0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
12 bez degistirdim bugun daha 12 günlük nerdeyse yarım saatte bir emziriyorum daha şimdi uyudu sariligimiz var fototerapi aldık kaka yapması iyi mi tabiki çişini de yapıyor arada mama da veriyorum sütüm yetmiyordur diye mamayı tamamen bırakıp sadece anne sütü mü versem bilemedim çok sık emmek istiyor artık önce hep uyuyordu şimdi de uyumayip hep meme istiyor sizce doymadigi için mi bu kadar meme istiyordur?

10 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Suan tek bildiği sey emmk kaka yapmasında normal bu gittikçe azalıt
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 12 gümlüğüm ve bende aynı durumu yaşıyorum şurada bende bekleyeyim belki bizi bilgilendiren olur 
(738 puan) tarafından
Sizde de sarılık çıktı mi
tarafından
Yok canım çok şükür ama kilosu az benim bebeğimin 2 kilo doğdu. Bu ara çok emmek istiyor sütüm de çok var yani göğsümün sertliği olsun sütümün rengi akışı olsun belli ediyor ve günde 6 bez değiştiriyorum bende anlamadım artık
0 oy
(228 puan) tarafından
12 bez mı bna hıc normsl gelmedı. 7 8 bezı gecerse. Iyı degıl bo doktora gotur derım
(738 puan) tarafından
Niye ki yanı kakası hardal sarısı pütürlü ishal değil ağlaması yok hazımsızlık yok
(228 puan) tarafından
12 bez de cok geldı bna ondn cnm
(285 puan) tarafından
Bir doktor 15 kdar notmal diordı
0 oy
(4,876 puan) tarafından
30 cc bile gelse anne sütü onu doyurur bence emzir. 
0 oy
(5,337 puan) tarafından
Bezleri dolu oluyor mu sarılığı boyle atacak insaallah emzirmeye devam
(738 puan) tarafından
Cok dolu değil az az yapıyor ama ağlıyor degistirmemi istiyor resmen değiştirince susuyor
0 oy
(12,776 puan) tarafından
İlk zamanlar bebek 4o çıkana kadar çok yapar üstten emer alttan yapar sonra azalır 
0 oy
tarafından
Bizimde öyle canım beslenmesi güzel olduğu için sık kaka yapıyor
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Cok normal canimmm
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Her emme karşılığında yapması çok normal canım ne kadar çok yaparsa sarılığı atar.biz yarın 1aylik olacağız bizimkide sürekli emmek istiyor her emdiginde de yapiyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 49 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Elfu (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 152 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melis... (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.

404,337 soru