti yıkıldık üzüldü agladi bana sarilip yemekti yedisiydi lokma dök yasin okut derken hamilemiyim diye kafama getirmiyom test almistim iki tane adetim 1 gun geçti test yapcam annem 1 hafta geçsin öyle olmaz anne bnmki bir gun bile sasmazdi hep önce gelirdi nenesi öldü sitresten gecikir hayır kendimi bilirim sitrs beni etkilemez yaptım silik çizgi cift hamilelik demek tek te yok silik neydi kimisi böyle ogrendim yenidir yaziyodu saglik ocagina kan vermeye gittim yarın gel dedi kan gonderimi doldi yolda testi doktora neden gostermedim dedim aklima eczaci geldi oda doktor yarisi neticede kadin eczacıya gösterdim yok gebelik dedi dan diye sinir oldum yokmusmus diye diye eve  geldik yarın oldu motorla saglik ocana geldim kan verdim 

3 te cikar dedi gittim 3 te geldim teste bakti doktor hamilesin dedi meger nenesi hasta oldu zaman  o zmanlar hamile kalmisim o heyacanla eve motor sürüp nasil geldimi bilmem bile heyecandan esimi aradim tabiki annemi suan oğlum 10 aylik uzere allah dileyen herkese nasip etsin bebekleri.olanlarinda bahtı açık  omru uzun olsun

17 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından

İlkini evlendiğimzde istedik hemen de oluverdi. İkinci 6 yıl snra istedik o da hemen oldu çok şükür ama bu virüse denk geldi. Kısmet me yapalım şimdi 12 haftalık hamileyim. Hatta şuan yoldayım ikili test yaptırmak için gidiyorm :) 

(1,306 puan) tarafından
insallah sagsalim kucaniza alırsınız
-Reklam-
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Evlendikten 2 ay sonra cocuk istedim o ay hemen hamile kaldim ama malesef kimyasal gebelikti düştü yani ondan 7 ay sonra oğluma hamile kaldim 1 ay sonra yasina girecek
(1,306 puan) tarafından
masallah ne güzel omru uzun olsun
(2,849 puan) tarafından
Amin inşalla canim
0 oy
(18,165 puan) tarafından
amin canm Allah bagislasin sana evladini

bizimki evlendik  cok istedik 1 yıl olmadı sonra Rabbim yuzumuze guldu suan cok sukur 3.5 aylik Allah isteyen herkese nasip etsin 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Zaten kocamla sevgiliyken gezdik tozduk 5 sene boyunca ama yinede hemen olmasin biraz bekleyelim dedik alti ay sonra istedik oldu ama nasip degilmis kurtaj olmak zorunda kaldim 2 aylikken. Sonra 3 ay bekledim tekrardan cocuk icin evliligimizin 11. Ayinda hamile kaldim simdi doguma 35 gun var 
(1,306 puan) tarafından
sağ-salim kucaniza almayi nasip etsin Allah
0 oy
(136,610 puan) tarafından

Ben 5 ayda hamile kaldim :D

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Evlendik ben 1 yıl sonra düşünürüz dedim sonra tatile çıktık gezdik ettik derken dedik biz 6 ay sonra yapalım çünkü ben hasimato hastasiyim tahliller  4 ayda anca düzeldi bi ara dedik tahliller hiç düzelmiyor her ay erteliyoruz ama ben tabi jinekolaga dis kontrolü ne falan gittik tek sıkıntı tsh son tahlilimde acaba dedim hamile olabilirmiyim doktora dedim adetime 6 gün var ama sen betaya bi bak şuan 9 haftalık hamileyim :D
0 oy
tarafından
Evlendikten 3 yil sonra karar verdik. Ama 8 ay kadar olmadi öylesi nasipmis. Suan kizim 1 yaşında
0 oy
(1,139 puan) tarafından
2 buçuk aylıkken ben istemiyordum zamanı var diye eşim çok istedi YAŞIM geçmeden olsun diye
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Düşünmüyorduk aslında ileri zamanda olursa olur demiştik sonra olsun hadi dedik Rabbim nasip ederse, dedik ve evlendik den 3 ay sonra hamile kaldım şimdi kızım 9 bucuk aylık
0 oy
tarafından
kuzum.postun uzun temizlik.yapiom o yuzden okuyamadim.oek ...ama ben ilk ay hamile kaldim.adet olmadim hastahameye gidim dedim.esin izin vemrmeisti afet olmadim diye ... hatta bana laf soyledi sen adet olmuyormussun bana soylemedin  bekarken falan dedi . cok.zoruma.gotmisli.lafi ne demek.istiyon dedim.kafin.degilmisin sen niye adetim duzensiz demizsti bend ededim.kafinlarin yizde 90 i oyle gunu gunune adet olan ladin sayusi cok azdir demistim ne yani sen simdi cocuk.aypamiyacak misin falan demisti tabi kadinlar hakkind abilgisi yomti adrti geciken kadin cocugu olmaz saniyormus 

.. megersem.hamileymisim ... ikinci ay ogrendim.kanamm oldu 16 gun boyunca sanciya dayanamax hale gelmistim.acile gittim.hamile.ciktim dusuk riskimden dolayi kanamam oluyor ms yuzume carptim.tabi sen bana bu laflari soyluyordun en baainda goturswndin belki dusuk riskimde olmazdi bil.eden hereket ettim. dua et bebege bisey olmasin dedim 

... bana ne laflar soyluyordun al sana benek daha ayim dolmadan hamile.kalmisim dedim utandi tabi ama bi heyecanli ki ne soyledigini coktan unutmustu bile o simdi 3 yasinda oglum :))ikinci de 4 aylik 
(1,306 puan) tarafından
ya masallah ya rabbim görüyor zaten ön yargı yapmış esin yani ama suan pişmandır oyle dedine
tarafından
tabikide canim.cok.pisman oldu ... artik o tur konularda sesini cikarmaz ...:)gorucu usulu evlendigimiz icin yani tam.birbirini imsan tanimayinca on yargi elestiri guvensizlik ilk baslarda cok oluyor ...
0 oy
(1,948 puan) tarafından

19 yasında evlendik sonra üniversiteye başladık şuan 21 yaşındayız ve daha üniversitemiz bitmedi.supriz oldu biraz.zaten okullarında acilcagi yok rahatlıkla bebisimi dogururum <3

0 oy
(236 puan) tarafından

Bende eşimde çocuk çok seviyoruz.  Bende pko vardı ve kafamda hep kesin tedavi görcem galiba diyordum evlendigim hafta hamile kalmışım meğer malesef keseyi görmeye gittiğim gün düşük yaptım..  âdetlerim düzensiz olduğu için hiç önlem anlamadım 3 ay sonra öğrendim hamile olduğumu şimdi çok şükür bebeğim sağlıklı cinsiyet saklıyor ama olsun sağ salim gelsinde bana dua edin inşallah kucağıma alayımm:)

(11,499 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al canım. Pko bende var idrar testinde mi yoksa kan testinde mi öğrendin nasıl öğrendin canım bebişi zahmet olmazsa yazar msıın
(236 puan) tarafından
Idrar testi silik cıktı kan verdim orda öğrendim ama âdetlerim düzensiz olduğu için ge c döllenme diye geçti benim canım birde ben clife macun kullandim
(11,499 puan) tarafından
Bu macunu iki gündür duyuyorum etkisi olur mı bana da acaba bende de pko var hayıt otu içerek en aza indirdim minik kistler var dedi sadece klomen falan vermedi bir sene bekle dedi doğum kontrol hapıda vermedi kendinden catlıypr ama biraz zaman alıyor şu an 4 ay oldu adet olmadım corona var diye gidemedim şu an da 3 kere test yaptım silik ti başka yaptım boştu bende bir şey anlamadım bu macun işe yararsa almak istiyorum büyük kavonaz gibi ondan alman lazım dimi birde su içmek ve yürüyüş önemliymiş galiba bu macunu alırsam
(236 puan) tarafından
Ben pko 15 yaşında öğrendim direk ultrasonda görünüyordu 2 sene hiç bisey kullanamadim soğan suyu içtim sadece ama ise yaramadı. Daha sonra bu macunu sipariş verdim düzensiz kullandım falan 2 sene sonra evlendim ilk ay hamile kaldım düşük oldu malesef ama ultrasonda ve teste bakıldı pko görünmüyor dendi sonra hemen bu macunu sipariş verdim 3ay adetim başlar başlamaz 5 gün kullandım sadece bıraktım sonra adetim 10 gün geçti test yaptım o zaman öğrendim hamile olduğumu ben fayda çok gördüm yani
(11,499 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende alayım o zaman
0 oy
tarafından
Evlendikten bir buçuk yıl sonra oldu hiç ihtimal bile vermedim korkuyorduk çünkü adetim 10 gün gecikti ama ben hala ihtimal vermedim istemiyordum çünkü hazır değildim  15 gün gecikince artik hastaneden arkadaşlarım zorla kan alıp test yaptılar sonuca göre 5 6 haftalık hamileydim inanmadım tekrar kan alındı tekrar test yapıldı yine aynı cıktı ben yine inanmadım doktoru aradim hemen gel bakalım dedi gittim yanimda arkadasimla tabi bunlardan eşimin haberi yok hala soktayim çünkü ultrasonda kalp atışları bile oluşmuştu o kadar büyümüş yani ben farkedene kadar Sonra akşam eve gidince eşime söylemiştim ilk iki ay annem dahil kimseye söylemedik 2 aylık olunca söyledik herkese 
0 oy
(590 puan) tarafından
Düğünümde adettim adet bittikten sonra hemen hamile kaldım hemen oldu oldm hep öyle der biz çocuğu halayda dusunmusuzuz diye ikinci oğlumda 5 sene sonra istedik oda oldu Rabbim aratmadi kimseye de aratmasın çok zor bı durum Raabbim dusmanimin kucağını bile boş koymasinn
0 oy
tarafından
Evlendim 7 ay sonra istedik ilk deneme de oldu şuan 4 aylık sukur
0 oy
tarafından

Evleneli 1 buçuk sene oldu kocamdan bende istedik 4 ayda hamile kaldım çok şükür ❤️ sağlıkla Kucağıma aldım oğluşumu dünyanın en güzel duygusu en güzel heyecanı anlatılmaz yaşanır Rabbim isteyen herkese versin inşallah olanlarında Rabbim bağışlasın acısını derdini göstermesin<3:)

0 oy
tarafından
Ben ilk evlendigimde 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendim ama 6 haftalık düşük yaptım. 

6 ay geçti aradan istiyordum ama olmuyordu ve çevrem beni iyice korkutmaya başlamıştı kürtaj olurken rahmini aldılar gibisinden bi sürü saçma şeyler söylendi. 

Ve ben korkudan tedaviye basladim ama dr öyle birseyin söz konusu olmadığını söyledi. 6 ay boyunca rahmin anca kendini toparlar şimdiye kadar hamile kalmaman iyi rahmin acısından dedi. 

Kürtaj olduktan 6 ay 15 gün sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim gözyaşları içinde eşime söyledim göz yaşı dediysem mutluluk gözyaşları.  

Eşim de dayanamayıp sarılıp ağladı ne kadar gizlemek istese de gizleyemedi :)) 

Şu an 11 aylik bi kizim var çok ama çok mutluyum Allahim Annelik yapabilen herkese nasip etsin bu duyguyu 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 469 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.

413,237 soru