Benimde ilk gebeligim kuzum ama evimiz kira oldugu icin park yatak besiklerden aldm dolabimda da bos yer vardi oda yapmadim ben. Kendi evimiz oldugu zaman yapicam insallah
Yok canim yapmadim ben. Biraz büyüsün ozaman olur. Kendim de suan pek heves etmiyorum doğrusu
Bi odam var fazladan ama oda yapmadim simdilik park yatak ve dolap aldim yatak odamada sığdılar ayrı odada yatirmiycagam icin gerek duymadik simdilik
Bende bi hevesle yaptım canım 2 kapalı askılık, 1 kapaklı raf olan dolaptan aldim. Duvarları gri boyadik sticker falan yapıştırdık. İnternetten de beşik aldık. Tekli koltuk lambader bile koydum ama çamaşır odası gibi oldu bi giysi dolabı kullanılıyor tamam. Yani gereksizmis simdiden yapmak onu anladim. Yatak odasında park yatakta yatıyor çünkü
Hamile kalmadan önce kızım için bi odamız vardı zaten hamile olduğumu öğrenip cinsiyeti de öğrendikten sonra çocuk odasını tamamladık halı almadım hiç kar taneli çocuk odasına uygun bi halım vardı birde eşim boyadı acık maviye öyle bi kaç tane de sticker yapıştırdık duvara mobilyalarımız beyaz kulpları pembe ve mavi bütcemize göre tamamladık odayı
Kizim doğduğunda başta sadece beşik aldık odamıza bir odamız boştu bizimde. Sonradan 5li çekmece aldık eşyalarını koymak için hani a101 falan geliyor ya 150 200 tl civarında onlardan besinle onu odasına yerlestirdik. Baya bi onla idare ettik. 1 yaşında odasını yaptık çilek mobilyadan selena genç odası aldık ve odası tamamen oluştu şuan 20 aylık odası ayrı odasında uyuyor. 2 kızım gelecek ona da sadece bir beşik aldık ilk kızımdan da kalmıştı zaten. Küçük plastik beşiği yatak odasına diğerini salona koyucam büyüyünce dr ablasının odasına taşınacak
Benimde kitaplık vs bulunan boş bı odam vardı.. kendi dolabımda da esyalarini koyabileceka kadar çok yer yoktu.. eşimde herşey git Gide pahalı oluyor ucuzlayacak hali yok dedi .dolap +şifonyer aldık. 1750 TL ye 3 kapılı 4 çekmeceli genç kız olana kadar hatta 2. Çocukta kullanır sonra bakarız dedik.. ama perde lamba vs almadım.. onları nasip olursa kendisi odasına geçerken seçer alırım
1,492,346 soru
24,384,404 cevap
348,944 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın