Kızımı dogurdugum zaman fazla kalmadım hastanede gece 1 gibi tüm sancımı evde çekmiş halde gittim. Direk doğuma alındım. Tabi biz hastane çantasını almayı akıl edemedik. Esim tekrar eve döndü. Hem kaynanami getirdi hem yengemi getirdi. Onlar gelene kadsr ben kizimi dogurmustum sonra lohusa odasına alındım bir de ne gorim kaynanam sadece kızıma alt üst giydirmiş ne zıbın ne eldiven ne çorap bez bile takmamış. Görümcem geldi sonra o giydirdi kızımı. Servise çıkardılar sabah 9 olunca taburcu oldum.
Oğlum da ise 4 cm açılma var diye akşam 9 da hastaneye yatisimi yaptırdım. Beni odama çıkardılar yanimda kuzenim kaldı ben yaşıt. Doğumdan önce yemek yeme diyorlardı ama doğumun ne zaman olacağı belli değildi ben acım ne sancı var ne de suyum gelmedim. Kuzenimle oturmuş ha bire abur cubur yiyorduk yarim saatte bir odaya pat diye giriyorlardı bende yiyecekleri kuzenimin önüne atıyordum
sonra Siz de yatmaya gittim ama yatırmadılar her dakika açılma var mı diye kontrol etmeye başladılar. Sonra yine tam uyuyacam saat 5 daha güneş açmamış kahvaltı servisi diyip önüne 250 ml meyve suyu koyup gittiler. Sonra doğum yaptım suni sancı ile akşam annem geldi benle oğlumu görmeye sonra gitti daha sonra teyzem geldi yanımda kalmaya bu sefer teyzeme ha bire biseyler yiyoruz. Gece oldu uyuyamaz oğlum sabaha kadar uyutmadı sürekli ağladı ilk günden falan daha çok şey var da yaz yaz uzun olur