0 oy
558 göst.
Aile kategorisinde (285 puan) tarafından
Eşimle ne zaman tartışsak bana ****** git diyor ve çok üzülüyorum veee hep ailemden bahsediyor konu neden oraya geliyor anlamış değilim ne yapmam lazım bilmiyorum şuan ikimiz birbirimizle konuşmuyorz 2 yıldır evliyiz severek evlendik acaba artık sevmiyor mu beni artık

8 Cevaplar

0 oy
(2,070 puan) tarafından
Banada diyodu evimden s** git demeye başladı ve gittim ne ariyo ne soruyor.. Uyarmalisin küfür etmemeli her evlilikte tartışılır ses yukseltilir ama benim hassas noktam küfür hakarettir karşına alıp konuş bunları bunları istemiyorum diye ağırlığını koy seni kaybetmekten korksun. Erkekler nede olsa bırakıp gidemez diye düşünüyor o yüzden böyle yapıyorlar 
(285 puan) tarafından
Diyorum hep konuşuyorum ama gene aynı böyle gidersen beni kaybedersin diyorum bana koymaz diyur asıl sen beni kaybedersin dio
(2,070 puan) tarafından
Öyle derler ama ilk pişman olanda onlar olurlar. Çok zoruna gidiyo insanın biliyorum ama beraber çözmeniz gerek :/ bizimkilerin mantığı da o küfür ederse sus tıka kulaklarını duymamazlıktan gel diyolar ben etsem acaba o öyle mi yapar bunu düşünmek lazım. İnşallah çözebilirsiniz siz
(285 puan) tarafından
Onu bırakıp gidesim var 1 ay  annemlere gidecem belki herşey eskisi gibi olur
-Reklam-
0 oy
(5,438 puan) tarafından

Annem yillar önce bu kelimeyi etti kaçtım :'(

Eşinin ailenle ne alıp veremediği var acaba 

(285 puan) tarafından
Bilmiyor ki ailemide çok sever az önce gelip özü diledi hakkını helal et dedi bana
(5,438 puan) tarafından
Hatasını geç olsada anlamış.insallah tekrarlamaz
0 oy
(28,809 puan) tarafından

Erkeklik dayakla bagirmakla kavga etmekle olmuyor adam olan birşeyleri yola koymak icin çabalar ufak seyde. EyvAllah demez.

(285 puan) tarafından
Aynen öyle az önce bana hakkını helal et dedi Özr diledi ama hep aynı şeyleri yapıyor
0 oy
tarafından
Yok kuzum alakasi olmuyo agiz aloskanligi oluyo banada diyordu eskiden esim bir kavgada baktim olmuyo gercekten gittim 1 hafta telefonumu kapadim annemin evine geldi yalvara yalvara goturdu.hamile kaldigimdan beri kesinlikle git veya benzeri birsey diyemiyo tabi artik bebegimde dogdu 3 aylik hicbir sekilde diyemez cunku giderim bilir.tabi birde kardeslerim gondermek istememislerdi cok korkmustu.tabi benim terketmem degilde onu etkileyen ailemin onu hic sallamamasi oldu

Cunku ailem anlasamiyosaniz bosanin dedi direk
(285 puan) tarafından
Biz önceden hiç öyle değildik herşey doğumdan sonra başladı kızım şuan 7 aylık ilk bebeğimiz
0 oy
tarafından
Hic sevmem sadece gücü kadina yeten artistlik taslayan erkekleri bence ailen arkandaysa git yanlarina biraz bakalım ne yapacak yuz verince gotleri kalkiyo bunlarin masallah yakisanda bir çiftsiniz resimden gördüm ama şansin guzel olmayınca neye yarar
(285 puan) tarafından
Teşekkür ederim birbirimizi çok seviyoruz bilmiyorum ben halen seviyorum severek evlendik ama herşey doğumdan sonra başladı bu tartışmalar ve az önce gelip bana hakkını helal et Özr diledi
tarafından
Dogumdan sonra hepimizde oluyor cocuk sorumluluk.istiyor yoruyor değişiyoruz bizde de oyle kavgalar dogumdan sonra cok artti
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Gaz veriyo gibi olmiyim ama git dediğinde gitmiyosan söylemeye devam eder. Söylediği sözü normal bişey saniyo galiba
(285 puan) tarafından
Gitmek istiyorum ama bebeğim var yasakdan dolayı bı yere çıkamıyorm
0 oy
tarafından
O gitsin ben niye gidiyom da 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 787 göst.
11 Eylül 2021 Aile kategorisinde Selenyatkineymen (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 647 göst.
3 Eylül 2021 Aile kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu