0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,072 puan) tarafından
9.5 aylık oğlum yürümek için totosunu kaldırmıyor hamle yapmıyor emeklemek desen hiç yüz üstü yatmadı yatmıyor 

Gel gelelim ellerimden tutup yürüme pesinde hiç ama hiç oturmuyor sadece acıkınca ve uykumuz gelince yatma pozisyonundayız örümceğe binmek istemiyor kendisi yürüme veya yerinde kalkma çabası göstermiyor oturup oynama huyu tamamen bitti elimden tutun yuruyecem modunda ne belim dayanıyor ne bacaklarim 3 4 gündür eşimle hastayız ayağa kalkamıyoruz ilaçlarla zar zor oruç bile tutamıyoruz ama erenin yürüme vızıltısı öldürüyor bizi uyuyunca bizde uyuyabiliyoruz yada nöbetleşe kalıyoruz o derece olduk 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Naaaaaaa niiii naaaaa niiiiii 

Acilin geldimmm :D

tarafından
Anlastik gun saat verin hazirlanim ben jsjsjsh
tarafından
Virus bitmezse her an olabilir  :Dd
(6,072 puan) tarafından
Bak hele adanadaki deliler hastanesi boşaldı galiba hepsi burda hadi yerinize :D
tarafından
Kiz valla nere bossa gidek farkli mekan belki iyi gelir hahah:))
tarafından
Hmm bosalmis evet  :D
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Belki de hiç eklemeden direk yürüyecektir bazı bebekler hiç emeklemeden direk yuruyor çevremde çok var öyle bebisler Allah yardimciniz olsun 
(6,072 puan) tarafından
Orası kesin kuzum da sürekli sürekli sürekli yürüme pesinde dayanamıyorum oturttugum an vızıltı
Totosunu kaldırsa hamlesi olsa tmm dicem de oda yok
(22 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım valla bebek büyütmek çok zor ama işte anne olunca mecbur dayanmaya çalışıyoruz
0 oy
(7,628 puan) tarafından
 Napalim canım rabbim yâr yardımcın olsun inşallah. 
(6,072 puan) tarafından
Aglamak istiyorum yaaa
0 oy
tarafından

Senim ki en azından yürümeye hevesliyi kız istiyor bnşm oğlan 9 aylık düşsün yere fok gbi yuvarlanıyor zahmet edip az doğrulayım bir emekleyiö fln hiç zahmet etmez bağırıyor Bni çağırır köle anası kaldırır :Dbşde düştü için sinirlenir ya saldırır ya ısırır 

(6,072 puan) tarafından
Dişleriniz cıktı mi bizm onlar da yok
Analar hiç oturmasa yeri valla ilerde fırsata çevirecek nasıl engellicem bilmiyorum
tarafından
Çıktı cnm 2 üst 2 alt çıkardık
(6,072 puan) tarafından
Oh masallah bizde tik yok şişlik var sanıyoruz 1 haftaya çıkar diyoruz fos çıkıyor
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Oyyy bacim benim.kizim ayni oyletdi vallahi olduruyordu bizi 11 aylik yurudu cok sukur de kurtulduk 
(6,072 puan) tarafından
Ben ölürüm 2 ay daha sabredemem eşimle nasıl hastalandık bilmem kalkamıyoruz bacaklarimiz çok kötü
(7,095 puan) tarafından
Ilgisini cekecek baska bisiyler bulun canim farkli oyuncak falan allah yardimcin olsun
(6,072 puan) tarafından
Sıfırı tükettik reklam uyku ve mama saati bizim nefes alma saatimiz oluyor
0 oy
(5,103 puan) tarafından
İlk adim arabasi alın biz onda bulduk çareyi.
(6,072 puan) tarafından
Tutunabilse 1 aydır onu sayıkliyorum ama sağlam tutunamadigini farkettim koltuğa dikeltiyorum oynuyor 5 dk sonra tekrar vizildiyor ellerimden tütün yürütün diye
(5,103 puan) tarafından
Eninde sonunda alacaksın onu. Simdiden al öğrenir belki tutunmayı . Mahvoluyor insanın beli ah ahhh:(
(6,072 puan) tarafından
Valla ya artık bel ağrısından yatakta yatamıyorum
0 oy
(52,081 puan) tarafından
karışmayın keyfine nasil isterse oyle takilir :)
(6,072 puan) tarafından
Olan bize oluyooooooo
0 oy
tarafından
Aramıza hoşgeldin benim oğlumda öyleydi ölüyordum bacaklar beller 1 buck aya yakın çektim sonra dan emekledi sonra kendi kendine yurmeye başladı sonra tuttup yürümeye başladı .d.d.
(6,072 puan) tarafından
Yuz ustu yatmayı sevmiyor ki nasıl emeklicek
tarafından
Merak etme olur emekler bizimkinde sevmiyordu ağlıyordu koydugumda ama para kendi kendine yere bırakıyordum kendi kendine yapmaya başladi
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Bunun için kemerler var 
(6,072 puan) tarafından
Bakiyim
(6,072 puan) tarafından
Yok canim tavsiye etmiyorlar pufff
0 oy
(10 puan) tarafından
Benim oğlan da bi hafta sonra 10 aylık. Hiç emekleme çabası yok yaklaşık bir aydır böyleyiz ayakta durucam yurutun beni ondan sonra iki yürür bana bakar al kucana sonra iki dk geçer iihhhh oturtur oynatırim iki dk  geçer iihhhh ayağa kalkicam sar başa ama kendi tutunup koltuk kenarından kalkiyo . Hiç öyle bı çabası filan yok derdim park beşiğinde oyantirdim bu dizlerinin üstünde beşikten bana bakar ben beşiğin altına saklanır cee e  oynardık ondan sonra tutunup kalmaya başladı.
(6,072 puan) tarafından
Erenin oturma gibi hele de dizlerinin üzerinde oturma çabası hiç yok varsa yoksa yürüt bide bizim tutusumuzu beğenmiyor kendisi parmaklarimdan tutuyor ben bazen bırakıyordum kendi yürüsün diye akıllandı şimdi isini sağlama alıyor:D
Koltuğa dayiyorum biraz oynuyor sonra tekrar eziyete devam bide babayı da istemiyor arkamdan ağlıyor

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 735 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 441 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 242 göst.