İlk gebelıgı mi anlatıyım canım 18 ay once
Suyum gelmişti acilen gittik hastaneye. Baktılar 2cm acılma vardı nst de sancım 130 u buluyordu ama ben hissetmiyordum sancıyı. Neyse dogum odasına aldılar 2 gun ac kaldım 2 gun ıcınde cok, kotu psikolojim bozuldu acılmam asla olmadı ama dogum sancım ve suyum gelmıstı. Yanımda gelen bagıra cahıra doguruyordu. Cok kotu etkilenmiştim ac kaldım 2 gun su, bile vermediler. Nst ye baglıydım hep. 2 gunun sonunda gece bebegımın kalp atışları yavasladı almamaya basladık. Ebeler doktor hemsıre ler yarım saatte bir yanıma gelip durdular sebebini soruyorum ne oldu diyorum bısı demedıler. Sabah oldu doktor degıstı acılden gırıs yaptıgım ıcın. Doktor geldı ebe muanesı yaptı. Sen normal doguramassın acil sezeryana alcaz dedı bebegın kalp atısı da alınmıyor dedı cok korktum, baya agladım. Neyse hazırladılar ameliyathane ye goturduler benı tam doktor benı alıyordu ki ıcerı telefonu caldı konfresan ı varmıs benı ameliyathane de bıraktı gıttı. Baska doktoru aradı oda muane bitsin gelcem dedı. 1 saat oldu gelen yok benım belim hafif agrıyor ıcerısı soguk. Yan ameliyathane odasında Kı doktor 3 ameliyat yaptı ben daha beklıyorum. Neyse sonra o yan ameliyatjanedekı Kı doktor cıkarken benı gordu sen, daha burda mısın yazık dedı doktorumu aradı ben yapcam ameliyatını dedı. Allah razı olsun o doktor olmassa daha beklerdim herhalde. Sonra kendime geldim hemsıre basımda ydı ilk sorduğum soru bebegım kac kilo idi. 3200 gr dogdu dedıler. Benı odama goturduler esım annem yanımda ıdı bebegım nerde dedım, annem cıktı dısarı esım yogunbakımda dedı. kendı kakasını yemıs karnımda ve oda zehırlemıs akcıger lerinı tıkamıs birşey ler olmus o yuzden yo gun bakımda dedı baya agladım. 5 gun savas tık 5 gunun, sonunda cıktı yavrum yogun bakımdan. Suan Allah a sukur iyıyız fakat yasadık larım cok agırdı.herkez sıkayetcı olurduk, bız dedıler nerdeyse bebegın ölümüne sebep oluyorlarmıs dedıler. Ama o an bebegımden, baska bısı dusunememıstım. O yuzden yine aynı hastanede dogumum olcak bu kez kesın sezeryan ama ister istemez yine cok buyuk korku var