0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlarr benim ikametim tekirdağda eşimin de orda istanbulda yaşıyoruz ama bazı sorunlardan dolayı orda :) şimdi tehdit ediyorum onu gitsem mi diye normalde giriş çıkış yasak ama benim ikametim orda ben orda yaşıyorum diye valilikten gidebiliyorum ama sorun şurda ki geri dönemiyorumm. Ya kızlar 2 aydır görmüyorum yeğenim oldu 4 aylık en son 2 aylıkken görmüstüm bir tane 2 yaşında yeğenim var teyzecim çok özledim gel bana cikolata al gel diyor. Annemi özledim babamı özledum abimi kardeşimi özledim. Gitsem mi acaba ama bir daha dönemiycem vallah çok sıkıldım artıkk :(:(

9 Cevaplar

0 oy
(3,907 puan) tarafından
Sen blirsn cnm gurbette cok zor. Bazen diyorum anneme kske gurbette.olsam sizi ozlesem her dakka birlikteyiz.
tarafından
Ay canım nasıl zor hiç anlatamam yeğenim büyüyor yanında olamıyorum diğer yeğenimi hep bizdeydi kardeşim diyor ben teyzesiyim sen annesisin öyle çok baktım o kadar düşkündü bana ama şimdi uzaklaştık yine konuşuyoruz ama bakıyorum da eskisi gibi değil bana olan sevgisini halasına yüklemiş nasıl zoruma gidiyor. Annemi babamı hepsini çok özledim. Eşimi de çok seviyorum ama bazen de diyorum keşke uzakta olmasaydım kardeşim ne güzel her gün orda 2 dk yürüme mesafesi var aralarında
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence birazdaha dayan gidipte gelemessen esin kuser bu seferde 
tarafından
Gidiyorum ama dönemiyorum dalga geciyo eşim benimle vallah çok özledim artık burnumda tütüyorlar
tarafından
Simdi guler gitmene engel diye ama inadini edipte gidersen donemedigin ozaman gor sen gulmey ;))
tarafından
Yok canım eşim Allah var hiç kısıtlamaz beni ailem konusunda her ay götürür bazen 15 günde vir gittim önceden ama şimdide izin vermez zaten dönemem diye :)
0 oy
tarafından
Bana kalsa gitme ama yinede kendin bilirsin 
tarafından
Vallah kız çok özledim artık ben özel arabayla 2 buçuk saat her ay gidiyordum ilk defa bu kadar uzun kaldım benim olayımda farkli gidiyorum ama dönemiyorum bir daha eşim dalga geçiyo artık biz oraya doğumuna geliriz diye :)
tarafından
Benim annemin 2 tane yeğeni oldu 24 saatlik yol annem hiç birini göremiyor dayım askere gitti onu uğurlayamadı gurbette olunca böyle
tarafından
Çok zor canım çok çok zoe
0 oy
tarafından
Az daha dayan hepimiz ailemizi cok ozledik canim senin durumun daha iyi olanlardan. 3 aylik bebegim var babasini goremiyo malesef adam telde goruyo dayanamiyorum diye kapatiyo teli
tarafından
Ya iste kuzum valla adam aglayarak gitti evden sen dusun daha 1 ay gelemeyecek
tarafından
Halineze sukur deyin esinizle oturun derim ben.
(442 puan) tarafından
Ne iş yapıyor
tarafından
Cezaevi personeli mahkulara birsey olmasin diye  gondermiyorlar
(442 puan) tarafından
Rabbim bu illeti basimizdan alsin inşallah kıyamam
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Gitme canım. Ne olacağı belli değil ortalık karışık virüsten dolayı belki aylarca geri dönemezsin eşinle aran açılır.beşli eşin snei üzüp kırdığında hemen oraya gitmek istiyorsun ama gitme derim çok uzun zaman dönemezsen iyi olmayabilir. 
tarafından
Vallah çok özledim ya artık gitsem mi diyorum ama 3 ayım kaldı ne zaman dönücez dönebilir miyim onu bile bilmiyorum. Yok gitmiycem de insan düşünüyor gidebilirim ne güzel ama dönemiyorum
0 oy
(307 puan) tarafından
7   8 aydır   görmüyorum nerdeyse kendi ailemi de eşimin tarafi da. Doğuma geliceklerdi şimdi ona da gelemiyolar beni götürmeye kalktılar  ama eşimi bırakıp da gitmedim gitmem de o burda tekken benim orda boğazımdan lokma gecmezdi. Ama tabi senin tercihin yine de canım 
tarafından
Şakayla diyorum bırakıp gidicem seni diye ama yok canım bende bırakamam birde hamileyim 3 ayım kaldı ne kadar sürücek bu virus belli değil
(307 puan) tarafından
Aynen canm benim de 9 günüm var kaldim burlarda bi başıma
0 oy
(2,841 puan) tarafından
valla bende yegenlerimi cok ozledim yaklasik 1 saat mesafe aramizda esim dayanamadi komsumuzun taksisini aldik getirdi beni birakti ablamdayim esimde bugun ise gitti  yarin filan doneriz eve 
tarafından
Ee canım nasil gidiyorsun yasak giriş çıkış yapmak
(2,841 puan) tarafından
arabayla sehir ici oldugu icin sorun olmadi bide hic bi tane polis yoktu yollarda nasil oldu bizde anlamadik
0 oy
(7,627 puan) tarafından
  Azda sabret Az kaldı AVM açılacak.  Mayıs ortasında hayat yavaş yavaş normale donecek
tarafından
Canım o nu da hiç mantıklı bulmuyorum aslında bakma öyle diyorum çok özledim ama gitmem sonucta geri dönemiycem. Tamam azalma oluyor ama gevşenilirse Allah korusun daha beter olucak bu kadar sıktık dişimizi biraz da sıkarız ama açılınca insanlar illaki gidicektir
(7,627 puan) tarafından
Ah canım İstanbul yasiyon dimi bende  heryer ana baba günü bı biz bu kadar evdeyiz İnan
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Gitmemek daha iyi tabi ki şu durumda.. 
tarafından
Yok canım diyorum öyle ama dönemiyorum yani nasıl gideyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 313 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 267 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (625 puan) tarafından soruldu