Karşı komşum ne zamandır hastaydı bende görüşmeyi kestim ne olur ne olmaz diye geçen gün çocukları bebeğimi sevmeye geldiler 3 4 saat kaldılar sevip öptüler kırmamak için bişey demedim neyse ertesi gün tekrar geldiler biraz kaldıktan sonra anneleri çağırdı biraz bebegide getirince seviyim dedi bende verdim hemen arkasından bende gittim tek bırakamazdim asla neyse gittim biraz oturdum konuştuk hastalığından bahsetti baya kötüymüş test yaptık negatif çıktı demişti. Bugün annnem kayınvalidesiyle karşılaşmış aynı zamanda tanıdık bi aile olduğu için sormuş durumu nasıl oldu korona falan değil dimi ? Oda demez mi korona pozitif cikmis evde tedavi oluyor hergun kontrole geliyorlar diye.... Annem aradı hemen söyledi bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Oysa kapıya her gün sağlık ekibi geliyor özel kiyafetli insanlar her gün gelip bakıyorlar sürekli sağlık ocağından arıyorlar ama hala inkar ediyorlar bu nasıl bi insanlık anlamıyorum bide bebeğimi öpüp sevmişti ahmak kadın. Eşim eşiyle sürekli görüşür bugünde birliktelerdi sağlık ekibini görünce sordu abi varmı bişey niye geldiler diye adam hala inkar ediyor bişey yok diye... Ve kadın arada bir kapıya iniyor. Geçen gün balkondaydim sesi geliyo telefonda konuşuyor sağlık ocağıydi doktor evdesin degilmi diye sordu galiba oda hemen telaşla yok yok evdeyim çıkmıyorum dedi . Kaç defa sordum ki ona göre önlem alalım diye ama yok inkar etti bugün öğrenince kafayı yedim ya neden sakladı ki önlem alırdık bebeğimi vermezdim kucağına :((((( bişey olursa dünyayı başlarına yikicam başına varya.. ben 2.5 aydır anne babamı kardeşlerimi göremiyorum bide bu cahil salakk yüzünden bişey olursa çocuklarıma kahrolurum