Kızlar o kadar zor bi zaman geçiriyorum ki artık çok bunaldım 29 haftalık hamileyim haziranın ilk haftası doğumum var 2 yaşında oğlum var eşim geçen sene iş kazası geçirmişti doğru düzgün calışamadı o yuzden kiralar faturalar aldi başını gitti inanın bazen ekmek bile alamadm o dereceye geldik şimdi günlük işlerde çalışıyo ama ev sahibi evden çıkın başınızın çaresine bakın dedi doğuma kaldı 2 ay küçük çocuk var para yok napıcaz hiç bilmiyorum kimin duası kabul olur bilinmez sizlerin dualarınıza talibim bizim için dua edin lütfen şu sıkıntılı zamanları atlatalım biran önce
Allah boyle vicdannsizzz ev sahiblerini nasi biliyosa oyle yaosin gecen senede benim evsahibim boyle yaopti.. Allahlarindan bulsunlar...rabbim yar ve yardimciniz olsun canim tez zamanda ev sahibi olabilelim insallah kiralarda kalmak cok zor... 10 senedir 12 . evim bu benim rabbim hayirli kapilar acsin bebisin size bereket getirsin insallah canim
ah cnm ah gercekten hayat gecim cok zor rabbim ins bii kapi acar hem bak bebeginz dogcak ins oda bereketyle gelir duadan baska caremiz yk gercekten
1,492,659 soru
24,389,661 cevap
349,227 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın