+1 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dis eti dis neden kanar ???? Doktora giden varmi bunun icin 

8 Cevaplar

+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Çünkü sağlıklı dişlerin yok demekki düzenli fırçala 
(22,072 puan) tarafından
Hamilemisin peki cnm gebelikte benimde cok kanardi diş etlerim
tarafından
Hamileyim evet 36 haftaligiz suan magnezyumumu almiyorum bosverdim kenarda duruyor sanirim onunda etkisi var
(22,072 puan) tarafından
Tabiki var magnezyumu kullan hem sana hem bebegin için
tarafından
Ben vitaminlerimi duzgun kullaniyorum zaten
Doktor magnezyum agrin yoksa kullanmayabilirsn dedigi icin biraktim ama var evde icerim bir zarari yok nasil olsa
(22,072 puan) tarafından
Aynen kuzum kullan haftan az kalmis sağlıkla al kucağına:*
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimde cok kanar ya disciye baska bi sebepten dolayi gittim ve doktor dislerin saglikli çürük kirik yok ama agzindaki,butun disler sallaniyo dedi ve o da sasirdi 15 20 seneye kadar sorun teskil edebilirmis ama simdi hamilelik falan girdi araya baktirmadim bidaha ihmale gelmez ama bu:ermm:

tarafından
Esimde bugun gorunce cok sasirdi   virus bittikden sonra gidicem bende muhakkak  sorun olsa simdiye kadar agrirdi ama hic dis agrisi ne bilmem
0 oy
tarafından
Canim duzenli fircalasanda diste bi kemik sonucta ve megnezyum kalsiyum eksikse vucutta kemikler gibi dislerde guzsuzlesir ayni zamanda dislerin hastaligi dis eti hastaligina sebep olur malesef ondan kanar 
tarafından
Magnezyum bayadir icmiyorum bosverdim dedim bir ise yarsmiyor heralde o vurduu
tarafından
Ondan kuzucum duzenli dis fircalayanda ayni sorunlari yasaar yani esim hic aksatmadigi halde dislerine benden iyi bakar ama genede sorun var dis etlerinde vitaminsizliktende olabilir
tarafından
Hamileyim ama okadar vitamin aliyorum hani ilac kullaniyorum  gidince bir doktorada soylim coooookkk sagoool
tarafından
Nedmek bebisim opuyoreeee
tarafından
⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Paradondax diş macunu çok iyi geliyo canım diş eti kanamalarına 
0 oy
(228 puan) tarafından
Gamıleyken magnezyım kalsıyom kaybı. Hamıle dısıda dıs etının ıltıhaplanması. Dıs curumesıne dıs kırılmasına ndn olur
0 oy
(96 puan) tarafından
Hamilelikte dış etleri hassas oluyor herhangi bişey eksikliğinden Vs değil yani bu normal bnimde kanıyor doktorumda hamilelikte normal olduğunu söyledi. Hamile kalmadan önce magnezyum kalsiyum vitaminlerimi düzenli kullandım ama hala kanıyor bu normal yani
0 oy
(50,781 puan) tarafından
bebek sendeki vitaminleri aliyor bol bol kalsiyum tüket 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
10 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa17 (333 puan) tarafından soruldu

403,934 soru

12,100,375 cevap

36,413 kullanıcı

...