0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından

Sorum yukarda kızlar saçma gelebilir ama ilk gebeliğim kimsem  yok burda kimseyi tanımıyorum aracımda yok hangisiyle gitmeliyim yada aracı olmayanlar siz hsngisiyle doğuma gittiniz

10 Cevaplar

0 oy
(1,963 puan) tarafından
Bence ambulansı cagir canim yalniz olcaksan. Takside rahat edemzsin en mantiklisi.ambulans
-Reklam-
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Muhtemelen ambulansı göndermezler yürüyecek durumda olursun taksiyle gitmen gerekir
(133 puan) tarafından
Neden göndermiyorlar acaba
(4,035 puan) tarafından
Durumunun acil olması lazım öylr her isteyen hastaya göndermezler özel tutmak istersen de 300 lira gibi ücreti var ama devlet hastanelerinin ücretli de olmuyor galiba. Kardeşim bacağından ameliyat olmuştu yürüyemiyordu hastanede kemo alıyordu sedyeyle gidip gelmesi gerekiyordu ambulans almaya gelmedi özel tutun dediler
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bende burda bekliyim bende yalnız sayılırım araç yok doğum geldi mi taksi mi cagircam ambulans mi bilmiyorum 
(2,071 puan) tarafından
31 haftalığım canim sen?
(133 puan) tarafından
Aynıyizz canım bende 31 haftaligim
(2,071 puan) tarafından
Umarım kolay bi şekilde dogururuz bi sıkıntı çıkmadan ilk galiba seninde
(133 puan) tarafından
Amin inşallah canım evet ilk bebiş tecrübesizlik var :(
(2,071 puan) tarafından
Allah bi şekilde kolaylık verir inşallah
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Bence şoförün yanında sanci çekip bağırmaktansa ambulans daha mantıklı kuzum allah kolaylık versin 
(133 puan) tarafından
Tsk ederim canim sancim cok olursa galiba takside rahat edemem
0 oy
(29,532 puan) tarafından
Taksiyi cagir rahatsiz değilsen ambulansı aramana gerek yok
(133 puan) tarafından
Ilk doğumum nasıl bir sanci oluyor acaba takside oturabilecek kadar hafif oluyormiki
(4,035 puan) tarafından
Evet sıkıntı olmaz yengem 5 dakika aralıklı sancılarla taksiye bindi biraz rahatsız oluyorsun ama 10 dakkalık yol zaten
(133 puan) tarafından
Anladım canım o zaman durumuma bakar oma göre karar veririm
(29,532 puan) tarafından
Sancin cok olursa tabiki ambulasi ararsin
0 oy
tarafından
Bence ambulansı çağır 
(133 puan) tarafından
Tsk ederim canim kimisi gelmez yazmış inşallah gelir
0 oy
(924 puan) tarafından
Canim bizimde aracimiz yoktu koydeydik o siralar ambulansi aradik once siz gelin falan dedi esim suyu gelmiş dedi hemen geldiler
(133 puan) tarafından
Tsk ederim canim
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Kaç haftalıksn cnm 

Doğumun başladığını anladığın an ambulansı ara belirtileri başladı de gelirler cnm 
(133 puan) tarafından
31 haftaligim canım ambulans daha iyi gibi sanki takside perişan olurum çok şancı olursa ilk hamileliğim saçının dozunuza bilmiyorum çokmu oluyor
(133 puan) tarafından
31 haftaligim canım ambulans daha iyi gibi sanki takside perişan olurum çok şancı olursa ilk hamileliğim saçının dozunuda bilmiyorum çokmu oluyor
(3,754 puan) tarafından
Sancı olur yada suyun gelmiş olur kanama olabilir oyuzden araba yoksa ambulans gelir cnmm
(133 puan) tarafından
Bende o durumdan korkuyorum canım ambulans daha mantıklı
(3,754 puan) tarafından
Tamam cnm korkmana gerek yok bnm de ilk doğum oldu arabam yoktu tanıdık birini çağırdım götürdü korkma
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Kuzum turkiyeyle alakali bi bilgim yok ama ben rusyadayim ambulans aramasam gitsem almazlar hastaneye beni daha 26 haftalugim insallah dogumdada oyle yapicam 
0 oy
tarafından
Bence ambulansı ara canım mecbur gelmesi gerekir o anda taksi numarası bile aklına gelmez kaç haftalıksın
(133 puan) tarafından
31 haftaligim canım takside de sandım çok olursa duramam diye korkuyorum
tarafından
Sen yinede ambulansı ararsjn inşaAllah o zamana azalır bu virüste rahat edersin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
(133 puan) tarafından
Amin canım  Allah razı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 323 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu